adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı?

evet hiç olmayacak gibi gelio:1no2:öyle çok istiyorum ki yavrumun olmasını inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır:Saruboceq:sen hamilesin dua et canım nolurrrrrrrrrrrr:Saruboceq:seni haberdar edicem canım çok teşekkürler bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığın için olumunekankayizsmile

rica ederim canım. güzel haberlerini bekliyorum. gerçi ben eminim güzel haber geleceğine ama. yinede gözüm kulağım sende habersiz bırakma.:içelim:

rica ederim canım. güzel haberlerini bekliyorum. gerçi ben eminim güzel haber geleceğine ama. yinede gözüm kulağım sende habersiz bırakma.:içelim:

inşallah canım Allah mı söyletti :Saruboceq: tamam haberleşiriz canım çok sağol olumunekankayizsmileAllah sağlıkla bebeğini kucağına almanı ve büyütmeni nasip etsin kendine ve bebişe iyi bak opuyorumnanaktan

sana bırsey sorcam canım ben sımdı yarın yada bırgun adet olcam ama suanda arada bı böle sag kasıgıma sancı gıbı bırsey oluo nerdeysede 10 gune yakın öle adet olcam gıbı oluo ama olmuo acaba bebiş olabılırmı ki?

kızlar bi test yapıp rahatlasanıza bebiş varsa sevinir rahatlar bebiş yoksa böyle merak ettikçe stresten adetinizi geciktirirsiniz..
2,5 yıldır bebek isteyen biri olarak söylüyorum size bunları :KK66:)

kasığındaki ağrı anlıkmı geçicimi busecim? yoksa bildiğin adet öncesi gibi uzun uzun ağrıyormu?

bıde sey 3 ay önce doktora gıtmıstımde ıste yuzumde sıvılce falan vardı doktor 3 aylık korunma hapı vermıstı onu kulladım bıttı ıste 1ay önce doktor bebek olmaması ıcın bı engel yok dıyınce bıde bu ay bunlar olunca ıyıce meraklandım:KK70:

yok anlık ya öle arada bı gelıo sonra gıdıo öle saatlerce rahatsız edıcı bır agrı degıl agrıda degıl sankı böle sancıomus gıbı can yakıcı yada öle duramam degıl hafıf:)

ahh bı cesaret edebılsem ben bıde stres yokta merak edıom neden acaba dıe

canım sen ne kadar stres yapmıyorum desende psikolojin etkileniyo bundan
bende çok yaptım ondan biliyorum :)))
beklediğin için herşeyi hamilelik belirtisi sayıyosun, bi süre sonra kendini öyle kaptırıyosun ki hamile olduğunu vücudun bile inanıyo
sonra kırmızılar geliyo tabii :KK43:(
bi test her şeyi çözüyo ama bence çok bekleme madem merak ediyosun yap testini az kalmış adetine zaten varsa çıkar geçen yıl düşük yaptım ben adetime bi hafta varken yapmıştım test çıktı.
inşaallah sizin de vardır bebişiniz çıkmıştır yola

yarına beklıyorum gecen ay 28inde olmustum ama 31 cekıodu ay bu ay 27sınde beklıyorum 30 cektıgı ıcın ay ama işte 1 2 gun içinde olması lasım

yarına beklıyorum gecen ay 28inde olmustum ama 31 cekıodu ay bu ay 27sınde beklıyorum 30 cektıgı ıcın ay ama işte 1 2 gun içinde olması lasım

bana adet olmucakmışın gibi geliyo. hadi inşallah bebiş içindedir.:Saruboceq: buse keşke bi tast yapsaydın yaa çatrlarım şimdi ben. zaten o kullandığın ilaçların ardından genelde çabuk kalınıyo çünkü.

X