adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı?

nedense test yapasım yok, önceki ay 3 tane yapmıştım, adet olacakmışım gibide değğil, hiç ağrım falan yok, sadece belim ağrıyo oda neden bilmem, kasıklarımdaki batmalar falan hep bitti

bu nasıl bır reglı olmamdı anlamadım dun geldı öle bırascık bugun kahve rengı öle azcık ben bırsey anlamadım böle olan varmı hiç

1 hafta önce adet olucakmış gibi 1-2 gün aralıklarla gelen kasık ve ve bel ağrısı yaşadım ve yine bir haftadr aralıklarla gelen kahverengi akıntım var bu günlerde kasık ve bel ağrım yok beklenen regl tarihim temmuz hamile olabilir miyim acaba:ecrin_bebek

bu nasıl bır reglı olmamdı anlamadım dun geldı öle bırascık bugun kahve rengı öle azcık ben bırsey anlamadım böle olan varmı hiç

bilmiyorumki, üstüne görme diyolar, yerleşme kanaması diyorlar ben anlamıyorumki. birisi bize yardım etse iyi olacak, bende adet olmadım hala

27 mart
30 nisan
29 mayıs adet günlerim

ben geçen ay k.rengi akıntıdan 1 gün sonra adet olmuştum

canım benımde hc bılgım yok benım dun az kan gıbı geldı bugun yok kahverengı nasıl bırseydır bu anlam veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…