Adetime 4 gün kaldı fakat çok fazla belirti yaşıyorum. Hamile olabilir miyim? YARDIM RDERMİSİNİZZ

O nasıl doktormus bir kere gittim adet donemindeym hormon baktiricam artk bebek düşünüyoruz dedim aynı gün baktı aynı gün de çıktı sonuç hemen

Benimde adete 14 gün var bthcg 0.5 çıkti. Lh yüksek bayağı sulu beyaz akıntım var. Neler olmuş olabilir

Sonuç ne oldu merak ettim

137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var beta sonucuna göre 6 hesapladım ama daha bilgili arkadaşım 8 dedi. Geçen cuma 7 dedi doktor, ultrasona göre de 8 şimdi. İkisi tutuyor ama üstüne görme olduğundan adet tarihi tutmuyor.
Şükür hamileyim tabi.Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor

22 yaşındayım yeni evliyim fakat evlendiğimizden beri hiç korunmadık hiç pozitif de görmedik ne yazık ki Rabbim en iyi zamanı verir inşallah
Bende sizinle aynı yaştayım 3 sene olcak evleneli 1 kürtajım var bende hafif pco var tiroid nodülü var hsg cektireceğim adeti bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Tabikide 2 gün sonra tekrar ver iki katına çıkarsa zaten sağlıklı gebeliktir yüksek ihtimalle sağlıklı bir gebelik yaşıyorsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ama daha küçücük herhalde doktor fazla birşey goremedim dedi çünkü 2 gün önce test yaptım bugün gittim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…