İnşallah allah sizinde gönlünüze göre verir. Benim bu,ay için pek umudum kalmadı açıkçası. Hevesim kırıldı sanırım. Adet belirtiside yok ama ne bileyim hiç olmıcak gibi geliyor. Evlenmek içinde aynı şeyleri düşünüyordum bekarken ben mutlu olamam sevdiğimle evlenemem diye ama çok şükür sevdiğim adam la evliyim ve mutluyum. bebekte hayırlısıyla gelir inşallahSlm benimde adetime 6 gün var.2 tane kaset tipi 1 tane erken gebelik testi yaptım. Ucuz olan testlerde üzerinden baya zaman geçince çok çok silik çizgi çıktı. Ama tabiki şuan için umutlanmıyorum. Sadece kendimi mutlu etmek için yaptım. Benim bi oğlum var 7 yaşında. Sonrasında 2 düşüğüm oldu birde karnımda öldü 3 aylıkken. Yani sizin anlıyacağınız ömrüm test yapmakla geçti :) ardarda yaptığım testlerde net bi şekilde pozitifi görüpte kanda negatifi gördüğümde oldu. O nedenle umutlanmamayı öğrendim. Bu beklentiler beni mutlu ettiği için habire test yapıyorum o ayrı. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin inşallah. Benden öncede olmayanlara versin
İnanınki şuan öyleyim. ben zayıf çelimsiz biriyim minyon tipliyim. boyum 1.53 falan. Ayva göbeğim hep vardır ama şuan çok yemekten olduğunu düşündüğüm nerdeyse 2 aylık hamile gibi bi göbeğe sahibimMrvvYiiaa benim dört hamileliğimdede hissetmeme sebep olacak en belirgin belirti kasıklarda ağırlık olmasıydı. Dolu dolu hissediyordum. Yani adet öncesi yada adet görürkenki gibi değil.
İnanınki şuan öyleyim. ben zayıf çelimsiz biriyim minyon tipliyim. boyum 1.53 falan. Ayva göbeğim hep vardır ama şuan çok yemekten olduğunu düşündüğüm nerdeyse 2 aylık hamile gibi bi göbeğe sahibimtaş gibi oluyor yemek yediğimde. Soda içmeden rahatlayamıyorım. Sürekli gazım var. Sürekli bişeyler yiyorum falan. Ama test moralimi bozmadı diyemem şimdi
Ya çok tatlısın gerçekten deBen böyle adetin öncesinde testler yaparım. Beklerim çıkmaz ikinci çizgi. Sonra testin içini açıp incelerim acaba oralarda biryerdede ben mi göremiyorum diye. Banyoya giderim lambanın altına tutarım, telefonun fenerini açarım onunla incelerim. Yani mutlaka olmadı lazım ama neden çıkmıyor kafasında. Ama ben bundan keyif alıyorum. Yani totodan element uydurmaktan :) adet olunca üzülmüyorum. Yaşadıklarım baba bunu acı bir şekilde öğretti. Yani kayıplardan sonra hayırlısı değilse olmasın zaten diyorum.oğluma hamileyken daha doğrusu hamile olduğumu henüz bilmiyorken bende dünyaları yemiştim.göğüslerim taş gibi olmuştu. Ağzımın tadı yoktu ama iştahımada engel olamıyordum.dedimya dört gebelik deneyiminde de e belirgin olanı kasıklarımdaki tokluk doluluk hissidir. Sanki sürekli aşşağıya çekilir gibi. Moralini bozma hiç kişiden kişiye değişiyor o testlerin erken ya da geç öğrenilmesi.
Rabbim nasip etsinde karnında hisset birde... Tarifi yok... Bildiğin kelebek pır pır. Derlerdi de öyle olacağına inanmazdım. Gerçekten pırpır gibi. Dünyada tarifi yok o duygunun. Rabbim hayırlısı ise çok bekletmesin seni. Tez zamanda versin inşallahYa çok tatlısın gerçekten debende üzülmem adet olursam yani aylar günler çuvala girmedi ya sonuçta hem yaşımda genç allah ömür verdiğince fırsatım olucak daha çok. Ama şimdi olmasını isterim tabiki. Çocuk başka bişey ya. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah yani çok istiyorum yaa offf
Ya okudunuz mu bilmiyorum ama yazdım ben yaşadığım değişiklikleri. Biraz başınızı ağrıtabilirim. Adet olsada kurtulsak yada çocuk olsada bizde rahatlasak diyebilirsiniz. Ama sizde anlatın biraz neler yaşadınız adetten farklı olarak aklınıza gelenleri yaZarmısınızRabbim nasip etsinde karnında hisset birde... Tarifi yok... Bildiğin kelebek pır pır. Derlerdi de öyle olacağına inanmazdım. Gerçekten pırpır gibi. Dünyada tarifi yok o duygunun. Rabbim hayırlısı ise çok bekletmesin seni. Tez zamanda versin inşallah
Şuan beni görsen ve tanımasan karnımı görünce ilk tepkin kaç aylık diye sormak olurdu inanMrvvYiiaa bak canım seninle yazışırken lavaboya gitmek zorunda kaldım. Birde ne göreyim adet olmuşum :) işte bu işin özeti bu olmadımı olmuyor :) hayaller birdahaki aya... Dün yaptığım ucuz testte çok silik bir çizgi vardı. Demek bundanmış sağlık olsun. Şimdi belirtileri aklımda kaldığı kadarı ile yazayım. Oğlumda tecrübeli olmadığım için hiç kendimi dinlememiştim. Adetim bir gün gecikti test yaptım çıktı. Aklımda kalanlar ise; çok yemek yedim özellikle salata, öğrenmeden bi hafta önce balık yerken birden içim kalkmıştı, göğüslerim taş gibiydi çok acıyordu.ikinci hamilelikte öğrendim bi iki gün sonra düştü. Üçüncüde adetime birkaç gün vardı geceleri miğde bulantısından yerde yatmıştım yatağa sığamamıştım sıkıntıdan onu hatırlıyorum. Birde dokuz aylık hamile gibi göbeğim şişmiş. Nefes alamıyordum.çok gazım oluyordu. Test yapmıştım çıkmıştı. 8 haftalıkken düştü. Üçüncüde yine kasıklarım dolu doluydu, göğüslerim büyümüştü miğde bulantısı olmamıştı. 3 aylıkken karnımda öldü. İlk hamileliğimdede birde şeyi hatırlıyorum. Bulduğum heryerde uyuyordum. Uyumak miğde bulantısı ya da buna benzer şeyler olması çok iyidir. Hamileliğin sağlıklı olduğuna işarettir. Son bebiş karnımda öldüğünde ben hissetmiştim çünkü hiç hamile gibi değildim. Yorgunluk uykusuzluk miğde bulantısı ya da ağızda kötü tat yoktu. Sana bi abla olarak tavsiyem. Hamilelik öncesini iyi değerlendir ve kendine yatırım yap.folic almayı ihmal etme.ben ilk hamileliğimde 4_5 ay önce kullanmaya başlamıştım. Ve bebeğin o nedenle iyi tutunduğunu düşünüyorum. Diğerlerinde onu yapmamıştım.
Keşke sana tavsiye verecek tecrübem olsa ama inan bende burda sorularıma cevap arıyorumBenimde adetime 1 hafta aldı. Aşırı derecede baş ağrım var. Gece midem bulanıyor. Karnımda ve alt kaşıklarıma doğru ara ara batma hissi oluyor. Bugün de sol tarafımda belimde bir ağrı mevcuttu. Normalde benim adet günü dışında hiç böyle belirtilerim olmaz. Bilmiyorum içimde bir umut var ama boşa çıkmasından çok korkuyorum. Göğüslerim normal ama vücudum aşırı sıcak. Nedeni inşallah gebelikle alakalıdır
Belli aralıklarla ateşinizi ölçün. Birçok kişi erken gebelik teşhisini bu yolla koyuyorKeşke sana tavsiye verecek tecrübem olsa ama inan bende burda sorularıma cevap arıyorum
Vucut ısısı yüksek oluyormuş evet. Ama gün içinde değilde gece çok bunalıyorum benBelli aralıklarla ateşinizi ölçün. Birçok kişi erken gebelik teşhisini bu yolla koyuyor
Canım ben hiç hamilelik yaşamadım ama adet yakını benimde canım tatlı istiyor bazen. Hatta bazen turşu falan istiyorum bildiğin. Yani adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer o yüzden gecikme yaşamadan ve adetten farklı bir durum olmadan umutlanma derim ben
Canım ben normalde hiç tatlı yiyemem ağzıma koymam adetimden 1 hafta önce resmen tatlıya aserdim şimdi 6 haftalik hamileyim hâlâ canım tatlı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?