- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
Ya bilmiyorum ben yapı olarak çocuklara aşırı düşkünüm. Bi çocuğum olabileceği düşüncesi bile beni benden alıyor. Yani senin kanın canın sevdiğin adamla olan en önemli bağın. Senin kanınla canınla nefesinle yediğinle içtiğinle besleniyor içinde gelişip büyüyor. Daha tek bir zerreyken sonra elleri kolları gözleri ağzı yüzü oluyor mucizevi bişey bu. Aşık olunacak en anlamlı şey. Ve daha onu hissedemeden hoop gidiyor. Kopuyor senden... Allahım hayırlısını versin. Bencilce çocuğunu çöpe atan istemeyen bilerek hiç bir sebep yokken aldıran katil ruhlu canavarlar var birde.. Rabbim en iyisini bilir ama burda onlarca yüzlerce çocuk bekleyen insanlar senelerce tedavi olup başaramayanlar varken onların buna sahip olması ve üstüne üstlük şükretmek yerine reddetmesi.. Allahım sen herşeyin hayırlısını ver ya Rabbim.. Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımdaki hayırlı olanı gönlüme razı eyle Allâh'ım..Zor oluyor gerçekten atlatması uzun sürüyor daha doğrusu atlatamıyorsunuz, aklıma benim her geldiğinde gözlerim doluyor. Annelik rahme ilk düşünce oluyormuş derlerdi inanmazdım. Gerçekten hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren hayatınız o oluyor. Hayallerin ve bekleyişin son bulması zor olan ne yazıkki. Çünkü benim ki çok büyük şoktu benim için kalp atışını duymaya diye gittim o gün almamız gerekiyor denildi. Ertesi gün düşük yaptım. Allah ım nasip etmedi diyorum hayırlısı buymuş diyebiliyorum tek. Yeni evlenen bir kaç arkadaşım da böyle bir durum oldu ilk gebeliğinde ama bu demek oluyor ki her yeni evlenenleri ilk gebeliği düşükle sonuçlanacak. Allah ım takdiri bu.