evet arkadaşlar,
adetime bir hafta kaldı. umarım bu ay adet olmam ve beklediğim mucizem geliir.. :)
belli başlı bir belirtim yok aslında. küçük kasılmalar kasıklarda.
hafif ve ara sıra baş dönmesi, yine bazen 15 saniye falan süren göğüste batmalar ve sancı.
göğüslerimde sürekli bir acıma ve şişme yok. bakalım neler olacak..
her ay böyle gidicek sanırım gerçekleşene kadar :)Aynısı benmde başıma geliyo ama bu 6 gün nasıl geçer bilemiyorum
Allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallahRabbim inşallah tez zamanda verir çok beklrtmez.
Içiniz rahat olsun taktıkça olmuyir malesef
Amin inşallah :)Allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallah
Ee sende nasıl gidiyor varmı bi değişiklikAmin inşallah :)
Bugün akşam üzeri test yaptım negatif sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bakalım hayırlısı.Ee sende nasıl gidiyor varmı bi değişiklik
30 gün gecikmeye çıkmaması şaşırtıcı. Ee naptın bugun yaptınmıBugün akşam üzeri test yaptım negatif sabah ilk idrarla tekrar yapacağım bakalım hayırlısı.
Tam 30 gün gecikti inşallah bekliyoruz güzel haberleri :))
Hahahaha canım yaa :) budur bakalım 1 hafta varmış daha umıdı kesme hiç. Bu ay olmaz sa bi dahaki ay inşallah. Benim 25 inde adetim hâlâ bi adet belirtisi yok. Geçen ay bu günlerde göğüslerim felaketti dpkunamıyordum bu ay sadece uçları acıyor bide arada hafif sancı vuruyor anlık. İnşallah umduğumuz gibi olur :))Benimde reglime 5 gün kaldı. Normalde bu zamanlarda kahverengi lekeler gelmiş olmalıydı ama hala yok diye hemen umutlandım :)) Sabah kasıklarım ve belim sızladı sinirledim :)) Göğüslerimde acıyor zaten . Kesin gelir gelmeyesice :)
İnşalaaahhhhhHahahaha canım yaa :) budur bakalım 1 hafta varmış daha umıdı kesme hiç. Bu ay olmaz sa bi dahaki ay inşallah. Benim 25 inde adetim hâlâ bi adet belirtisi yok. Geçen ay bu günlerde göğüslerim felaketti dpkunamıyordum bu ay sadece uçları acıyor bide arada hafif sancı vuruyor anlık. İnşallah umduğumuz gibi olur :))
Ben yeni evliyim daha yeni yani. Ama biraz aceleciyim sanırım. Evlenmeden önce 5-6 ay beklerim diyordum şimdi hemen olsun istiyorumİnşalaaahhhhhsiz nezamandır istiyorsunuz. Bir sıkıntı var mıydı
heeee anladıım. Olur ozaman o kız :) Bende bişey var sandımBen yeni evliyim daha yeni yani. Ama biraz aceleciyim sanırım. Evlenmeden önce 5-6 ay beklerim diyordum şimdi hemen olsun istiyorum
Peki senin ne kadar oldu durum nedir ne değildir :)heeee anladıım. Olur ozaman o kız :) Bende bişey var sandım
Çikolata kisti var bende yaşımda 35 o yüzden ikisi birleşince zor olur tüp bebek yap diyorlar hemen ama ben daha gitmedim herhangi biyere.Peki senin ne kadar oldu durum nedir ne değildir :)
Ooo abla sen benden büyüksün :) ben 24 yasındayım. Allah büyük ama olur inşaallahÇikolata kisti var bende yaşımda 35 o yüzden ikisi birleşince zor olur tüp bebek yap diyorlar hemen ama ben daha gitmedim herhangi biyere.
Yeni evliyken olan gebelikler genelde düşükle mı sonuçlanıyorBende yaklaşık 5 ay önce düşük yaptım. 3 ay korundum. Şimdi bu ay 30 nd adet olmam lazım umarım olmam da bir bebek sahibi olabilirim. Diğer hamileliğim evlendikten 2 ay sonra olmuştu. Bunda da umarım hemen olur Ama insan gün sayıyor gerçekten çok stresli bir süreç
Yeni evliyken olan gebelikler genelde düşükle mı sonuçlanıyorben çok kötü sarsılırım heralde bilemiyorum allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?