dün akşam eşimle gece dışarı çıktık. dönerken arabada aniden bir mide bulantısı bastırdı. sıcak bastı eşarbımın önünü kabanımı falan açtım elim ayağım boşaldı çok kötü oldum eve zor çıktım. bugün adet günüm normalde bekliyorum hala bakalım. bide göğüslerimdeki damarlar netleşiyor bazen daha belirgin oluyor. geriside anlattığım gib işteMrvvYiiaa var mı bi gelişme merak ettim
Bende agustos ta düşük yaptım şimdi gğn sayıyorum benim batta 4ü dr 1 de gel dedi geçmiyo zmnBende yaklaşık 5 ay önce düşük yaptım. 3 ay korundum. Şimdi bu ay 30 nd adet olmam lazım umarım olmam da bir bebek sahibi olabilirim. Diğer hamileliğim evlendikten 2 ay sonra olmuştu. Bunda da umarım hemen olur Ama insan gün sayıyor gerçekten çok stresli bir süreç
Belki geç döllenmedirAldığım testler hep negatif bugun adet olmadım belkide Stresten. Göğüslerim biraz şiş ve damarlar var. Kasıklarımda hafif acısız batmalar hissediyorum. Varsa neden çıkmıyor bu pozitifleerr
Aldığım testler hep negatif bugun adet olmadım belkide Stresten. Göğüslerim biraz şiş ve damarlar var. Kasıklarımda hafif acısız batmalar hissediyorum. Varsa neden çıkmıyor bu pozitifleerr
Bnde de sag kasıkta bişi varmş gibi vucut ısım da yüksek. Ya o akıntı bende de var şeye bagladım spermler dökülüyor galibaaBende son 2 saymaya başladım geçen ay 29 gün sonra adet olmuştum eğer yine şaşmazsa aslında yarın adet olmam lazım. Karın bölgemde aşırı bi batma var oturup kalkarken sanki bir şey var da batıyor hissi oluyor. Aşırı derecede su gibi akıntım mevcut. Dua ederek bekliyorum
Yani olabilir canım,ama dün akşam kan testi negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım tabi orası ayrıBelki geç döllenmedir
Ne bileyim bende anlamadım valla da öyle bir su gibi akıyor ki iç çamaşırım baya ıslaktı. Nedeni 1-2 güne çıkar sanırımBnde de sag kasıkta bişi varmş gibi vucut ısım da yüksek. Ya o akıntı bende de var şeye bagladım spermler dökülüyor galibaa
Bende şaşrdım canım ve bildigin ıslanmştı iç çmşrım. Ay inş yaaNe bileyim bende anlamadım valla da öyle bir su gibi akıyor ki iç çamaşırım baya ıslaktı. Nedeni 1-2 güne çıkar sanırım
Hala adet olmadıysan umut var demektir ama fazla da kaptrma kendinş üzülme diye diyorum İnşallah bu ay olur yeni yıl da yenilikYani olabilir canım,ama dün akşam kan testi negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım tabi orası ayrı
Göğüslerim hâlâ şiş. Kasıklarımda nadiren batmalar oluyor. Ozellikle Sağ göğsümün ucunda belirgin damar var. Bazen kayboluyor ama dha çok akşamları oluyor. Ben hep iştahlı biriydim o konuya girmiyorum bileeHala adet olmadıysan umut var demektir ama fazla da kaptrma kendinş üzülme diye diyorum İnşallah bu ay olur yeni yıl da yenilik
Allahım gönlüne göre versin inşallah bakalım bende bekliyorum bekliyoruz işte =)Göğüslerim hâlâ şiş. Kasıklarımda nadiren batmalar oluyor. Ozellikle Sağ göğsümün ucunda belirgin damar var. Bazen kayboluyor ama dha çok akşamları oluyor. Ben hep iştahlı biriydim o konuya girmiyorum bileeanneme kalsa hiç sanmıyorum değilsindir diyor. Çık yakın arkadaşım da bana bişey var gibi geliyor hiç aksi doğmuyor içime diyor. Bense hiç adet olmıcak gibi hissediyorum ama hamile olma konusunda nötrüm. Yani anlayacağın zamana kaldı herşey
Benim korkum dış gebelik falan olmasın. Öyle olacağına şuan adet olayım daha iyi. Rabbim kuluna kaldoramıcağı yükü vermez biliyorum ama korkuyorum.. Ama gelecekse mucizem başımın ustunde yeri var buyursun gelsinAllahım gönlüne göre versin inşallah bakalım bende bekliyorum bekliyoruz işte =)
Ben de senin gibi çok korkuodum sonra hamile kaldım keseyi göremycem dye çok korktum snra grdk eşime dedim kalp atışını duyamıycaz gibi hissediyorum öyle de oödu bi türlü kalp atışı ı duyamadık 10. Haftada kürtaj oldum boş gebelik dedi dr. Yanii tatlım olcak oluyo korkma aklına kötü şeyler getirme herşey bizim içinBenim korkum dış gebelik falan olmasın. Öyle olacağına şuan adet olayım daha iyi. Rabbim kuluna kaldoramıcağı yükü vermez biliyorum ama korkuyorum.. Ama gelecekse mucizem başımın ustunde yeri var buyursun gelsin
Allahım herşeyin hayırlısını versin herşeyin.. Araştırdım şimdi ilişkiden ortalama 7-10 gün sonra kan testi sonuç veriyormuş. Bu haftada beklicem yani...Ben de senin gibi çok korkuodum sonra hamile kaldım keseyi göremycem dye çok korktum snra grdk eşime dedim kalp atışını duyamıycaz gibi hissediyorum öyle de oödu bi türlü kalp atışı ı duyamadık 10. Haftada kürtaj oldum boş gebelik dedi dr. Yanii tatlım olcak oluyo korkma aklına kötü şeyler getirme herşey bizim için
Aynı kaderi paylaşıyoruz birebir anlattıkların aynı . Benimde 10 haftalıktı kese vardı ama kalp atışı yoktu boş gebelikti. Kese de bozulmaya başlamıştı artık. Zor süreçler bunlar ama Allah ım takdiri veren de alanda Allah. İnşallah tekrar nasip eder bize. Beni en çok üzen eşimle tanıştığım gün bebeğim düştü. Kaçarak evlendik biz belki de ailemizi üzmemizden kaynaklı Allah bize bunu nasip etti. 23 temmuz da eşimle tanıştım 23 temmuz da düşük yaptımBen de senin gibi çok korkuodum sonra hamile kaldım keseyi göremycem dye çok korktum snra grdk eşime dedim kalp atışını duyamıycaz gibi hissediyorum öyle de oödu bi türlü kalp atışı ı duyamadık 10. Haftada kürtaj oldum boş gebelik dedi dr. Yanii tatlım olcak oluyo korkma aklına kötü şeyler getirme herşey bizim için
Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kimseye yaşatmasın inşallah. Hatta gönlümden geldi allah olanlara bi tane daha versin kocaman aile olsunlaaarrAynı kaderi paylaşıyoruz birebir anlattıkların aynı . Benimde 10 haftalıktı kese vardı ama kalp atışı yoktu boş gebelikti. Kese de bozulmaya başlamıştı artık. Zor süreçler bunlar ama Allah ım takdiri veren de alanda Allah. İnşallah tekrar nasip eder bize. Beni en çok üzen eşimle tanıştığım gün bebeğim düştü. Kaçarak evlendik biz belki de ailemizi üzmemizden kaynaklı Allah bize bunu nasip etti. 23 temmuz da eşimle tanıştım 23 temmuz da düşük yaptım
Bende dogum günümde ögrenmiş tim hamilr oldgumu. Bence öyle düşünme bak ben kaçtım mı da oldu yaşıycagımz varmş İnşallah allah bi daha yaşatmaz bizeAynı kaderi paylaşıyoruz birebir anlattıkların aynı . Benimde 10 haftalıktı kese vardı ama kalp atışı yoktu boş gebelikti. Kese de bozulmaya başlamıştı artık. Zor süreçler bunlar ama Allah ım takdiri veren de alanda Allah. İnşallah tekrar nasip eder bize. Beni en çok üzen eşimle tanıştığım gün bebeğim düştü. Kaçarak evlendik biz belki de ailemizi üzmemizden kaynaklı Allah bize bunu nasip etti. 23 temmuz da eşimle tanıştım 23 temmuz da düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?