• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 hafta kala...

Sonuç bu olayın ustune ikinci adetim bitti canım yani yok :halay:
Canım benimde yok 12 Şubat adet olacağım ve ...hani şu rahimde bir sancı olur ya rahim girişi nde o bende adet belirtisidir ..o yüzden benimde bu ay umudum yok..acaba p agru olup hamile olan varmı. .

Canım benimde yok 12 Şubat adet olacağım ve ...hani şu rahimde bir sancı olur ya rahim girişi nde o bende adet belirtisidir ..o yüzden benimde bu ay umudum yok..acaba p agru olup hamile olan varmı. .
Doktora gittiniz mi benim eşim varikosel ameliyatı oldu ..4 ay önce .

Doktora gittiniz mi benim eşim varikosel ameliyatı oldu ..4 ay önce .
Canım benimki biraz tek taraflı bişey. Yani umut ediyorum sadece
Eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor. Bende çocuk istiyorum. Ama eşim hazır hissetmediğini söylüyor. Bende hani belki kaçar arada tutar belki diye umut ediyorum. İçeri boşalmıyor eşim. Ama zevk suyunda sperm oluyor diye biliyorum bide ne kadar dikkat etsende kaçabiliyormuş o yüzden belki bi sürpriz olur beklentisindeyim. Doktorluk bi durum yok yani. Başkaları böyle geri çekilmeyle korunmaya çalışırken ilk ayda hamile kalıyor ben nerdeyse 4 aydır bi umut bekliyorum ama yok nasip olmayınca olmuyor

Canım benimki biraz tek taraflı bişey. Yani umut ediyorum sadece
Eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor. Bende çocuk istiyorum. Ama eşim hazır hissetmediğini söylüyor. Bende hani belki kaçar arada tutar belki diye umut ediyorum. İçeri boşalmıyor eşim. Ama zevk suyunda sperm oluyor diye biliyorum bide ne kadar dikkat etsende kaçabiliyormuş o yüzden belki bi sürpriz olur beklentisindeyim. Doktorluk bi durum yok yani. Başkaları böyle geri çekilmeyle korunmaya çalışırken ilk ayda hamile kalıyor ben nerdeyse 4 aydır bi umut bekliyorum ama yok nasip olmayınca olmuyor
Sende rahim agrisi ile mi anlarsın adetin i canım ..Bu ağrı oldu mu benim umut sıfır .

Sende rahim agrisi ile mi anlarsın adetin i canım ..Bu ağrı oldu mu benim umut sıfır .
Benim kasıklarım genelde adet başlayınca ağrımaya başlar. Adet başlamadan önce genelde göğüs ağrım göğüste şişlik ve hassaslık olur. Bide aşırı duygusal ve sinirli olurum.

Benim kasıklarım genelde adet başlayınca ağrımaya başlar. Adet başlamadan önce genelde göğüs ağrım göğüste şişlik ve hassaslık olur. Bide aşırı duygusal ve sinirli olurum.
ara ara olur şiddetli değil başlayınca siddetlenir benim ki de.

ara ara olur şiddetli değil başlayınca siddetlenir benim ki de.
Mesela bu adetim başlamadan önce hiç belirtim olmadı. Ne göğüslerde ne kasıklarımda. Adetim başlayınca kasıklarımda ağrımaya başladı. Göğüslerimde sadece hafif şişmişti acımıyordu hiç

Mesela bu adetim başlamadan önce hiç belirtim olmadı. Ne göğüslerde ne kasıklarımda. Adetim başlayınca kasıklarımda ağrımaya başladı. Göğüslerimde sadece hafif şişmişti acımıyordu hiç
Herkes kasık deyince karın altı anliyorum ben..benim ko daha çok rahim girişinde batmalar hafif sancilar o şekilde. .Karnım başlayınca agrir benim.

Cnm bnm çok ağrım vardı bel kasık karın dedim gelio galiba 2 gün kala erken gebelikle öğrendim adet olana kdr umutsuz olmayın inş gelir bebişlerini hemen

Cnm
Herkes kasık deyince karın altı anliyorum ben..benim ko daha çok rahim girişinde batmalar hafif sancilar o şekilde. .Karnım başlayınca agrir benim.
Valla kızlar benim adetim bugun yarın bitiyor bakalım. Bu ay beni neler bekliyor göreceğiz. Millet adet gördüğü halde hamile kalıyor neler neler var valla

Cnm bnm çok ağrım vardı bel kasık karın dedim gelio galiba 2 gün kala erken gebelikle öğrendim adet olana kdr umutsuz olmayın inş gelir bebişlerini hemen

Nursella23Yeni ÜyeÜye
Slm arkadaslar size birseyler sormak istiyorum benim adetimi 8martta oldum 22 mart iliski yasadim korunmasiz. 2 gun sonra gogus uclarim agrimaya basladi sizliyrlardi elimi vuramiyordum. Kasiklarimda agrilar oluyordu batma gibi sag sol araliklarla 5.gun bel agrim oldu 2 gu.n surdu egilemiy irdum belim otururken kalkarken cok agriyordu 2 gun surdu gecti goguslerimin uclarinin agrisi hafif ledi dolgunluk basladi asiri gaz siskinlik hazimsizlik mide eksimesi halsizlik bas agrisi huzursuzluk goguslerimdeki dolgunluk devam ediyor 3 gundur goguslerimin uclarindan icine dogru hafif hafif sizlama oluyor belimin agrisi tekrar basladi 2 gun oldu devam ediyor. Akintimda krem gibi beyaz sizce ha milelik belirtisimi bunlar ve gozlerde bulanik gormede var simdiden tesekkurler

Back