- 17 Haziran 2017
- 1.395
- 779
- 123
Güzel bekleyişler bnlar İnşallah bi an çnce şu hafta geçsindiAllahım herşeyin hayırlısını versin herşeyin.. Araştırdım şimdi ilişkiden ortalama 7-10 gün sonra kan testi sonuç veriyormuş. Bu haftada beklicem yani...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bekleyişler bnlar İnşallah bi an çnce şu hafta geçsindiAllahım herşeyin hayırlısını versin herşeyin.. Araştırdım şimdi ilişkiden ortalama 7-10 gün sonra kan testi sonuç veriyormuş. Bu haftada beklicem yani...
Bitti bile ne kaldıki. Sayılı gün çabuk geçiyor. Zaten haftasonu en çabuk geçen günler değilmiGüzel bekleyişler bnlar İnşallah bi an çnce şu hafta geçsindi
Canim sonuç ...her ay böyle gidicek sanırım gerçekleşene kadar :)
Sonuç bu olayın ustune ikinci adetim bitti canım yani yokNasil
Canim sonuç ...
Canım benimde yok 12 Şubat adet olacağım ve ...hani şu rahimde bir sancı olur ya rahim girişi nde o bende adet belirtisidir ..o yüzden benimde bu ay umudum yok..acaba p agru olup hamile olan varmı. .Sonuç bu olayın ustune ikinci adetim bitti canım yani yok
Doktora gittiniz mi benim eşim varikosel ameliyatı oldu ..4 ay önce .Canım benimde yok 12 Şubat adet olacağım ve ...hani şu rahimde bir sancı olur ya rahim girişi nde o bende adet belirtisidir ..o yüzden benimde bu ay umudum yok..acaba p agru olup hamile olan varmı. .
Canım benimki biraz tek taraflı bişey. Yani umut ediyorum sadeceDoktora gittiniz mi benim eşim varikosel ameliyatı oldu ..4 ay önce .
Sende rahim agrisi ile mi anlarsın adetin i canım ..Bu ağrı oldu mu benim umut sıfır .Canım benimki biraz tek taraflı bişey. Yani umut ediyorum sadece
Eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor. Bende çocuk istiyorum. Ama eşim hazır hissetmediğini söylüyor. Bende hani belki kaçar arada tutar belki diye umut ediyorum. İçeri boşalmıyor eşim. Ama zevk suyunda sperm oluyor diye biliyorum bide ne kadar dikkat etsende kaçabiliyormuş o yüzden belki bi sürpriz olur beklentisindeyim. Doktorluk bi durum yok yani. Başkaları böyle geri çekilmeyle korunmaya çalışırken ilk ayda hamile kalıyor ben nerdeyse 4 aydır bi umut bekliyorum ama yok nasip olmayınca olmuyor
Benim kasıklarım genelde adet başlayınca ağrımaya başlar. Adet başlamadan önce genelde göğüs ağrım göğüste şişlik ve hassaslık olur. Bide aşırı duygusal ve sinirli olurum.Sende rahim agrisi ile mi anlarsın adetin i canım ..Bu ağrı oldu mu benim umut sıfır .
ara ara olur şiddetli değil başlayınca siddetlenir benim ki de.Benim kasıklarım genelde adet başlayınca ağrımaya başlar. Adet başlamadan önce genelde göğüs ağrım göğüste şişlik ve hassaslık olur. Bide aşırı duygusal ve sinirli olurum.
Mesela bu adetim başlamadan önce hiç belirtim olmadı. Ne göğüslerde ne kasıklarımda. Adetim başlayınca kasıklarımda ağrımaya başladı. Göğüslerimde sadece hafif şişmişti acımıyordu hiçara ara olur şiddetli değil başlayınca siddetlenir benim ki de.
Herkes kasık deyince karın altı anliyorum ben..benim ko daha çok rahim girişinde batmalar hafif sancilar o şekilde. .Karnım başlayınca agrir benim.Mesela bu adetim başlamadan önce hiç belirtim olmadı. Ne göğüslerde ne kasıklarımda. Adetim başlayınca kasıklarımda ağrımaya başladı. Göğüslerimde sadece hafif şişmişti acımıyordu hiç
Cnm bnm çok ağrım vardı bel kasık karın dedim gelio galiba 2 gün kala erken gebelikle öğrendim adet olana kdr umutsuz olmayın inş gelir bebişlerini hemenCanım benimde yok 12 Şubat adet olacağım ve ...hani şu rahimde bir sancı olur ya rahim girişi nde o bende adet belirtisidir ..o yüzden benimde bu ay umudum yok..acaba p agru olup hamile olan varmı. .
Cnm
Valla kızlar benim adetim bugun yarın bitiyor bakalım. Bu ay beni neler bekliyor göreceğiz. Millet adet gördüğü halde hamile kalıyor neler neler var vallaHerkes kasık deyince karın altı anliyorum ben..benim ko daha çok rahim girişinde batmalar hafif sancilar o şekilde. .Karnım başlayınca agrir benim.
Cnm bnm çok ağrım vardı bel kasık karın dedim gelio galiba 2 gün kala erken gebelikle öğrendim adet olana kdr umutsuz olmayın inş gelir bebişlerini hemen