adetime 1 hafta kala...

Ya bilmiyorum ben yapı olarak çocuklara aşırı düşkünüm. Bi çocuğum olabileceği düşüncesi bile beni benden alıyor. Yani senin kanın canın sevdiğin adamla olan en önemli bağın. Senin kanınla canınla nefesinle yediğinle içtiğinle besleniyor içinde gelişip büyüyor. Daha tek bir zerreyken sonra elleri kolları gözleri ağzı yüzü oluyor mucizevi bişey bu. Aşık olunacak en anlamlı şey. Ve daha onu hissedemeden hoop gidiyor. Kopuyor senden... Allahım hayırlısını versin. Bencilce çocuğunu çöpe atan istemeyen bilerek hiç bir sebep yokken aldıran katil ruhlu canavarlar var birde.. Rabbim en iyisini bilir ama burda onlarca yüzlerce çocuk bekleyen insanlar senelerce tedavi olup başaramayanlar varken onların buna sahip olması ve üstüne üstlük şükretmek yerine reddetmesi.. Allahım sen herşeyin hayırlısını ver ya Rabbim.. Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımdaki hayırlı olanı gönlüme razı eyle Allâh'ım..

kızlar adete yakın canınız tatlı çeker mi? benim bi kaç gün var adetime canım tatlı çekiyor gebelik umutlarımda tükeniyor gebelikte de adet belirtisi yaşanır mı böyle tatlı vs?

kızlar adete yakın canınız tatlı çeker mi? benim bi kaç gün var adetime canım tatlı çekiyor gebelik umutlarımda tükeniyor gebelikte de adet belirtisi yaşanır mı böyle tatlı vs?
Canım ben hiç hamilelik yaşamadım ama adet yakını benimde canım tatlı istiyor bazen. Hatta bazen turşu falan istiyorum bildiğin. Yani adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer o yüzden gecikme yaşamadan ve adetten farklı bir durum olmadan umutlanma derim ben

Canım ben normalde hiç tatlı yiyemem ağzıma koymam adetimden 1 hafta önce resmen tatlıya aserdim şimdi 6 haftalik hamileyim hâlâ canım tatlı istiyor

Canım ben normalde hiç tatlı yiyemem ağzıma koymam adetimden 1 hafta önce resmen tatlıya aserdim şimdi 6 haftalik hamileyim hâlâ canım tatlı istiyor
Adet öncesi yaşadığın belirtileri paylaşırmısın canım bizede bi tecrube olsun. Adetten farklı bi detay yada farklı bi durum?

Adet öncesi yaşadığın belirtileri paylaşırmısın canım bizede bi tecrube olsun. Adetten farklı bi detay yada farklı bi durum?

Canım benim adet öncesi belirtim ilk kizimdada bundada migde agrisi ve aşırı tatlı isteği göğüslerime dokunamiyordum benim adetim olacağı zaman goguslerim agirmaz en son adetim 8kasım 30 kasımda bu belirtilerin üstüne gittim kan verdim 0.100 çıktı ama ben hamileyim diyorum bunu hissediyordum aralık 3te tekrar verdim 5.28 çıktı canım sürekli idrara çıkıyorum uyku hali bende ilk cocugumdada olmadi bundada migde bulantısı yok eşki olan şeyleri ağzıma koyamiyorum suanda Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah Ablam bana adet gecikmeden belirti olurmu saçmalık diyordu inanın oluyor beta kana karışmadan başlıyor

Hamileysen kanda şimdi çıkar canım acil yapıyor özel sıkıntı çıkarmıyor ama devlet sıkıntı çıkarıyor devlette yaparsanda tomografi çekilecek gebelik şüphem var de hemen yapıyorlar ben adetten 5 gün önce öğrendim en azından şüphelerin varsa için rahatlar

Benim adetime geçen aya göre 3 gün var şuan. 25 inde adet olmam lazım. Geçen ay göğüs ağrısı aşırı derecede vardı ve şişmişti göğüslerim bu ay sürekli ağrı ve şişlik yok. Geçen ay 1 hafta önceden başlamıştı bu. Uçlarında acıma var bide ara sıra yanma oluyor oda geçiyor. Hassaslık,var ama sürekli, hissettiğim bişey değil. Dokununca eşim falan o zaman acıyor. Bide kasıklarım acıyor hafif bastırınca baskı hissediyorum. Sürekli tuvalete çıkıyorum idrar için. Bide sürekli gazım var. Çok yiyorum karnım hep şiş. Akıntım beyaz ve koyu krem gibi. Mide bulantım yok. Özellikle bişeye aşermiyorum ama çok sık acıkıyorum. Açlığa asla tahammülüm yok hemen bişeyler yemeliyim. Tiksindiğim yada yiyemediğim bişey yok. Çok gerginim. Eşimlede bu yüzden limoniyiz. Adet olucam bence hamilelikle gerginlik stres sinir çok alakalı değil gibi. Sizce nedir ne değildir?

Bide kasıklarımda adet sancısı yok. Sadece bazen göğüslerdeki gibi kasılmalar batmalar oluyor kısa süreli aklım çok karışık. Ama sizin ve diğer arkadaşların anlatmasına bakılırsa kişiye göre değişiyor bı belirtiler

Ben gecikme olmadan idrar testi bile yapmak istemiyorum. Yani hüsrana uğrarım diye korkuyorum. Sadece fikir aşmak istedim

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyor canım hamileliktede daha çok duygusal oluyorsun sen yine kan ver canım evde yapılan testtede çıkar

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyor canım hamileliktede daha çok duygusal oluyorsun sen yine kan ver canım evde yapılan testtede çıkar
Zaten bunu bildiğim için ümitlenmek istemiyorum. Benzer belirtiler. Bide ben hamilelik belirtilerini yada adet belirtilerini normalde de yaşayan biriydim bekarken bile. Kendimi bilmesem hamileyim derdim yani o yüzden korkuyorum

Ben gecikme olmadan idrar testi bile yapmak istemiyorum. Yani hüsrana uğrarım diye korkuyorum. Sadece fikir aşmak istedim

Rabbim gönlüne göre versin canım herşey istedigin gibi olur inşallah inşallah hamissindir

Benim de ilk belirtim göğüs ucu sızlamasıydı ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşmişti
İnşallah bebiş vardır
Ben regle 2 gün varken öğrendim test yap bence
Erken gebelik testleri sonuç verir

Benim de ilk belirtim göğüs ucu sızlamasıydı ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşmişti
İnşallah bebiş vardır
Ben regle 2 gün varken öğrendim test yap bence
Erken gebelik testleri sonuç verir
Heh işte sorunda bu gözle görülür damar belirginleşmesi yok. Göğüs uçlarım acık kahverengidir benim hep. Yani kenarındaki halka. İşte o halkada hafif damarlar görüyorum. Inan her eve gidince kontrol ediyorum heryerimi vallahi

İşte kastettiğim o halkadaki damarlar :) içimden bir his bebişin olduğunu söylüyor hayırla gelsin inşallah :)

Kızlar dayanamadım test aldım 3 tane bi tanesini çıkmıcağını bilsemde şimdi yaptım ve negatif. Adet gecikmesinden sonra dedi eczacı. Diğerini yarın sabah yapıcam aç karna. Sırf merakım gitsin. En sonuncuyu adet gecikirse yapıcam

Slm benimde adetime 6 gün var.2 tane kaset tipi 1 tane erken gebelik testi yaptım. Ucuz olan testlerde üzerinden baya zaman geçince çok çok silik çizgi çıktı. Ama tabiki şuan için umutlanmıyorum. Sadece kendimi mutlu etmek için yaptım. Benim bi oğlum var 7 yaşında. Sonrasında 2 düşüğüm oldu birde karnımda öldü 3 aylıkken. Yani sizin anlıyacağınız ömrüm test yapmakla geçti :) ardarda yaptığım testlerde net bi şekilde pozitifi görüpte kanda negatifi gördüğümde oldu. O nedenle umutlanmamayı öğrendim. Bu beklentiler beni mutlu ettiği için habire test yapıyorum o ayrı. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin inşallah. Benden öncede olmayanlara versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…