- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
tam yumurtlama günümde gittim canım..antibiyotik verdi fitil verdi birde hap.kullandım bittii...faydası olmuş mudur bilmem[/Q
bence olmuştur geçmiştir bile. ne kadar oldu evleneli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam yumurtlama günümde gittim canım..antibiyotik verdi fitil verdi birde hap.kullandım bittii...faydası olmuş mudur bilmem[/Q
daha yenş sayılırım3.5 ay oldu daha
idrara daha düşmez zaten. inşaallah bebiş vardır canım
amanınnnnnnn ilk benim adet günüm. bakalım Yüce Rabbim bana yarın güzel bir gün yaşatır inşaallah
daha yenş sayılırım3.5 ay oldu daha
bende yeniyim :)) ama 28 yaşındayım ve 30 da doğurganlık azalıyor malesef( bu arada ateşim 36,7
bende yeniyim :)) ama 28 yaşındayım ve 30 da doğurganlık azalıyor malesef( bu arada ateşim 36,7
olsun canım şimdikilerin 30 u için geçerli değil o yaa...çıtır pıtır insanlar oluyor 30 yaştakiler...benim yaş 22 daha ama çok heyecanlıyım...bir de şöyşe bir şey duydum saçma mıdır gerçek ni bilmem böle vajinaya parmağını sokunca eğer hamişsen sonsuz boşluk olurmuş diye duydum...eğer doğruysa ben hayallerimi başka baharlara erteliycem anlaşılan
Afedersiniz cahiLLiğime verin bu ateş oLayı nedir? GebeLikteki önemi ne meseLa? Nerenizden öLçüyosunuz desem ayıp mı kaçar :18:
![]()
Afedersiniz cahiLLiğime verin bu ateş oLayı nedir? GebeLikteki önemi ne meseLa? Nerenizden öLçüyosunuz desem ayıp mı kaçar :18:
![]()
ben koltuk altı ölçüyorum bazıları kasıktan bazıları dil altından o sana kalmış...hamilelikte vücut sıcaklığı artarmış ben öyle biliyorum
olsun canım şimdikilerin 30 u için geçerli değil o yaa...çıtır pıtır insanlar oluyor 30 yaştakiler...benim yaş 22 daha ama çok heyecanlıyım...bir de şöyşe bir şey duydum saçma mıdır gerçek ni bilmem böle vajinaya parmağını sokunca eğer hamişsen sonsuz boşluk olurmuş diye duydum...eğer doğruysa ben hayallerimi başka baharlara erteliycem anlaşılan
hiç duymadım da denemem zaten ayyyyyyyyyyyy :))
ben koltuk altı ölçüyorum bazıları kasıktan bazıları dil altından o sana kalmış...hamilelikte vücut sıcaklığı artarmış ben öyle biliyorum
Hımmm teşekkür ederim canım :) İnşaALLah Rabbim gönLünüze göre en kısa zamanda ama hayırLısı ise versin kucağınıza bebişLerinizi![]()
ay ya sanki adet olucam gibi hissediyorum kendimi...karnımda öle bi sızı var....inşallah olmam dicem amaaa hiç sanmıyorum geliyorum derrrr yakındaaa
benimde 5 gün geçti hala test yapmadım.ilk defa geçikti reglim bugün eczanenin önünden geri dönmezsem alacağım test
Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
günü ve saati şaşmadan adet oldum...
artık sizlerin güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar, bu süreç beni gerçekten üzmeye başladı((