• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gn gecikti..ama test hep negatif

kanda ve idrarda hamilelik testi negatif ama hamilelik olabilir mi???

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım..Ben ve eşim çocuk yapmayı düşünüyoruz 18.08.2012 adet gördüm 5 gün normal sürdü ondan sonra hala adet görmedim 7 gün geçti normal de düzenli oluyorum bir sonraki ay bir gün öne atıyordu ama bu ay adet görmedim 20.09 da idrar testi yaptım negatif ama ikinci çizgi hafif belirgindi sonra 21.09 da kan da gebelik testine baktırdım gene negatif B- HCG (mini VIDAS) < 2 çıktı dün gene idrar testi yaptım negatif:( ama 7 gün geçti hala olmuyorum belim de hastalanacakmısım gibi ara sıra siddetli ağrı oluyor normalde çok sık lavaboya gitmem ama biraz sıklaştı ve karnım da kasıklarım da ağrı oluyor.Ne yapmalıyım başından benzer bi olay geçen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkcası eşimde çok aceleci davrandığımı söylüyor:( 8 gün oldu geçikeli ama çok belim ağrıyor.

canım umudunu kırmak istemem
ama bazen gerçekçi olmak daha sonraki hayal kırıklığından iyidir,
kan testi yaptırmışsın negativ çıkmış, hani 5 filan çıksa bekle diyebilirim. ama bir an önce doktora git ki varsa birşey erenden öğrenirsin, ha bebek varsa onun için tedbirli olursun.. geç döllenme de olabilir olmayadabilir, bunu sana doktorun söyler ancak.. 8 gün adet gecikmesi bebek yoksa başka bir şeyin habercisi olabilir. bebek varsa ve geç döllenme yoksa zaten adet olacağın gün idrar testinde çıkabiliyor, kanda da haydi haydi çıkardı..

2 aylik bi yawrum tutunamadi ve bizde 3 ayddir denemelere devam ediyorum rabbim kismet etmedi ne yapalim cok uzuluyorum elimde degill yarin doktora gitcem kana baktirayim hormona falan... 4 gun gecikti adet ama testler negatif

kanda ve idrarda hamilelik testi negatif ama hamilelik olabilir mi???

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım..Ben ve eşim çocuk yapmayı düşünüyoruz 18.08.2012 adet gördüm 5 gün normal sürdü ondan sonra hala adet görmedim 7 gün geçti normal de düzenli oluyorum bir sonraki ay bir gün öne atıyordu ama bu ay adet görmedim 20.09 da idrar testi yaptım negatif ama ikinci çizgi hafif belirgindi sonra 21.09 da kan da gebelik testine baktırdım gene negatif B- HCG (mini VIDAS) < 2 çıktı dün gene idrar testi yaptım negatif:( ama 7 gün geçti hala olmuyorum belim de hastalanacakmısım gibi ara sıra siddetli ağrı oluyor normalde çok sık lavaboya gitmem ama biraz sıklaştı ve karnım da kasıklarım da ağrı oluyor.Ne yapmalıyım başından benzer bi olay geçen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

canım aynı durum benimde başımdan geçti adetim hep 28 günde bir geliyordu fakat geçen ay 10 gün gecikti... 3 tane idrar testinin ilkinde silik bir şekilde çıkmıştı fakat sonraları hep negatif çıktı emin olamadığım için kan testi yaptırdım b-hcg 2 çıktı ben yine tereddüt ettim çünkü aynı zamanda bronşit olmuşum film çekilmesi gerekiyordu yine şu erken gebelik testinden (pahalı olandan) aldım yine negatifti zaten diğer günde baya sancılı bir şekilde adet oldum :(

Benim adetim 2 hafta gecikmesine rağmen test hep negatif çıkıyordu ki yumurtalıklarımda garip bir sıcaklık ve gerginlik hissediyordum , bir sürü test kullanmak zorunda kaldım artık testsiz çiş benim için bir anlam taşımıyordu :9: , 2,5 haftalık gecikme sonunda tekrar test yaptım ve silik çift çizgiyi zar zor görebildim , kan testi yapmaya gittim hemen ve hamile old. ortaya çıkmış oldu. Neden testlerde bunu bu kadar geç gördüm bilemiyorum belki geç döllenme vs. vs. dir.

Benim de aynı öyle =) garip bir gerginlik var karnımda bişeyler hissediyorum ama emin değilim. 6cı günüm bugün gecikeli test yapıyorum ama hep negatif. Tek çizgi görmekten hep hiç yapasım gelmiyor artık. Bakalım bekliyoruz sabırla. Belirtiler var ama testlerde bişey yok. Kan testi de yaptırmadım daha..

arkadaşlar benimde bugün tam 5 gün oldu hala olmadım ne kan nede idrar testi yapmadım çok merak edıyorum sizce yaptırmalımıyım testi zamanımı

arkadaşlar benimde bugün tam 5 gün oldu hala olmadım ne kan nede idrar testi yapmadım çok merak edıyorum sizce yaptırmalımıyım testi zamanımı

adetınız gecelı 5 gun olmuş tabıkı zamanı artık. eğer duzenlı adet göruyorsanız kesın sonucu verecektır zaten. hayırlı sonuçlara ınş

adetınız gecelı 5 gun olmuş tabıkı zamanı artık. eğer duzenlı adet göruyorsanız kesın sonucu verecektır zaten. hayırlı sonuçlara ınş

kızlar ii akşamlar. benim adetim oldu olası çok düzenlidir fakat bu ay 6 gün gecikti ve hala olmadım. pazar gecesi test yaptım negatif. bu sabah test yaptım gene negatif. bende çikolata kisti var aynı zamanda. birde enfeksiyon sebebiyle 10 gün antibiyotik kullandım fakat antibiyotiğim bittiğinde korunmadan ilşkiye girdim ama yumurtlama dönemim diildi. bu geçikmenin sebebi ne olabilir? yorumlarınızı bekliorum. he birde soğan suyu kullandım 15 gün onun etkisi olmuş olabilri mi?

kızlarr beni duyan yok mu:( diğer belirtileri ne olabilir. memsala kabızlık ve gaz sıkıntısı olabilir mi?

selam kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum.
Ben en son 28 ocakta adet gördüm. Normalde adetim 37-38 günde bir olur. Ara sıra gecikmelerim oldu ama hiç bu kadar gecikmemişti. Şu anda tam 56. günümdeyim :S
Adetim geçtikten sonra neredeyse hergün test yaptım hep negatifti. bu ayın 13ünde yani 44. günümde kan testi de yaptırdım ama değerim 0,23 çıktı yani gene negatif. Doktor kistim olmadığını, strese bağlı olarak adetimin gecikmiş olabileceğini, kesinlikle hamile olmadığımı söyledi ve bir ilaç yazdı. Kullandıktan altı gün sonra adet görürsün dedi. Ama ben araştırdığım kadarıyla hamile olma olasılığımı öğrendim ve zararlı olabilir diye verdiği ilacı kullanmadım. En son iki gün önce gene idarar testi yaptım ama negatifti.
Sizce hamile olsaydım şimdiye kadar çıkmaz mıydı? Strese bağlı olarak bu kadar gecikme olması normal mi? Böyle bir durum yaşayan varsa bana yorum yapabilir mi lütfen? Adet söktürücü kullanmalıyım? Lütfen bana cevap verin çünkü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç bir adet belirtim olmadığı gibi hamilelelik belirtim de yok.
Cevaplarınızı bekliyorum beni yalnız bırakmayın nolur...

Herkeslere Selamlar,

Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.

Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.

Ben 20 aylık evliyim, 1 kez düşük yaptım. Benimde adetlerim evlendiğimden beri 27-28 günde bir oluyordu SAT 7 Mart, 19-20-21 Mart ta antibiotik kullanmak zorunda kaldım normalde 3 Nisan da olmam gerekirken hiç bir belirti yok, çarşamba ve cumartesi test yaptım negatif çıktı, bebeğim olmasını çok istiyorum. Hamilemiyim değil miyim, emin olamadım.

Son düzenleme:
Benimde adetim 6 gün geçiyordu kan testi yaptrdm negatif idrar testi desen oda öyle ve şuan 9 gün oldu kırmızıda yok sonuçlara göre bebişte yok :|
of çok mutsuzum :| sizce gercekten hamile deglmiyim

merhaba herkese yazdılarınızı okudum kafam iyice karıştı. ben normalde ayın 9-10 u gibi adet oluyorum. bu ay şimdilik 4-5 gün geçti. kan testi yaptırdım. 0,01 bhcg çıktı ama hala adet olamadım. hiçbir belirtisi yok. bazı arkadaşlar kist filan olabilir demişler. işin tuhaf tarafı haziran ayı benim rutin kadın doğum muayene ayım. hem normal muayene oldum. hem smear testi yaptırdım. herşey temiz. yani kist filanda yok. eşime söyledim. stresten olabilir diyor ama bilemedim. belirti derseniz baş dönmesi mide bulantısı var. ama onlar benim normal halim. zaten tansiyonu düşük biriyim. of of.

Kızlar merhaba kimse yokmu bilmiyorum ama yazmak istedim adetim çok duzenli olur hep ayın 20si en gec 21i ama bugun ayın 25 ı ve tık yok ıdrar testı yaptım evde fakat sonuç hüsran kan testi için erken mi bilemedim ve en önemli soruda eşımle ayın 16sında ilk ilişkiye girdik bebek için :))) çok erken ve yumurtlama dönemim değil acaba hamile olabilirmiyim

Back