Evet oluyor ve ara ara adet ağrısı giriyor kasiklarimda ama çok fazla sancı tutmuyor bir gün agri giriyor Bi gün
Hamişlerin duası kabul olur dua et banaHaber edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oluyor ve ara ara adet ağrısı giriyor kasiklarimda ama çok fazla sancı tutmuyor bir gün agri giriyor Bi gün
Hamişlerin duası kabul olur dua et banaHaber edersin
Dualarım seninle Allah bebis isteyen anne adayların kucağını boş bırakmasın aminnnnHamişlerin duası kabul olur dua et bana
Test yaptım veee çift çizgiDualarım seninle Allah bebis isteyen anne adayların kucağını boş bırakmasın aminnnn
Ay çok sevindim ne zaman geçmişti adetin kan testi yaptırana değerin ne kadar imis bakalım sende bana dua et keseyi göreyim bebeğim benimle olsun ctesi bakicak tekrar keseyi göremedi doktorTest yaptım veee çift çizgi
Gerçi buraya yazmışsın pardon kan testi yaptir betana baktir hemen hemen binlerdedir senindeTest yaptım veee çift çizgi
Benim içim içimi yiyor bugün hiç uyuyamadım yatakta donuyorum uyurken sağıma göre solum daha ağrısı batiyor korkuyorum kese ctesi gozukseydi rahatlicaktim dua et banaTest yaptım veee çift çizgi
5 gün gecikmeyle tam 1000 çıktı beta değeri aile hekimi gebelik var dedi artmaz yoksa bu kadar dedi ama kese için gitmedim ben henüz.. Rabbim tez zamanda sağlıkla doğup kucağımıza almamızı nasip etsin kötü düşünme geç döllenme olduysa da görünmeyebiliyorBenim içim içimi yiyor bugün hiç uyuyamadım yatakta donuyorum uyurken sağıma göre solum daha ağrısı batiyor korkuyorum kese ctesi gozukseydi rahatlicaktim dua et bana
Ayın kaçında adet olmanız gerekiyorduBenim içim içimi yiyor bugün hiç uyuyamadım yatakta donuyorum uyurken sağıma göre solum daha ağrısı batiyor korkuyorum kese ctesi gozukseydi rahatlicaktim dua et
Bu ayında 9 unda gösteriyor takvimimAyın kaçında adet olmanız gerekiyordu
Onu düşünüyorum ama heyecan oldu işte Bi dusukten sonra korku sapladi5 gün gecikmeyle tam 1000 çıktı beta değeri aile hekimi gebelik var dedi artmaz yoksa bu kadar dedi ama kese için gitmedim ben henüz.. Rabbim tez zamanda sağlıkla doğup kucağımıza almamızı nasip etsin kötü düşünme geç döllenme olduysa da görünmeyebiliyor
Ben daha doktora gitmedim geç döllenme vs olduysa strese girmeyeyim diye eşim gelecek 10 gün sonra gideceğim tam kalp atışı duyulur herhalde o zaman bebeklerimizin günü aynı Allahın izniyle sağsağlim kucağımıza alacağızOnu düşünüyorum ama heyecan oldu işte Bi dusukten sonra korku sapladi
Amin inşallah canım benim ben de kan tahlili verdim sonucum daha çıkmadı yarın tekrar kontrole gidicem Allahın izniyle bir rahatlasam bebislerimiz yüzümüzü guldursunBen daha doktora gitmedim geç döllenme vs olduysa strese girmeyeyim diye eşim gelecek 10 gün sonra gideceğim tam kalp atışı duyulur herhalde o zaman bebeklerimizin günü aynı Allahın izniyle sağsağlim kucağımıza alacağız
Kese 6. haftada kalp atışı 8. Haftada belli oluyor. Özele gidecekseniz daha erken hayırlı olsunBen daha doktora gitmedim geç döllenme vs olduysa strese girmeyeyim diye eşim gelecek 10 gün sonra gideceğim tam kalp atışı duyulur herhalde o zaman bebeklerimizin günü aynı Allahın izniyle sağsağlim kucağımıza alacağız
Simdibenim 5hafta 6 gün oluyor yani yarın tam 6 hafta1984 ten değer 3899 olmuş nasıl tam 2 katı değil ama arada 100 oynuyor hemen hemenKese 6. haftada kalp atışı 8. Haftada belli oluyor. Özele gidecekseniz daha erken hayırlı olsun
Peki sizin deger kaçta gozuktuKese 6. haftada kalp atışı 8. Haftada belli oluyor. Özele gidecekseniz daha erken hayırlı olsun
İlk öğrendiğim de 877 idiPeki sizin deger kaçta gozuktu
Normal artışınız iyi illa 2 katı olmasına gerek yok katlanarak artmalı sadece sizin ki iyiSimdibenim 5hafta 6 gün oluyor yani yarın tam 6 hafta1984 ten değer 3899 olmuş nasıl tam 2 katı değil ama arada 100 oynuyor hemen hemen
Peki siz keseyi kaç değerle gördünüz ve 6. Haftada mi sizin olduNormal artışınız iyi illa 2 katı olmasına gerek yok katlanarak artmalı sadece sizin ki iyi
6. Haftada gözüküyor son adet tarihini ile hesaplanıyor eğer sizde geç döllenme yoksaPeki siz keseyi kaç değerle gördünüz ve 6. Haftada mi sizin oldu
Tam emin değilim de 44 bin değer varmış 6. Haftada gerçi benim ki normale göre yüksektiPeki siz keseyi kaç değerle gördünüz ve 6. Haftada mi sizin oldu