Adetim 4 gün gecikti. Test sonucumda ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilir miyim?

Merhaba adetim 5 gün gecikti ama test hala negatif ve alt karnım şişkin vaziyette akintim her tuvalete girdiğimde oluyo nedendir acaba bu konuda yardımcı olur msnz
Çok bilgim yok yanlış bir şey söylemek istemem ama karın şişliği regl olamadığınız için de olur, akıntı da bir kadının her döngüsünde olması normal bir durum diye biliyorum isterseniz bir kan testi daha verin

Ve şöyle de Bi durum var önceki hamileligimde 1 ay önce adet düzensizliği yaşadım 10 gün sonra oldu sonra hamile kaldım ve düşük oldj maalsf o aklıma geldi açıkçası ama olur mu bilmiyorum

Benim ağrım da öyle hatta kaç kere tuvalete koştum oldum sanarak ne olur ne olmaz diye pedle geziyordum ortalıkta. Adet ağırdı ile hamilelik ağrısı arasında hiçbir fark yokmuş adet öncesi normalde yaşıyorsam hepsini aynı şekilde yaşıyorum şu an 🥹
Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor

Şuan beya 1062 adet gecikmem 3. G8n öbür haftaya gitmeyi düşünüyorum ama sabrsz davranrnp yarında gidebrlrm😁
Ayy hayırlı olsunnn🥰 benimde adetim düzenlidir 4 gün gecikti ve dünden beri adet belirtilerim de gitti şişkinlik yaşardım karnım başım belim bacapım ğöğüsüm ağrırdı şimdi sadece belim ara ara ağrıyor şişkinliğimde yok ama test yapmaya çok korkuyorum hiçbir sorunumuz yok 8 aydır istiyoruz olmuyor sebepsizce.. sizce hamilemiyim bende 😌

Ayy hayırlı olsunnn🥰 benimde adetim düzenlidir 4 gün gecikti ve dünden beri adet belirtilerim de gitti şişkinlik yaşardım karnım başım belim bacapım ğöğüsüm ağrırdı şimdi sadece belim ara ara ağrıyor şişkinliğimde yok ama test yapmaya çok korkuyorum hiçbir sorunumuz yok 8 aydır istiyoruz olmuyor sebepsizce.. sizce hamilemiyim bende 😌
Hiç öyle düşünme yap çıkar aradan kendine hiç işkence yapmak hatta kan testi yap direkt benim de dusukten 6 ay sonra geldi bu 🥰

Hiç öyle düşünme yap çıkar aradan kendine hiç işkence yapmak hatta kan testi yap direkt benim de dusukten 6 ay sonra geldi bu
Hiç öyle düşünme yap çıkar aradan kendine hiç işkence yapmak hatta kan testi yap direkt benim de dusukten 6 ay sonra geldi bu 🥰
Aslında olması gereken o ama ben korkuyorum 😌 sizin adetiniz geçtikten sonra akıntı artışı karın ağrısı vs gibi durumlar oldu mu

Aslında olması gereken o ama ben korkuyorum 😌 sizin adetiniz geçtikten sonra akıntı artışı karın ağrısı vs gibi durumlar oldu mu
Açıkçası söyle oldu ben adetten 5 gün önce öğrendim adetten sonrada sarımsı gibi çok a akinti oldu , şimdi ise sol bacağıma agri giriyor azar azar sol kasigimda bugün ara ara ağrılar giriyor

Kızlar bakarmısınız benimde adetim gecikti ve hamilelikte olan bütün belirtileri yaşıyorum doktorum geç döllenme olabilir dedi ve beklememi bir hafta kadar sonra tekrar kan testi vermemi söyledi sizce yükselir mi nasıl olur bunu yaşayan varmı?

Eklentiler

• IMG_20230711_190952.jpg
    IMG_20230711_190952.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 390
Açıkçası söyle oldu ben adetten 5 gün önce öğrendim adetten sonrada sarımsı gibi çok a akinti oldu , şimdi ise sol bacağıma agri giriyor azar azar sol kasigimda bugün ara ara ağrılar giriyor
Benimde aynı aslında ama adet belirtilerim çok çok azaldı arada ağrılar giriyor çok kısa sürüyor bakalım 7 gün geçtikten sonra idrar test yapacağım 😌

Kızlar bakarmısınız benimde adetim gecikti ve hamilelikte olan bütün belirtileri yaşıyorum doktorum geç döllenme olabilir dedi ve beklememi bir hafta kadar sonra tekrar kan testi vermemi söyledi sizce yükselir mi nasıl olur bunu yaşayan varmı?
Şuan yok gibi görünüyor ama bekleyin geç döllenme ise bikaç güne belli olacaktır

Bel ağrınız oluyor muydu bende kalçama atan bir ağrı var ara ara geliyor

X