- 9 Ağustos 2022
- 231
- 40
- 24
Son durum ne olduBirde şöyle Bi durumum var kan testinde hcg değeri <2.0 çıktı normalde 1 yada 9 çıkardı o şaşırttı beni ki o zaman adete 6 gün var idi şimdi 4 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durum ne olduBirde şöyle Bi durumum var kan testinde hcg değeri <2.0 çıktı normalde 1 yada 9 çıkardı o şaşırttı beni ki o zaman adete 6 gün var idi şimdi 4 gün var
Merhaba adetim 5 gün gecikti ama test hala negatif ve alt karnım şişkin vaziyette akintim her tuvalete girdiğimde oluyo nedendir acaba bu konuda yardımcı olur msnzSon durum ne oldu
Çok bilgim yok yanlış bir şey söylemek istemem ama karın şişliği regl olamadığınız için de olur, akıntı da bir kadının her döngüsünde olması normal bir durum diye biliyorum isterseniz bir kan testi daha verinMerhaba adetim 5 gün gecikti ama test hala negatif ve alt karnım şişkin vaziyette akintim her tuvalete girdiğimde oluyo nedendir acaba bu konuda yardımcı olur msnz
Açıkçası verdim negatif çıktıÇok bilgim yok yanlış bir şey söylemek istemem ama karın şişliği regl olamadığınız için de olur, akıntı da bir kadının her döngüsünde olması normal bir durum diye biliyorum isterseniz bir kan testi daha verin
Kızlar hayırlı günlerBenim ağrım da öyle hatta kaç kere tuvalete koştum oldum sanarak ne olur ne olmaz diye pedle geziyordum ortalıkta. Adet ağırdı ile hamilelik ağrısı arasında hiçbir fark yokmuş adet öncesi normalde yaşıyorsam hepsini aynı şekilde yaşıyorum şu an
O güne kısmet olmadı sanrım bu ata kısmet olduBence pozitif hayırlı olsun ama kan doğrular tabi ancak.
Şuan beya 1062 adet gecikmem 3. G8n öbür haftaya gitmeyi düşünüyorum ama sabrsz davranrnp yarında gidebrlrmSon durum ne oldu
Ayy hayırlı olsunnn benimde adetim düzenlidir 4 gün gecikti ve dünden beri adet belirtilerim de gitti şişkinlik yaşardım karnım başım belim bacapım ğöğüsüm ağrırdı şimdi sadece belim ara ara ağrıyor şişkinliğimde yok ama test yapmaya çok korkuyorum hiçbir sorunumuz yok 8 aydır istiyoruz olmuyor sebepsizce.. sizce hamilemiyim bendeŞuan beya 1062 adet gecikmem 3. G8n öbür haftaya gitmeyi düşünüyorum ama sabrsz davranrnp yarında gidebrlrm
Hiç öyle düşünme yap çıkar aradan kendine hiç işkence yapmak hatta kan testi yap direkt benim de dusukten 6 ay sonra geldi buAyy hayırlı olsunnn benimde adetim düzenlidir 4 gün gecikti ve dünden beri adet belirtilerim de gitti şişkinlik yaşardım karnım başım belim bacapım ğöğüsüm ağrırdı şimdi sadece belim ara ara ağrıyor şişkinliğimde yok ama test yapmaya çok korkuyorum hiçbir sorunumuz yok 8 aydır istiyoruz olmuyor sebepsizce.. sizce hamilemiyim bende
Hiç öyle düşünme yap çıkar aradan kendine hiç işkence yapmak hatta kan testi yap direkt benim de dusukten 6 ay sonra geldi bu
Aslında olması gereken o ama ben korkuyorum sizin adetiniz geçtikten sonra akıntı artışı karın ağrısı vs gibi durumlar oldu muHiç öyle düşünme yap çıkar aradan kendine hiç işkence yapmak hatta kan testi yap direkt benim de dusukten 6 ay sonra geldi bu
Açıkçası söyle oldu ben adetten 5 gün önce öğrendim adetten sonrada sarımsı gibi çok a akinti oldu , şimdi ise sol bacağıma agri giriyor azar azar sol kasigimda bugün ara ara ağrılar giriyorAslında olması gereken o ama ben korkuyorum sizin adetiniz geçtikten sonra akıntı artışı karın ağrısı vs gibi durumlar oldu mu
Benimde aynı aslında ama adet belirtilerim çok çok azaldı arada ağrılar giriyor çok kısa sürüyor bakalım 7 gün geçtikten sonra idrar test yapacağımAçıkçası söyle oldu ben adetten 5 gün önce öğrendim adetten sonrada sarımsı gibi çok a akinti oldu , şimdi ise sol bacağıma agri giriyor azar azar sol kasigimda bugün ara ara ağrılar giriyor
Şuan yok gibi görünüyor ama bekleyin geç döllenme ise bikaç güne belli olacaktırKızlar bakarmısınız benimde adetim gecikti ve hamilelikte olan bütün belirtileri yaşıyorum doktorum geç döllenme olabilir dedi ve beklememi bir hafta kadar sonra tekrar kan testi vermemi söyledi sizce yükselir mi nasıl olur bunu yaşayan varmı?
Bel ağrınız oluyor muydu bende kalçama atan bir ağrı var ara ara geliyorAçıkçası söyle oldu ben adetten 5 gün önce öğrendim adetten sonrada sarımsı gibi çok a akinti oldu , şimdi ise sol bacağıma agri giriyor azar azar sol kasigimda bugün ara ara ağrılar giriyor
Teşekkürler peki yaşayan varmı böyle bi durımu ümitlenmekte istemiyorumŞuan yok gibi görünüyor ama bekleyin geç döllenme ise bikaç güne belli olacaktır
Umudunuzu kırmak istemem ama ben 4 gün gecikmeyle kan testi verdiğimde değerim 0.2 çıkmıştı ama belki sizin durumunuz geç döllenmeden kaynaklıdır net bişey söylemek çok zorTeşekkürler peki yaşayan varmı böyle bi durımu ümitlenmekte istemiyorum
Evet oluyor ve ara ara adet ağrısı giriyor kasiklarimda ama çok fazla sancı tutmuyor bir gün agri giriyor Bi gün girmiyorBel ağrınız oluyor muydu bende kalçama atan bir ağrı var ara ara geliyor
Haber edersinBenimde aynı aslında ama adet belirtilerim çok çok azaldı arada ağrılar giriyor çok kısa sürüyor bakalım 7 gün geçtikten sonra idrar test yapacağım