- 3 Mart 2023
- 235
- 87
O nasıl oluyor neyle alakalı inşallah çünkü yarn değer 5 bine yakın artar muhtemelen6. Haftada gözüküyor son adet tarihini ile hesaplanıyor eğer sizde geç döllenme yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl oluyor neyle alakalı inşallah çünkü yarn değer 5 bine yakın artar muhtemelen6. Haftada gözüküyor son adet tarihini ile hesaplanıyor eğer sizde geç döllenme yoksa
Yumurtlama tarihi daha geçse geç döllenme oluyor yani normale göre geç oluyor sadece olumsuz bir durum değil yaniO nasıl oluyor neyle alakalı inşallah çünkü yarn değer 5 bine yakın artar muhtemelen
Test yaptırdınız mi bu arada değeriniz kaç ya da sata göre kaç haftalıkO nasıl oluyor neyle alakalı inşallah çünkü yarn değer 5 bine yakın artar muhtemelen
Evet şuan 1984 ten 3899 olmuş sata göre bugün 5 hafta 6gun olduTe
Test yaptırdınız mi bu arada değeriniz kaç ya da sata göre kaç haftalık
Belkide canlı çarşamba gittiğimde ne alttan nede karından göremedi sonrasında daha küçücük dediYu
Yumurtlama tarihi daha geçse geç döllenme oluyor yani normale göre geç oluyor sadece olumsuz bir durum değil yani
Artış güzel sürekli artıyor zaten. Kese betaya göre değil haftaya göre bakılıyor kalp atışı da öyle. Belki süre beta takip edilecek kimyasal mi değil mi diye sonra bakmazlar zatenEvet şuan 1984 ten 3899 olmuş sata göre bugün 5 hafta 6gun oldu
Ben 6 haftalıkken gittim alttan zor görmüştü canım ama bu sefer gittiğinde görürsünBelkide canlı çarşamba gittiğimde ne alttan nede karından göremedi sonrasında daha küçücük dedi
Ay inşallah vallaha görüyüm hayırlısıyla zaten bundan öncede 1062 idi 1 gün sonra 1984 değerini gördüm sonrada işte 3988 zaten karnimin altinda artık şişkinlik daha belirginlestiBen 6 haftalıkken gittim alttan zor görmüştü canım ama bu sefer gittiğinde görürsün
İlk zamanlar bende boyleydim sonra bulantılarıniz başlayacak Dr ilaç veriyor yine işe yaramıyor inşallah sizin ki öyle olmaz. Duştan sonra bile kendi tenim bana çok kötü kokuyordu çok şükür azaldıAy inşallah vallaha görüyüm hayırlısıyla zaten bundan öncede 1062 idi 1 gün sonra 1984 değerini gördüm sonrada işte 3988 zaten karnimin altinda artık şişkinlik daha belirginlesti
doktora gidecektiniz noldu merak ettimAy inşallah vallaha görüyüm hayırlısıyla zaten bundan öncede 1062 idi 1 gün sonra 1984 değerini gördüm sonrada işte 3988 zaten karnimin altinda artık şişkinlik daha belirginlesti
Evet 6 haftalık oldu ben gittim karından gördü 15 gün sonra gel aklp atışına bakalım dedi senin nasıl kalp atışına ne zaman baktiBen 6 haftalıkken gittim alttan zor görmüştü canım ama bu sefer gittiğinde görürsün
8 haftalıkdi kalp atışını duyduğum da artık sürekli çağıracaklar seni ayda bir 3 hafta da bir folik asit de vermiş olması lazımEvet 6 haftalık oldu ben gittim karından gördü 15 gün sonra gel aklp atışına bakalım dedi senin nasıl kalp atışına ne zaman bakti
Aynen verdiler düşük ilacı da verdi duphaston ama ona güvenmedim ben ondan ziyade lekelenme oldu korktum tekrar gittim bisey yoktu ama karnım da sancı var adet sancısı gibi8 haftalıkdi kalp atışını duyduğum da artık sürekli çağıracaklar seni ayda bir 3 hafta da bir folik asit de vermiş olması lazım
Kesesini gördüyseniz biraz önce çok az lekelenme oldu sonra tekrar sildim bisey yoktu ama karnım adet sancısı çeker gibi agri yapiyor siz naptinizdoktora gidecektiniz noldu merak ettim
Düşük ilacını niye verdiler ki riskli mi acabaAynen verdiler düşük ilacı da verdi duphaston ama ona güvenmedim ben ondan ziyade lekelenme oldu korktum tekrar gittim bisey yoktu ama karnım da sancı var adet sancısı gibi
İlk ay oluyor benim 3 4 gün sancım oldu regl olacağım zamanKesesini gördüyseniz biraz önce çok az lekelenme oldu sonra tekrar sildim bisey yoktu ama karnım adet sancısı çeker gibi agri yapiyor siz naptiniz
Evet ilk 3 ay tehlikeli dediDüşük ilacını niye verdiler ki riskli mi acaba
Lekelenme oldu mu peki ağrıyla beraberİl
İlk ay oluyor benim 3 4 gün sancım oldu regl olacağım zaman
Dikkat et bol bol dinlen çok ayakta durma Yemene dikkat et bulantıların olur kusmaya başlarsan o zaman daha dikkatli ol kendini kasmaEvet ilk 3 ay tehlikeli dedi
Yok ben de hiç lekelenme olmadı ama doktorun ne diyorsa onu dinlemeni tavsiye ederim ya da başka doktora tekrar gitLekelenme oldu mu peki ağrıyla beraber