Adetim 4 gün gecikti. Test sonucumda ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilir miyim?

Belirtiler nedir bende şuan o durumdayım düzenli adet görmeme rağmen 6 gün gecikti stresde yapmıyorum sarımsaklı yemek yemistim kusmustum 🫣
açıkçası belim cok fazla agrıyor ama gögsümde agrı yok sabah gibi sol kasık tarafımda biraz siskinlik vardı ama sanki karnım şiş kasıklarım şiş oksurdugumde kasıklarım yerınden cıkacakmıs gıbı dolu ve sabah beyaz akıntı geldi ben de yemek yemedim

suan 7 gün var yapmadım normal test zaten negatif cıkardı erken testi sipariş ettim kargodan hala gelmedı
Ben regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günü
Cuma ya kadar beklicem olmazsam kan testi yaptırıcam
Bence regla kadar bekleyin
Çünkü okadar sabırsızımki ben bile okadar test kaptım kan testi dahil erken olduğu için görünmedi regldan 4 gün sonra kan vericem inşallah çıkar

Ben regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günü
Çünkü okadar sabırsızımki ben bile okadar test kaptım kan testi dahil erken olduğu için görünmedi regldan 4 gün sonra kan vericem inşallah çıkar
Ben de sabırsızım ise gittiğimden özelde kan vereyim dedim ama o da çok pahalı o yüzden bekliyorum yarın 6 gün olucak adetten önce son çıkış 😬😊

Bir de kasiklarimin altında Bi batma var sanki sırt üstü yatınca

Merhaba, adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti ancak sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım, şişkinliğim ve bel ağrım var. Geçikmenin ilk iki gününde ağrılarım zaman zaman belirginleşti sancı şeklinde gelip geçti. Özellikle bugün yani gecikmenin 4. Gün ağrılarım şiddetlendi kasık ağrım sabit bir hal aldı. Bağırsaklarım hareketli. Sanki devamlı tuvalete sıkışık gibiyim. Tam olarak adet öncesi yaşadığım belirtileri yaşıyorum. 4 gündür her gün tamam şimdi adet oldum diyorum.

Bu akşam acaba hamilemiyim diye merak edip aynı anda hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım. Görselini ekliyorum.

Silik çizgi oluştu. Üstünde belirtilen şekilde uyguladım. Fotoğrafı beklemeden hemen çektim.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Sonuç ne oldu bende sizin gibi teste bu gün gördüm inşallah güzel ilerliyordur

Merhaba burada yeniyim, 3 ay önce soğan kürü yaptım gebelik için adet günlerim kaydı hep.ocak ayının 8 inde oldum regl, şubattın 11 de oldum.3 gündür miğde yanması, kasık ve bel ağrım aşırı derecede fazla geceleri ateş basıyor uyuyamıyorum, dün geceden beri ise bacaklarım diz kapaklarım aşırı ağrıyor. 2 kez istiğfar ettim salı günü ara ara miğdem bulanıyor.
Regl den önce hiç böyle ağrılarım olmazdı, regl ilk günü ağrım olurdu sadece
Bugün doktora gittim alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var dedi, kan tahlili negatif çıktı regllin gecikirse gel dedi.Bu durumu yaşayan var mı?

kızlar
tekrardan merhaba kızlar bir yardımcı olun bel ağrım hiç gecmiyor bugun test yaptım 15 20 dk sonra silik çizgi cıktı daha sonra 2 cizgide cok fazla belirgin di ki adetime 5 gün var daha

kızlar

tekrardan merhaba kızlar bir yardımcı olun bel ağrım hiç gecmiyor bugun test yaptım 15 20 dk sonra silik çizgi cıktı daha sonra 2 cizgide cok fazla belirgin di ki adetime 5 gün var daha
Beklemekten başka yapacak birşey yok maalesef. Yada kan ver kurtul

Merhaba, adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti ancak sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım, şişkinliğim ve bel ağrım var. Geçikmenin ilk iki gününde ağrılarım zaman zaman belirginleşti sancı şeklinde gelip geçti. Özellikle bugün yani gecikmenin 4. Gün ağrılarım şiddetlendi kasık ağrım sabit bir hal aldı. Bağırsaklarım hareketli. Sanki devamlı tuvalete sıkışık gibiyim. Tam olarak adet öncesi yaşadığım belirtileri yaşıyorum. 4 gündür her gün tamam şimdi adet oldum diyorum.

Bu akşam acaba hamilemiyim diye merak edip aynı anda hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım. Görselini ekliyorum.

Silik çizgi oluştu. Üstünde belirtilen şekilde uyguladım. Fotoğrafı beklemeden hemen çektim.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Sonuç nedir gebelik vae mı acaba kan değerinize baktırdınız mı

Kızlar benimde 8 inde adet olmam gerekiyordu dün erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı ayın 20 sinde doktor kontrolünde doktor yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi o gün ve sonraki 3 gün ilişki oldu üzerinden 18 gün geçti yani. Sizce bu saatten sonra pozitife döner mi sadece kasık ağrılarım var başka belirti yok

X