- 3 Mart 2023
- 235
- 87
suanda yorgun ve bel ağrım var bu sabah beyaz akıntı oldusuan 7 gün var yapmadım normal test zaten negatif cıkardı erken testi sipariş ettim kargodan hala gelmedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suanda yorgun ve bel ağrım var bu sabah beyaz akıntı oldusuan 7 gün var yapmadım normal test zaten negatif cıkardı erken testi sipariş ettim kargodan hala gelmedı
merhaba benım adete 7 gün var ama blmıyorum kasıklarım oksurdugumde cıkıcakmıs gıbı oluyor bel ağrım cok fazla ve yorgunluk cok hıssedıyorumAkıntılarınz varmiydi bu surecte
Belirtiler nedir bende şuan o durumdayım düzenli adet görmeme rağmen 6 gün gecikti stresde yapmıyorum sarımsaklı yemek yemistim kusmustumsuan 7 gün var yapmadım normal test zaten negatif cıkardı erken testi sipariş ettim kargodan hala gelmedı
açıkçası belim cok fazla agrıyor ama gögsümde agrı yok sabah gibi sol kasık tarafımda biraz siskinlik vardı ama sanki karnım şiş kasıklarım şiş oksurdugumde kasıklarım yerınden cıkacakmıs gıbı dolu ve sabah beyaz akıntı geldi ben de yemek yemedimBelirtiler nedir bende şuan o durumdayım düzenli adet görmeme rağmen 6 gün gecikti stresde yapmıyorum sarımsaklı yemek yemistim kusmustum
siz bence test alın 6 gün gecikti ise benım hala daha varBelirtiler nedir bende şuan o durumdayım düzenli adet görmeme rağmen 6 gün gecikti stresde yapmıyorum sarımsaklı yemek yemistim kusmustum
Ben regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günüsuan 7 gün var yapmadım normal test zaten negatif cıkardı erken testi sipariş ettim kargodan hala gelmedı
Ben de sabırsızım ise gittiğimden özelde kan vereyim dedim ama o da çok pahalı o yüzden bekliyorum yarın 6 gün olucak adetten önce son çıkışBen regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günü
Cuma ya kadar beklicem olmazsam kan testi yaptırıcam
Bence regla kadar bekleyin
Çünkü okadar sabırsızımki ben bile okadar test kaptım kan testi dahil erken olduğu için görünmedi regldan 4 gün sonra kan vericem inşallah çıkar
Bir de kasiklarimin altında Bi batma var sanki sırt üstü yatıncaBen regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günü
Çünkü okadar sabırsızımki ben bile okadar test kaptım kan testi dahil erken olduğu için görünmedi regldan 4 gün sonra kan vericem inşallah çıkar
Sonuç ne oldu bende sizin gibi teste bu gün gördüm inşallah güzel ilerliyordurMerhaba, adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti ancak sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım, şişkinliğim ve bel ağrım var. Geçikmenin ilk iki gününde ağrılarım zaman zaman belirginleşti sancı şeklinde gelip geçti. Özellikle bugün yani gecikmenin 4. Gün ağrılarım şiddetlendi kasık ağrım sabit bir hal aldı. Bağırsaklarım hareketli. Sanki devamlı tuvalete sıkışık gibiyim. Tam olarak adet öncesi yaşadığım belirtileri yaşıyorum. 4 gündür her gün tamam şimdi adet oldum diyorum.
Bu akşam acaba hamilemiyim diye merak edip aynı anda hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım. Görselini ekliyorum.
Silik çizgi oluştu. Üstünde belirtilen şekilde uyguladım. Fotoğrafı beklemeden hemen çektim.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Mesela simdide yattığım yerde başım döndü Bi kaç saniye ard arda ilk dusugum olduğu için heyecan yapmak istemiyorum ama inşallah tutmuştur hayırlısı ileBir de kasiklarimin altında Bi batma var sanki sırt üstü yatınca
Merhaba burada yeniyim, 3 ay önce soğan kürü yaptım gebelik için adet günlerim kaydı hep.ocak ayının 8 inde oldum regl, şubattın 11 de oldum.3 gündür miğde yanması, kasık ve bel ağrım aşırı derecede fazla geceleri ateş basıyor uyuyamıyorum, dün geceden beri ise bacaklarım diz kapaklarım aşırı ağrıyor. 2 kez istiğfar ettim salı günü ara ara miğdem bulanıyor.
Regl den önce hiç böyle ağrılarım olmazdı, regl ilk günü ağrım olurdu sadece
Bugün doktora gittim alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var dedi, kan tahlili negatif çıktı regllin gecikirse gel dedi.Bu durumu yaşayan var mı?
kızlarBen regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günü
tekrardan merhaba kızlar bir yardımcı olun bel ağrım hiç gecmiyor bugun test yaptım 15 20 dk sonra silik çizgi cıktı daha sonra 2 cizgide cok fazla belirgin di ki adetime 5 gün var dahaBen regl günümle beraber tam 4 test yaptım kaset test ile erken gebelik testi ama negatif bugün reglmın 2.günü
Beklemekten başka yapacak birşey yok maalesef. Yada kan ver kurtulkızlar
tekrardan merhaba kızlar bir yardımcı olun bel ağrım hiç gecmiyor bugun test yaptım 15 20 dk sonra silik çizgi cıktı daha sonra 2 cizgide cok fazla belirgin di ki adetime 5 gün var daha
Zaten onu verdim Bi kaç saat önce değer 2 çıktı adete 6 gün kala acaba hamilelik ihtimali var mı erken döllenme olayı olabilir miBeklemekten başka yapacak birşey yok maalesef. Yada kan ver kurtul
Geç yumurtadıysan geç döllenme olur. Olma ihtimali de yüksek. Neden olmasın.Zaten onu verdim Bi kaç saat önce değer 2 çıktı adete 6 gün kala acaba hamilelik ihtimali var mı erken döllenme olayı olabilir mi
İnşallah olurum sonra tekrar yaptiricam testi adetim 15 inde hem ilkinde sağlıksız gebelik yaşadım çünküGeç yumurtadıysan geç döllenme olur. Olma ihtimali de yüksek. Neden olmasın.
<2 değer bu şekilde yalnizGeç yumurtadıysan geç döllenme olur. Olma ihtimali de yüksek. Neden olmasın.
Siz gebemisiniz sonuç nedirBelirtiler nedir bende şuan o durumdayım düzenli adet görmeme rağmen 6 gün gecikti stresde yapmıyorum sarımsaklı yemek yemistim kusmustum
Sonuç nedir gebelik vae mı acaba kan değerinize baktırdınız mıMerhaba, adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti ancak sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım, şişkinliğim ve bel ağrım var. Geçikmenin ilk iki gününde ağrılarım zaman zaman belirginleşti sancı şeklinde gelip geçti. Özellikle bugün yani gecikmenin 4. Gün ağrılarım şiddetlendi kasık ağrım sabit bir hal aldı. Bağırsaklarım hareketli. Sanki devamlı tuvalete sıkışık gibiyim. Tam olarak adet öncesi yaşadığım belirtileri yaşıyorum. 4 gündür her gün tamam şimdi adet oldum diyorum.
Bu akşam acaba hamilemiyim diye merak edip aynı anda hem normal gebelik testi hemde erken gebelik testi yaptım. Görselini ekliyorum.
Silik çizgi oluştu. Üstünde belirtilen şekilde uyguladım. Fotoğrafı beklemeden hemen çektim.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz