Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya.kanda baktırdim çıkmadı onda işte.adet olmayı bekliyorum.yazın kimyasal gebelik yaşamıştım o zaman bende hemen hissettim.adetten 5 gün önce öğrenmiştim.hayırlısı olsun artık.Allah sizin de sağlıcakla kucağınıza almayi da nasip etsin

Rica ederim canim )
Merak etmeyin kizlar allah buyuk sorunuz olursa seve seve cevaplarim hakkinizda hayirlisi olsun inşallah tez zamanda nnelik duygusunu rabbim sizede tattirsin amin diyin bak hamile kadinin duasi tutarmis ;-))
Amin milyonlarca kez amin hemde Allah'ım o duyguyu bizede tattırsın sana da kolay doğum sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah :)

stardus sen mi yaşadın kimyasal

Aminn canin saolll

Adetim geçti

Ya sizce kan testinde yanılma olabilir mi

Ya sizce kan testinde yanılma olabilir mi
Adetin kac gün geciktigine ve kan degerine bagli canım gec dollenme ise henüz degerler cok düşük olabilir cok az bi ihtimall ile yanilma olabilir teyzemde gebelik suphesi ile gitmis sonuc negatif ama doktor demis 1 hafta sonra tekrar gel diye suan gebe cok sukur

Adeti

adetim geçti 4 gün kan testinde cıkmadı 1,2yazıyor hala adet olmadım,Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Biz ve isteyen herkese de nasip etsin Rabbim
Aminnn canim inşallah dualarim sizinlee

Ya ne kadar güzel bi süpriz olmuş

Eklentiler

• DFFA8A21-BC23-46B3-8D3C-0FFB7B9CF8C7.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 111
Benim ki kadar düşük müydü teyzeninki

Benim ki kadar düşük müydü teyzeninki
Evet canim bizim için cok güzel bir süpriz olmustu darisi basina inşallah onun degerleri kacti inan hic sormadim normalde de günün geciyor mu yoksa ilk defa mi oyle oldu bide fazla strese girme oda etkileyebiliyor herseyi akisina birak zaten iyi bir zaman da rabbim nasip eder hayirli bi zaman icin iste evladini inşallah rabbim isteyen her anneye nasip eder canini sikma pozitif ol tadini cikar yavas yavas psikolojik olarakda hazirla kendimi gebelige cunku gerçekten cok zorlu bi süreç onun icin iyice hazirla kendini senin ve bebehin icin cok daha iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…