• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tam olarak yumurtlama dönemi hesaplamayı bilmiyorum belki benim ondan olmuyordur :) gülelim azcık
Ya adet oldun ya mesela olduğun günden itibaren saymaya başla 14.güne kadar o 14.günden 2 önce ve 2 gün sonra yüksek oluyormus gebelik şansı öyle diyorlar :)

Ya adet oldun ya mesela olduğun günden itibaren saymaya başla 14.güne kadar o 14.günden 2 önce ve 2 gün sonra yüksek oluyormus gebelik şansı öyle diyorlar :)
Adetim diye program var ben 23 ünde oldum o 9 şubatı gösteriyor yumurtlama yı bi takvim daha indirdim o da 9 şubatı gösteriyor ama hemen hemen beş altı günde de yüksek gebelik gösteriyor aman be anne olmak başlamadan zormuş :)

Adetim diye program var ben 23 ünde oldum o 9 şubatı gösteriyor yumurtlama yı bi takvim daha indirdim o da 9 şubatı gösteriyor ama hemen hemen beş altı günde de yüksek gebelik gösteriyor aman be anne olmak başlamadan zormuş :)
Flo diye program var doktor önerisi ile indirdim doğru çıkarıyor güveniyorum yani o programa bir de Pepapp diye uygulama var güzel fikirler de veriyor

Back