Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün bende orda adet oldum gözlerim doldu filan gizlemeye çalıştım eve de çıkıp gelemedim aman sende günün tadını çıkar :)
Ya dün de ben öyle oldum kan testi yaptırdım sonuç negatif kayınpederim herkes vardı hiç gelmek istemedim kötü hissettim aman napayım delirelim mi :):)

Rica ederim:) şimdi hangi tarihi söylüyor yumurtlama günü olarak
Flo sekiz diğerleri dokuz gösteriyor ama ben geçen ay indirdim bu programı adetim geçen ay 10 güne yakın sürdü tamda gün saymadım bakalım bu ay sayıyorum kaç gün sürerse ona göre programa sayısını tekrar girerim 9 gün diye girdim şimdi yumurtlama böyle çıktı. Ortalama diye soruyor ama geçen ayla bu ayı kıyaslıyoruz dimi normalde arası 29 gündü bu ay 31 gün ara oldu

Yapma ya, ya evlilik adeti de düzensiz hale mi sokuyor ya ben hiç adetimin geciktigini bilmem doğal olarak da hamile sanıyoruz kendimizi
Yo Hayır.her zaman düzenli oldu adetim.günü ve saatine kadar aynı idi.ilk defa gecikti böyle.bende anlam veremedim.

Yo Hayır.her zaman düzenli oldu adetim.günü ve saatine kadar aynı idi.ilk defa gecikti böyle.bende anlam veremedim.
Ozaman diger ay kesin hamilesiniz kizlar adet diluzensizligi oldu mu vücut gebelige hazir hale geliyor ben suan 24 haftalik hamileyim adetim 4 gun gecmisti idrar testi yaptım cikmadi 2 haftalik hamile olmama ragmen onun icin adetinizden 9 gun gecmeden yaptirmayin idrar testini beklemek istemiosaniz kan testi yaptirim saglik ocaklari hepsi yapio kesin sonuc cikario kac günlük olduğu da belli en azından belirtisi olarak da kasikta batma vede agri oluyosa zorlandiginizda sirtinizda hafif agri ve halsizlik uyku hali ateslenme bas agrisi nadiren mide bulantisi oluosa ve her zmanakinden farkli adet sancisi cekiosaniz hamilesinizdr suan akloma bunlar gelio ama ben hamile kaldigim gun anlamistim icime dogmustu her annenin icine dogarmis darisi tum isteyen bacilarimin basina inşallah

Evet geçen ayla bu ay kıyaslaması yapılıyor

Ay inşallah ya ne güzel yazmışsınız öyle teşekkür ederiz

Evet geçen ayla bu ay kıyaslaması yapılıyor
Doğru girmişim o zaman :) hadi seninde adetin gelecekse gelsin de bu ay beraber yumurtlayalım :) allahın izniyle güzel haberi beraber alalım ki inşallah senin kan testinde bi karışıklık olmuş olsun da adetin gelmesin sana bi süpriz olsun olur mu olur :)

Olmaz bizde o şans ne arar o kadar isteyen varken yasak aşklardan bir ton çocuk oluyor bırakılan bebekler öldürülen bebekler var Allah ım isteyenlere versin inşallah ya
Ben de neyi bekliyorsam adet olmak için hey Allah ım bi olsam da yumurtlasak:):):)

Doğru diyorsun valla ama bak adet düzensizliği de iyiymiş moralimiz düzeldi dimi çünkü oldum olası düzenli iken demekki var bunda da bi hayır :)

Merak etmeyin kizlar allah buyuk sorunuz olursa seve seve cevaplarim hakkinizda hayirlisi olsun inşallah tez zamanda nnelik duygusunu rabbim sizede tattirsin amin diyin bak hamile kadinin duasi tutarmis ;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…