• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim fıtığım var ya ağrım oluyordu o yüzden bazen.ben belirti bile bulamıyorum.sadece bir haftadır ağzımda acı bir tat var.iki gündür kasikta hafif batma.ve bugün başlayan baş ağrısı.
Kan testi verdim şimdi sonuç bekliyorum kalbim cıkıcak

Kafana takma güzel anne adayı bende takmadım artık umudumu kestim ve hamilelik müjdesi geldi. Doktora görünüyodum ilaçları falan kullanıyodum ama dediğim gibi umudum yoktu, veee hemen o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Güzel Dileklerşniz çok iyi geliyor çok teşekkür ederim somum bekliyorum şuan

Böyle

Eklentiler

• 38C38A5B-41A7-4B03-8C93-26B29F07896B.jpeg
    38C38A5B-41A7-4B03-8C93-26B29F07896B.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 420
Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamile kalırız. En yakın zamanda bebegimizi kucağımiza alırız. Benim de bat a bir hafta var. Ve ben bugun dayanamayip test yaptım negatif çıktı, cok üzüldüm. Erken yaptım değil mi ilerki günler de acaba pozitif görür muyum

İnşallah çıkar da bu stresi bidaha yaşamazsın dokuz ayın tadını rahat rahat çıkarırsın stressiz

Hiç belli olkaz
Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamile kalırız. En yakın zamanda bebegimizi kucağımiza alırız. Benim de bat a bir hafta var. Ve ben bugun dayanamayip test yaptım negatif çıktı, cok üzüldüm. Erken yaptım değil mi ilerki günler de acaba pozitif görür muyum
Hiç belli olmaz geç döllenme olmuş olabilir adetin geçerse bide öyle dene ama hayal kırıklığına düşmemek için bi hafta geçince denemen de fayda var

Çok erken yapmışsınız inşallah görürsünüz ilerki zaman da

Çok erken yapmışsınız.adet gününüze kadar bekleyin en azindan.hakkınızda hayırlısı olsun

Back