Aynen öyle evlilik afeti de düzensiz yapıyor bende hiç böyle olmazdı bende hamileyim sandımYapma ya, ya evlilik adeti de düzensiz hale mi sokuyor ya ben hiç adetimin geciktigini bilmem doğal olarak da hamile sanıyoruz kendimizi
Ben ben 10 aylık evliyim daha beş aydır korunmuuoruz ilk ay kimyasal gebelik yaşadım dört aydır filan da bidaha olmadı hepinizin olur inşallah ya sürekli dua ediyorumDünden beri okuyorum burayı kaç yıllık evlisiniz kizlar
Kan testi yaptırdın şimdi de hala adetin yok muAynen öyle evlilik afeti de düzensiz yapıyor bende hiç böyle olmazdı bende hamileyim sandım
Hayırlısı yaİşte 0.00 çıktı :) bende de yok yani.bakalım ne zaman adet olacağım
Yok hala adet olmadımKan testi yaptırdın şimdi de hala adetin yok mu
Bende çok dua ediyorum herkes içinBen ben 10 aylık evliyim daha beş aydır korunmuuoruz ilk ay kimyasal gebelik yaşadım dört aydır filan da bidaha olmadı hepinizin olur inşallah ya sürekli dua ediyorum
Aslında adet yaklaşırken hcg yüksek çıkması gerekmiyor muHayırlısı ya
Ben tam olarak yumurtlama dönemi hesaplamayı bilmiyorum belki benim ondan olmuyordur :) gülelim azcıkBende çok dua ediyorum herkes için
Peki her ay düzensiz mi geliyor adetYok hala adet olmadım
Her ay 3 gün önce gelmeye başlamıştı bu ay da böyle oldu işte ilk defa geciktiPeki her ay düzensiz mi geliyor adet
Ya adet oldun ya mesela olduğun günden itibaren saymaya başla 14.güne kadar o 14.günden 2 önce ve 2 gün sonra yüksek oluyormus gebelik şansı öyle diyorlar :)Ben tam olarak yumurtlama dönemi hesaplamayı bilmiyorum belki benim ondan olmuyordur :) gülelim azcık
Benimde her ay bir iki erken gelirdi hayırlısı olsun şuan ben de adetlitim ve hiç bişi yapasım yok boş boş oturuyorumHer ay 3 gün önce gelmeye başlamıştı bu ay da böyle oldu işte ilk defa gecikti
Her ay 3 gün önce gelmeye başlamıştı bu ay da böyle oldu işte ilk defa gecikti[/QUO
Adetim diye program var ben 23 ünde oldum o 9 şubatı gösteriyor yumurtlama yı bi takvim daha indirdim o da 9 şubatı gösteriyor ama hemen hemen beş altı günde de yüksek gebelik gösteriyor aman be anne olmak başlamadan zormuş :)Ya adet oldun ya mesela olduğun günden itibaren saymaya başla 14.güne kadar o 14.günden 2 önce ve 2 gün sonra yüksek oluyormus gebelik şansı öyle diyorlar :)
Bende kayınvalidemdeyim boş boş oturmak isterdim ama günü var hizmet ediyorumBenimde her ay bir iki erken gelirdi hayırlısı olsun şuan ben de adetlitim ve hiç bişi yapasım yok boş boş oturuyorum
Flo diye program var doktor önerisi ile indirdim doğru çıkarıyor güveniyorum yani o programa bir de Pepapp diye uygulama var güzel fikirler de veriyorAdetim diye program var ben 23 ünde oldum o 9 şubatı gösteriyor yumurtlama yı bi takvim daha indirdim o da 9 şubatı gösteriyor ama hemen hemen beş altı günde de yüksek gebelik gösteriyor aman be anne olmak başlamadan zormuş :)
Ya hafızası yeterliyse telefonun ikisini de indir bende 4 tane var uygulama :) :):)ikisini de mi indireyim sence hangisini indireyim :)
dün bende orda adet oldum gözlerim doldu filan gizlemeye çalıştım eve de çıkıp gelemedim aman sende günün tadını çıkar :)Bende kayınvalidemdeyim boş boş oturmak isterdim ama günü var hizmet ediyorum
Bende de iki tane var dur ikisini daha deneyim hehehe :) teşekkür ederimYa hafızası yeterliyse telefonun ikisini de indir bende 4 tane var uygulama :) :):)
Flo do nasıl foto var bulamadım diğerini indiriyorum şuanYa hafızası yeterliyse telefonun ikisini de indir bende 4 tane var uygulama :) :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?