İnşallah ister istemez üzülüyor insan yaYaaaa herşeyde bir hayır vardır canım ya elbet bir gün pozitif i görürüz bizde inşallahüzme kendini sakın
Çok iyi anlıyor insan ama ileriyi düşün hamile olduğun anları bugünler için ne kadarda uzmusum kendimi gereksiz yere diyeceksin diyeceğiz inşallahİnşallah ister istemez üzülüyor insan ya
Ayy inşallah ya tek çizgi gördükçe gözlerim doluyorÇok erken yapmışsınız inşallah görürsünüz ilerki zaman da
Amin inşallah, inşallah vardır ya. Hep tek çizgileri görmekÇok erken yapmışsınız.adet gününüze kadar bekleyin en azindan.hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallahÇok iyi anlıyor insan ama ileriyi düşün hamile olduğun anları bugünler için ne kadarda uzmusum kendimi gereksiz yere diyeceksin diyeceğiz inşallah
Yaaa sonuç ne çıktıKızlar bende kan verdim.koca bir 0
Ben dört yıllık evliyimDünden beri okuyorum burayı kaç yıllık evlisiniz kizlar
Ben 6 yıllık evliyim pes etmeyin lütfen üzülmeyin bir kaybım var ALLAH KIMSEYE YASATMASIN öyle olduğu zaman daha çok üzülüyor insanBen dört yıllık evliyim
5 aylık evliyimDünden beri okuyorum burayı kaç yıllık evlisiniz kizlar
Oyyy yawrum bunları kafaya takacagina sen kocanla güzel vakit geçirene yahuuuu erken daha az yaşayın bak ben 6 yıldır yaşıyorum artık attım kafamdan çocuk fikrini ne zaman gelirse5 aylık evliyim
Ya insan ister istemez takıyo sizin 6 sene dile kolay Allah ım yüzünüzü güldürsün inşallah çok zor bi durumOyyy yawrum bunları kafaya takacagina sen kocanla güzel vakit geçirene yahuuuu erken daha az yaşayın bak ben 6 yıldır yaşıyorum artık attım kafamdan çocuk fikrini ne zaman gelirse
Inşallah hepimizin ama evlilik oturmadan çocuk düşünmeyin bir yıl geçsin en azindanYa insan ister istemez takıyo sizin 6 sene dile kolay Allah ım yüzünüzü güldürsün inşallah çok zor bi durum
Bebek isteyince hemen olan birşey değil bunun için korunmuyoruz akışına bıraktıkInşallah hepimizin ama evlilik oturmadan çocuk düşünmeyin bir yıl geçsin en azindan
Işte o kısımda nasip işin içine giriyor nasipse olur yoksa ne gelir elden hayırlısı olsun benim demek istediğim bebek için uğraşıyorsunuz tamam ama bunu kendiniz için yapın önce kafandan atarsan daha kolayBebek isteyince hemen olan birşey değil bunun için korunmuyoruz akışına bıraktık
İşte 0.00 çıktı :) bende de yok yani.bakalım ne zaman adet olacağımYaaa sonuç ne çıktı
4 yıllık evliyim.1 senedir çocuk düşünüyoruz.hayırlısı bakalımDünden beri okuyorum burayı kaç yıllık evlisiniz kizlar
Allah hayırlı vakitte nasip etsin canım4 yıllık evliyim.1 senedir çocuk düşünüyoruz.hayırlısı bakalım
Yapma ya, ya evlilik adeti de düzensiz hale mi sokuyor ya ben hiç adetimin geciktigini bilmem doğal olarak da hamile sanıyoruz kendimiziKızlar bende kan verdim.koca bir 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?