Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ister istemez üzülüyor insan ya
Çok iyi anlıyor insan ama ileriyi düşün hamile olduğun anları bugünler için ne kadarda uzmusum kendimi gereksiz yere diyeceksin diyeceğiz inşallah

Dünden beri okuyorum burayı kaç yıllık evlisiniz kizlar

5 aylık evliyim
Oyyy yawrum bunları kafaya takacagina sen kocanla güzel vakit geçirene yahuuuu erken daha az yaşayın bak ben 6 yıldır yaşıyorum artık attım kafamdan çocuk fikrini ne zaman gelirse

Oyyy yawrum bunları kafaya takacagina sen kocanla güzel vakit geçirene yahuuuu erken daha az yaşayın bak ben 6 yıldır yaşıyorum artık attım kafamdan çocuk fikrini ne zaman gelirse
Ya insan ister istemez takıyo sizin 6 sene dile kolay Allah ım yüzünüzü güldürsün inşallah çok zor bi durum

Ya insan ister istemez takıyo sizin 6 sene dile kolay Allah ım yüzünüzü güldürsün inşallah çok zor bi durum
Inşallah hepimizin ama evlilik oturmadan çocuk düşünmeyin bir yıl geçsin en azindan

Bebek isteyince hemen olan birşey değil bunun için korunmuyoruz akışına bıraktık
Işte o kısımda nasip işin içine giriyor nasipse olur yoksa ne gelir elden hayırlısı olsun benim demek istediğim bebek için uğraşıyorsunuz tamam ama bunu kendiniz için yapın önce kafandan atarsan daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…