Kan teati verdim sonuç bekliyorum şimdi kalbim cıkıcakAllah büyüktür olur mu olur dualarım seninle senin yüzün bu ay gülsün inşallah :)
Kan testi verdim şimdi sonuç bekliyorum kalbim cıkıcakBenim fıtığım var ya ağrım oluyordu o yüzden bazen.ben belirti bile bulamıyorum.sadece bir haftadır ağzımda acı bir tat var.iki gündür kasikta hafif batma.ve bugün başlayan baş ağrısı.
Güzel Dileklerşniz çok iyi geliyor çok teşekkür ederim somum bekliyorum şuanKafana takma güzel anne adayı bende takmadım artık umudumu kestim ve hamilelik müjdesi geldi. Doktora görünüyodum ilaçları falan kullanıyodum ama dediğim gibi umudum yoktu, veee hemen o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Kan testi verdim sonuç bekliyorum acile geldim dayanamadım ama ümidim yok gibi yaİlk defa adetim böyle gecikti ilaç kullandım ondan demekki ben adet oldum kuzum inşallah sen hamilesin dır gerçekten çok isterim bunu
Canım ne oldu sonuçKan testi verdim sonuç bekliyorum acile geldim dayanamadım ama ümidim yok gibi ya
Bende senle aynı durumdayım çünkü bende yarın doktora gideceğim iki kere test yaptım çıkmadıKan testi verdim sonuç bekliyorum acile geldim dayanamadım ama ümidim yok gibi ya
Yaa hadi hayırlısı olsun.umarım vardır bebis.yazın buraya da.bir gün daha beklemek gereksiz iyi cesaret edip kan vermişsinizKan testi verdim şimdi sonuç bekliyorum kalbim cıkıcak
Dayanamadım ya varsa çıksın en azından yok derim böyle heyecanla ümitlenmek yerineYaa hadi hayırlısı olsun.umarım vardır bebis.yazın buraya da.bir gün daha beklemek gereksiz iyi cesaret edip kan vermişsiniz
Sonuç negatifBende senle aynı durumdayım çünkü bende yarın doktora gideceğim iki kere test yaptım çıkmadı
Yaaaa herşeyde bir hayır vardır canım ya elbet bir gün pozitif i görürüz bizde inşallahSonuç negatif
Dayanamadım ya varsa çıksın en azından yok derim böyle heyecanla ümitlenmek yerine
Negatif çıktıYaa hadi hayırlısı olsun.umarım vardır bebis.yazın buraya da.bir gün daha beklemek gereksiz iyi cesaret edip kan vermişsiniz
Hayırlısı olsun.umarım pozitif olan gunkeri de görürsünüz.benim çıkarsa,yaptığım birkaç şey vardı söylerim onu deneyin önümüzdeki ayNegatif çıktı
Ay hadi inşallah çıkar banada haber ver bende senin için ssbırsızlandım şimdi inşallah çıkarKan testi verdim sonuç bekliyorum acile geldim dayanamadım ama ümidim yok gibi ya
Hiç belli olmaz geç döllenme olmuş olabilir adetin geçerse bide öyle dene ama hayal kırıklığına düşmemek için bi hafta geçince denemen de fayda varMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamile kalırız. En yakın zamanda bebegimizi kucağımiza alırız. Benim de bat a bir hafta var. Ve ben bugun dayanamayip test yaptım negatif çıktı, cok üzüldüm. Erken yaptım değil mi ilerki günler de acaba pozitif görür muyum
Çok erken yapmışsınız inşallah görürsünüz ilerki zaman daMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamile kalırız. En yakın zamanda bebegimizi kucağımiza alırız. Benim de bat a bir hafta var. Ve ben bugun dayanamayip test yaptım negatif çıktı, cok üzüldüm. Erken yaptım değil mi ilerki günler de acaba pozitif görür muyum
Tamam inşallah sizin olurHayırlısı olsun.umarım pozitif olan gunkeri de görürsünüz.benim çıkarsa,yaptığım birkaç şey vardı söylerim onu deneyin önümüzdeki ay
Çok erken yapmışsınız.adet gününüze kadar bekleyin en azindan.hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamile kalırız. En yakın zamanda bebegimizi kucağımiza alırız. Benim de bat a bir hafta var. Ve ben bugun dayanamayip test yaptım negatif çıktı, cok üzüldüm. Erken yaptım değil mi ilerki günler de acaba pozitif görür muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?