Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetleriniz duzenliyse vardir gebelik benceovu testleri pcoslarda ve âdet düzensizligi olan shahslarda adet olmadan 1-2 once pik gösteriyorKızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım gebelik testi çok silikti
Bugün baktım ovülasyon pik olmuş
1 hafta önce kahverengi pembemsi sünen lekem oldu adetin başlangıcı sandım değilmiş.
Bakar mısınız bi ?
Eki Görüntüle 3492571
Bu gebelikti
Eki Görüntüle 3492572
Bu da ovülasyon testim. Sizce gebelik var mıdır ?
Daha 1 gün oldu kasette görmeden gitmek istemiyorumpozitif değil bu ama bence kan verin madem gecikmeniz var
35 güne 1 oluyorum genelde düzenlidir ilaç falan kullanmadıysam o ay. Korkuyorum negatiflerden artıkAdetleriniz duzenliyse vardir gebelik benceovu testleri pcoslarda ve âdet düzensizligi olan shahslarda adet olmadan 1-2 once pik gösteriyor
Ya benim de adetime sekiz gün var ve bugün pembe kahverengi karışımı bir lekelenmelerim oluyor ama ovulasyonda hiç pik görmedim anlamadım gitti neden olabilir acaba yapozitif değil bu ama bence kan verin madem gecikmeniz var
bilmem ki.. ağrınız falan var mı?Ya benim de adetime sekiz gün var ve bugün pembe kahverengi karışımı bir lekelenmelerim oluyor ama ovulasyonda hiç pik görmedim anlamadım gitti neden olabilir acaba ya
Evet biraz karın ağrım ve belim ağrıyor sebebini anlamadım gitti adet olacak olsam şimdiye sökülür düm geçen ay adet dönemi doktora gittiğimde kist vardı ondan minkaynakli onu da bilemedim gebelik var desem testte yumurtlama da göremedimbilmem ki.. ağrınız falan var mı?
kist de yapıyor olabilir.. zaten daha regle bir hafta var. bilemedim..Evet biraz karın ağrım ve belim ağrıyor sebebini anlamadım gitti adet olacak olsam şimdiye sökülür düm geçen ay adet dönemi doktora gittiğimde kist vardı ondan minkaynakli onu da bilemedim gebelik var desem testte yumurtlama da göremedim
Çok can sıkıcı bir durum ya vallahi anlamadım gittikist de yapıyor olabilir.. zaten daha regle bir hafta var. bilemedim..
inşallah kötü bir durum olmasın daÇok can sıkıcı bir durum ya vallahi anlamadım gitti
İnşallah ya adet olunca yumurta geliştirmek için ilaca baslayacakti doktorum anlayamadım bu lekelenmeyi kahverengi pembemsi gidiyor aradainşallah kötü bir durum olmasın da
bi muayeneye gitseniz imkanınız varsaİnşallah ya adet olunca yumurta geliştirmek için ilaca baslayacakti doktorum anlayamadım bu lekelenmeyi kahverengi pembemsi gidiyor arada
Yarın özel doktora gidiyordum yarın gitsem kendisine ya adet değilse boşuna gitmiş olacağım bilemedim yabi muayeneye gitseniz imkanınız varsa
ama normal değil ki regle bi hafta varken böyle bir sey yasamak. ovulasyon da görmemissiniz. bence muayene olun derim. femara başlamdığı ay bana ben de regl olmamıştım. doktora hatta geciktim diye gittim. muayene etti ve 2-3 güne regl olacağımı ve regl olunca femaraya başlamamı istedi 5.günü. boşa gitmedi yani bence siz de muayene olun ya en azından kafanızda soru işareti olmasınYarın özel doktora gidiyordum yarın gitsem kendisine ya adet değilse boşuna gitmiş olacağım bilemedim ya
Teşekkür ederim canım ya da bence de öyle yapayım ya böyle aklımda kalacağına ovuslayon yaptım yine nerdeyse hiç çizgi yoktuama normal değil ki regle bi hafta varken böyle bir sey yasamak. ovulasyon da görmemissiniz. bence muayene olun derim. femara başlamdığı ay bana ben de regl olmamıştım. doktora hatta geciktim diye gittim. muayene etti ve 2-3 güne regl olacağımı ve regl olunca femaraya başlamamı istedi 5.günü. boşa gitmedi yani bence siz de muayene olun ya en azından kafanızda soru işareti olmasın
insallah her sey yolunda çıkarTeşekkür ederim canım ya da bence de öyle yapayım ya böyle aklımda kalacağına ovuslayon yaptım yine nerdeyse hiç çizgi yoktu
Bence var canım direk kan verKızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım gebelik testi çok silikti
Bugün baktım ovülasyon pik olmuş
1 hafta önce kahverengi pembemsi sünen lekem oldu adetin başlangıcı sandım değilmiş.
Bakar mısınız bi ?
Eki Görüntüle 3492571
Bu gebelikti
Eki Görüntüle 3492572
Bu da ovülasyon testim. Sizce gebelik var mıdır ?