- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
canım akıntın sütbeyazsa büyük ihitmalle hamilesinzemuszemus
eğer akıntında kötü koku varsa, veya vajinada kaşıntı varsa ilitihaptan üşütmeden veya mantarda olan akıntıdır. Ama kokusuz ise hamilelik belirtisidir... Hayırlısı bakalım bi test yap istersen...
selamlar
ayzun canım haber yok hala senden? merakla bekliyorum..
ben de az önce kan verdim ama artık ümidim yok çünkü ateşim düştü bugün, 36,5...mafoldumben adetimi bekliyorum,sonra da dr.a gidicem..
canım üzüldüm ya... ama hayırlısı böyledir belki,inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.... en azından kist falan yok..cnm merhaba ben cok mutsuzum ne yazikki evet ultrasona bakti ve kan ahlili yati doktorum ne yazikki negatif cikti.bende 14 gunluk bi gecikme oldu ve hic bilmem adetim geciksin doktorada dedim zaten neden gecikti bu kadar diye direk aklima hamileim geldi sonucta oda buyuk uzuntu stres buyuk mutluluk cok sicak yada cok soguk gecikmeye sebep olan seyler olarak anlatti neyse adet sokturucu veicem dedi 6 gun kulanicaksin eger adet gorursen gelme ama gormessen mutlaka gel dedi. ama sansa bakarmisiniz endeki doktordan ciktim eve geldim ve hapi dahi daha icmedim bi baktim adet oldum bu kadar olurmu yaaa . aglamamak icin kendimi o kadar zor tuttum ki dedim eylulde 1 seneyi doldurucam eger hamile kalmazsam dedi bu aylarda dedi ben 1 sene bekleyelim diyorum dedi 1 sene doldugu zaman gel esine ve sana o zaman bakalim dedi simdi erken dedi. boyle yanii. cok ama cokkkkkkkkkkkkk mutsuzummmmmmmm
bana da inandırıcı gelmedi yav bilemiyorum işte yarin sabah aç karna yapayım diyorum testi bakalım ne çıkacak sonucu sana yazarım burdan
raxs canım naptın,sonucun inşallah pozitiftir.....
canım üzüldüm ya... ama hayırlısı böyledir belki,inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.... en azından kist falan yok..
ben de aldım kan tahlili sonucumu,negatifmafoldumben valla ben eve gidince ilk kez negatif sonucuma ağladım, çok ümitlenmişim ben...mafoldumben yoğunum bugünlerde ama doktora gitmem lazım benim adetim hala gelmedi,bugün 10 gün oldu... benim de sadece bi kere daha 9 gün gecikmişti,1-2 gün gecikiyodu genelde....
ayzun gebelik forumunda "inatla birgün anne olacağım" topiğimize gelsene..
orda devam ederiz,bizim kızlarla da tanışırsın..
bugün gecikmemin 7. günü test yapıyorum negatif, ne adet olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum geçen ay da 9 gün gecikmeli gelmişti zaten offff çookkk sıkıldım her ay ümitlenip sonra da hayal kırıklığına uğramaktan az kaldı kafayı yiyecem sanırım....
bugün gecikmemin 7. günü test yapıyorum negatif, ne adet olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum geçen ay da 9 gün gecikmeli gelmişti zaten offff çookkk sıkıldım her ay ümitlenip sonra da hayal kırıklığına uğramaktan az kaldı kafayı yiyecem sanırım....
ya bu ay benim de 2 gün geçti.. bu üstüne görme denen şey de ne.. şu anda gayet normal adet oluyorum. böyle bişey olabilir mi? ben gecikmeyi strese bağladım da..
ya bu arada ben adet ağrılarına dayanamadığım için majezik içiyorum..ya üstüne görme denen şey olduysam.of ya ne karışık işler bunlar..
Bi de şey sorcam.Adeti sancılı geçenlere soruyorum. hamileyken adet zamanları geldiğinde yine aynı sancıyı çektiniz mi? saçma bi soru ama kafama takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?