• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri acil yardım

Kumsal69

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
105
18
13
24
Arkadaşlar benim yumurtalamam 8 nisan çatlama 10 nisandı değerlendirdik ben beklenen adetten 1 gün önce idrar testi yaptım silik pozitifti beklenen adet günümde 23 nisanda saat 1 de kan verdim 84,8 çıktı 25 nisanda sabah 9 da verdim 130,81 çıktı sizce artış azmı yardımcı olurmusunuz böyle olup sonradan düşük filan yaşayan varmı yada sağlıklı ilerleyen

Eklentiler

• IMG_7577.webp
    IMG_7577.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7589.webp
    IMG_7589.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 20
Aynı yerde mi verdiniz. Değeriniz iyi bence iki katı olması şart değil.

Arkadaşlar benim yumurtalamam 8 nisan çatlama 10 nisandı değerlendirdik ben beklenen adetten 1 gün önce idrar testi yaptım silik pozitifti beklenen adet günümde 23 nisanda saat 1 de kan verdim 84,8 çıktı 25 nisanda sabah 9 da verdim 130,81 çıktı sizce artış azmı yardımcı olurmusunuz böyle olup sonradan düşük filan yaşayan varmı yada sağlıklı ilerleyen
Yüzde 60 artmasi yeterli. Suanlik iyi gorunuyor artisiniz yarin bir daha verin kan.O da duzenli arttiysa 10 sonrasina randevu alın bence

Yüzde atmışın üzerinde olması yeterli, sıkıntı yok yani, aynı yerde aynı saatlerde verin ki farklı laboratuvar da değerlerde farklar olabilir, sizin ilk değerde mesele referans aralığı 10 diğerinde beş muhtemelen farklı yerlerde verilmiş, hayırlı olsun

Yüzde atmışın üzerinde olması yeterli, sıkıntı yok yani, aynı yerde aynı saatlerde verin ki farklı laboratuvar da değerlerde farklar olabilir, sizin ilk değerde mesele referans aralığı 10 diğerinde beş muhtemelen farklı yerlerde verilmiş, hayırlı olsun
Ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ♥️

Arkadaşlar benim yumurtalamam 8 nisan çatlama 10 nisandı değerlendirdik ben beklenen adetten 1 gün önce idrar testi yaptım silik pozitifti beklenen adet günümde 23 nisanda saat 1 de kan verdim 84,8 çıktı 25 nisanda sabah 9 da verdim 130,81 çıktı sizce artış azmı yardımcı olurmusunuz böyle olup sonradan düşük filan yaşayan varmı yada sağlıklı

Back
X