- Konu Sahibi Melisa1995
Üç gün var testlerim böyle cikiyoAdtn gctmi cnm yada kc gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç gün var testlerim böyle cikiyoAdtn gctmi cnm yada kc gun var
Sn hamilesn bnce ztn :)Üç gün var testlerim böyle cikiyo
Nerden anladin kız :) varya aklima o kdr şey geliyoki ya kimyasal gebelikse falan dyorum korkuyorm adetede üç gün var hergun test yapiyormSn hamilesn bnce ztn :)
Hp negatf goruyosan öyldr bende cft czgi gorsem artık test yanls dcem o kadar benimsedim negatifi :) ama bence sen artk cok sıkma kendini hadi biri yanlsti poztf ckti dicem ama 5 gun kaladan berihep ckyo sende czgi hamilesn cnm gozun aydn bizede dua et :)Nerden anladin kız :) varya aklima o kdr şey geliyoki ya kimyasal gebelikse falan dyorum korkuyorm adetede üç gün var hergun test yapiyorm
Ağzın bal yesin insallah hamileymdr testlerde silik çıkıp hamile olmayanda varmis bende ondam şüphe edyorum bakalim umarim herkes için herseyn hayirlisi olurHp negatf goruyosan öyldr bende cft czgi gorsem artık test yanls dcem o kadar benimsedim negatifi :) ama bence sen artk cok sıkma kendini hadi biri yanlsti poztf ckti dicem ama 5 gun kaladan berihep ckyo sende czgi hamilesn cnm gozun aydn bizede dua et :)
Cnm bi tnesi ckmadki senin hep ckyo ve kmyasal fln dye dusunup strese sokma kendni bu evrede stres cokta iyi bsey dgl ztn 3 gun snra kesnlesck czgnde git gde koyulascktr icinde bi melek var yasa svncni bence :)Ağzın bal yesin insallah hamileymdr testlerde silik çıkıp hamile olmayanda varmis bende ondam şüphe edyorum bakalim umarim herkes için herseyn hayirlisi olur
Kuzummm ne güzel soyledin çok sagol umarim öyledrrr :) hepimizinCnm bi tnesi ckmadki senin hep ckyo ve kmyasal fln dye dusunup strese sokma kendni bu evrede stres cokta iyi bsey dgl ztn 3 gun snra kesnlesck czgnde git gde koyulascktr icinde bi melek var yasa svncni bence :)
Bemce bi test dene bi an önce en azından kendini bilirsin, o güne kadarMerhblr kızlar günaydın
Benimde bat a 3 gün kaldı.çoook heyecan yaptım
İki gündür akintimn rengi arada sarı gelio.
Adet belirtisi mi bilemiorm hamilelik belirtisi olablr mi hiiicc bilemiorm.test yapmaya zaten korkuyrm.
3 gün sonra inşallah baslamazsa test yapmayı düşünüyorum
Ama adet olcakmsm gibi gelio ya bu sarı akıntı canımı sıktı
Bemce bi test dene bi an önce en azından kendini bilirsin, o güne kadar
Yarn olmam lazim canim bende dyanamayip erken test yapanlardanim 5 gun kala idrar testim silik cizgi cikinca bekledim dune kadar devam ettim yapmaya hep silik cizgi cikinca dun gecedeAdtn gctmi cnm yada kc gun var
canım çok erken bence biraz daha bekle inşallah hamilesindir üzme kendiniGünaydın Kızlar , tüm yazıları okudum ...
İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler çift çizgilerle...
Benin daha 8 günüm var adete ama sabırsızlık işte hem dün akşam hem de bu sabah test aptım ve negatifi görünce için burkuldu , çok üzüldüm.Daha erken ve belki sonradan çıkar diye ümitlenmeye başladım şimdi de ...19 Kasım'a kadar beklemek çok zor olucak ...
canım tebrik ederim bu arada:) yükselir inşallah kalbini ferah tut stres yapma sakınYarn olmam lazim canim bende dyanamayip erken test yapanlardanim 5 gun kala idrar testim silik cizgi cikinca bekledim dune kadar devam ettim yapmaya hep silik cizgi cikinca dun gecede
Kan verdim gecmedi yani daha adetim bilmiorm ins degerim yukselir.
Benimde oyleydi canim silik cikioosa vardir.git bi kan ver ins guzel haberler verirsin ben daha sevinemiyorum.Canım insallah, bende hergun bi test yapyorum silik cikiyo batada üç gün var bilemiyorum yaa acaba hamilemiyim
Insallah canim beklemedeyim.duadan baska birsey gelmioo elimden rabbim bana bagislasin.sizinde guzel haberlerinizi duyarm en yakin zamanda insallah.canım tebrik ederim bu arada:) yükselir inşallah kalbini ferah tut stres yapma sakın
inşallah canım inşallah dualarımız seninleInsallah canim beklemedeyim.duadan baska birsey gelmioo elimden rabbim bana bagislasin.sizinde guzel haberlerinizi duyarm en yakin zamanda insallah.
İnşallahhhhcanım çok erken bence biraz daha bekle inşallah hamilesindir üzme kendini
sarı akıntı hamilelik akıntısı cnm genlede öle oluoMerhblr kızlar günaydın
Benimde bat a 3 gün kaldı.çoook heyecan yaptım
İki gündür akintimn rengi arada sarı gelio.
Adet belirtisi mi bilemiorm hamilelik belirtisi olablr mi hiiicc bilemiorm.test yapmaya zaten korkuyrm.
3 gün sonra inşallah baslamazsa test yapmayı düşünüyorum
Ama adet olcakmsm gibi gelio ya bu sarı akıntı canımı sıktı
ayy ne güzell yaa sana doğum günü hediyesi olarak gelir inşallah bebişin :)İnşallahhhh
Beklemez çok zor gerçekten...13 Kasım Doğum günüm ve o gün adete de 5 gün kalmış olacak... Doğum günümde eşime güzel haberi vermeyi çok istiyorum ama kısmet herşey..