adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Kızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar adet belirtisi olabilirmi

Kızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar adet belirtisi olabilirmi
Hamilelik belirtisinede benziyor canim yarin bir test yap

Günaydınnn :)
Benim bu gün itibari ile tam bir haftam kaldı ve yarın sabah kısmetse test yapacağım tekrar. İnşallah yarın doğum günümde çift çizgiyi silik te olsa görürüm de eşime süpriz yaparım.:KK36::KK36::KK36::KK36:
Ayy canim ne güzel yaa yarin yapinca haberini bekliyorum kuzum :-) hayirli haberle gel inşallah :-)

Kuzum yaptin mi test merak ettim :KK66:
Merhaba canımm. Evet yaptım ama bilmiyorum ya:KK61:sanki yine gölge gibi birşey ana sadece bende görüyor olabilirim. Bak ekliyorum resmi de..
Küçük ola testi bu akşam yaptım...

Eklentiler

• 20151112_193952.jpg
    20151112_193952.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 331
X