adete yakın yapılan gebelik testleri :))

İnşallah Allah hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü...
Bir adım daha yaklaşmışşınız anne olmaya , bizler için de dua edin:KK68::KK68::KK68:
Bu mübarek gün güzel haberler alalım inşallahhh.
Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız

Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
İnşallahhh , Rabbim dileklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin. Size de yüksek değerler görüp sevinmeyi nasip etsin inşallah...
Sonuç ne olursa olsun Rabbim vermek istemediği şeyin duasını da ettirmez. Hadi inşallah güzel haberle dönün.:KK68::KK68::21:

Zor

Bir durum ya bende eskiden öyleydim sukurler olsun düzeldim Ama benim'de şöyle bir sıkıntım var ki yumurtalıklarm cok tembel doktor hiçbirşeyi yok sadece büyük ihtimal psikolojik dedi. Ama olsun canı veren de alan da Allah. O yuzden hic ümit kesme kardesim az once kan verdim ayrıca ogleden sonra öğreniyorum ihtimalinin verdiği heyecanı bile cok guzel

Hala umudum var zaten onuda kaybedersem :KK17:
Ayy inşallah hamilesindir ya beklemedeyim haber alır almaz yaz :emir_bebek::emir_bebek: bende şuan kasık ağrısı yüzünden kıvranıyorum resmen 3 haftadır kasık ağrım var 3 test yaptım hep negatif :110:

İnşallahhh , Rabbim dileklerimizi hakkımızda hayırlı eylesin. Size de yüksek değerler görüp sevinmeyi nasip etsin inşallah...
Sonuç ne olursa olsun Rabbim vermek istemediği şeyin duasını da ettirmez. Hadi inşallah güzel haberle dönün.:KK68::KK68::21:
Amin amin sizde dualarınızla beni yalniz bırakmayın lutfen cok heyecanlıyım

Hala umudum var zaten onuda kaybedersem :KK17:
Ayy inşallah hamilesindir ya beklemedeyim haber alır almaz yaz :emir_bebek::emir_bebek: bende şuan kasık ağrısı yüzünden kıvranıyorum resmen 3 haftadır kasık ağrım var 3 test yaptım hep negatif :110:
İnsallah İnsallah. Hiç belli'olmaz negatif çıktığına'bakma. Az once bende dayanamadım test yaptim sonuç yine negatif. Hemşire de sabah cok bulantin oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman kesin hamilesin dedi. Testte de negatif çıktı. Artik kan testinin sonucunu bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalim

Adetim gecikeli dort gun oldu.kan testi yaptirdim negatif cikti maalesef. Ara ara gelen sancilarla adet oldum.Hic böyle olmazdi.adet olunca cok üzülüyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum.gebelik testinde tek cizgi gormek de beni duygusal acidan yordu.düzensiz adet oldugumdan yumurtlama donemini yakalayamiyorum,Offf ne zor bir surec bu, valla icim şişti :110::110:
canım benim yaa hiç moralini bozma kuzum bende test yaptım negatif bir daha ki ayı beklicez beraber ne yapalım kısmet hayırlısı buymuş yılmak yok pes etmek yok bir daha ki aya olur inşallah

İnsallah İnsallah. Hiç belli'olmaz negatif çıktığına'bakma. Az once bende dayanamadım test yaptim sonuç yine negatif. Hemşire de sabah cok bulantin oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman kesin hamilesin dedi. Testte de negatif çıktı. Artik kan testinin sonucunu bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalim[/QUOT

İnş.Hamilesinizdir.:KK36::KK39:

İnsallah İnsallah. Hiç belli'olmaz negatif çıktığına'bakma. Az once bende dayanamadım test yaptim sonuç yine negatif. Hemşire de sabah cok bulantin oluyor mu dedi bende evet dedim o zaman kesin hamilesin dedi. Testte de negatif çıktı. Artik kan testinin sonucunu bekleyeceğim. Allahtan ümit kesilmez dur bakalim
inş hamilesindir ..... sonuç ne zmn çıkack cnm

canım benim yaa hiç moralini bozma kuzum bende test yaptım negatif bir daha ki ayı beklicez beraber ne yapalım kısmet hayırlısı buymuş yılmak yok pes etmek yok bir daha ki aya olur inşallah
Amin amin sizde dualarınızla beni yalniz bırakmayın lutfen cok heyecanlıyım
Bu arada adetine ne kadar var canım ? Ya da günün geçti mi ?

X