adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Adetim gecikeli dort gun oldu.kan testi yaptirdim negatif cikti maalesef. Ara ara gelen sancilarla adet oldum.Hic böyle olmazdi.adet olunca cok üzülüyorum ve psikolojik olarak etkileniyorum.gebelik testinde tek cizgi gormek de beni duygusal acidan yordu.düzensiz adet oldugumdan yumurtlama donemini yakalayamiyorum,Offf ne zor bir surec bu, valla icim şişti :110::110:

Bu saat oldu hala uyuyamadim yarin kan testi vereceğim ve adetime 3gün var cok heyecanlıyım lutfen okuyan arkadaşlar dua edin cuma günü hürmetine hayirli haberler alayım

Bu saat oldu hala uyuyamadim yarin kan testi vereceğim ve adetime 3gün var cok heyecanlıyım lutfen okuyan arkadaşlar dua edin cuma günü hürmetine hayirli haberler alayım
AMINNNNNNN bende 16sinda bekliyorum. Bugün test yaptım ama negatif... geçen ay adetim bittiği günden itibaren goguslerim ağrıyor o yüzden bu ay birazcık umudum var

Bende yaklasik 6 gün once yaptım negatife çıktı insallah yarin'ki'testte olumlu'çıkar. Göğüs ağrısı dışında başka'belirtti var mi canim

Amin canim amin insallah. Kac gün var daha senin adetine kesin sonuç mu

Benim ki çok sıkıntılı pko var bende 70 günü buluyor bazen adet araligim ama bunada şükür 2 sene önce neredeyse hiç olmuyordum ama ona ragmen bi gebelik yaşadım o yüzden şuan daha umutluyum son 3 aya göre 23 kasımda adet olmam lazım
Ayrıca ms ve ülseratif kolit hastasıyım :KK14:

İnşallah Allah hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü...
Bir adım daha yaklaşmışşınız anne olmaya , bizler için de dua edin:KK68::KK68::KK68:
Bu mübarek gün güzel haberler alalım inşallahhh.

Benim de reglime beş gün var az önce yaptım
20151113_080140.jpg

Eklentiler

• 20151113_080115.jpg
    20151113_080115.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 162
Zor
Benim ki çok sıkıntılı pko var bende 70 günü buluyor bazen adet araligim ama bunada şükür 2 sene önce neredeyse hiç olmuyordum ama ona ragmen bi gebelik yaşadım o yüzden şuan daha umutluyum son 3 aya göre 23 kasımda adet olmam lazım
Ayrıca ms ve ülseratif kolit hastasıyım :KK14:
Bir durum ya bende eskiden öyleydim sukurler olsun düzeldim Ama benim'de şöyle bir sıkıntım var ki yumurtalıklarm cok tembel doktor hiçbirşeyi yok sadece büyük ihtimal psikolojik dedi. Ama olsun canı veren de alan da Allah. O yuzden hic ümit kesme kardesim az once kan verdim ayrıca ogleden sonra öğreniyorum ihtimalinin verdiği heyecanı bile cok guzel

X