- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 27
- Konu Sahibi aysays3434
-
Bu benim ovulasyon testim adete 3 4 gün var sizce durum Testi yapsana kız biz çatladık burda
Üzülmüyorum bidahaki aya insallahBidaha ki aya artık üzülme
Bu ay regl oldum pek bi beklentim yoktu zaten ama önümüzdeki aydan umutluyum ovülasyon testi kullanıp düzenli deneme yapcamBendede pko vardi. Regliye yakin testim bu şekilde cikmisti simdi kızim 4 aylık. Gebelikte olabilir pko oldugu icin hormonal bir durumda olabilir. Insallah gebelik vardir
Üzülmüyorum bidahaki aya insallahBenim olmadı ama senin vardır belki testi yapsana kızz biz çatladık burda
Aynennn öyleBu ay regl oldum pek bi beklentim yoktu zaten ama önümüzdeki aydan umutluyum ovülasyon testi kullanıp düzenli deneme yapcam
Peki bu saatte yapılır mi?Varsa var yoksa yok beklemek sonucu degistirmez
Yapılır canım erken gebelik testi için farketmiyor adetten 6 gün öncesine kadar sonuç gösteriyor. Hangi marka test aldınYa valla korkuyorum ama bu saatte yapılır mı test?
Anladım canım teşekkür ederim benm sadece akıntı seklinde devam ediyor günde 1-2 kere geliyor aynı mıyız diye merak ettim bosuna ümitlenmiyim diye. Sağlık olsın sıkma canını diğer ay olurGece pembe akıntı oldu sabahına kan geldi normalde adetim akıntı değil kanla başlardı. Bu aydan fazla bi beklentim yoktu zaten ama pembe kanama ve ovülasyon testini koyu görünce bi konu açayım dedim
Gebelik varsa her türlü cıkıyo. Arkdasım 45 beta değerle akşam üZeri kaset test yapıp öğrendiPeki bu saatte yapılır mi?
Sen yinede bekle bakalım. Gönlümüzce olsun her şeyAnladım canım teşekkür ederim benm sadece akıntı seklinde devam ediyor günde 1-2 kere geliyor aynı mıyız diye merak ettim bosuna ümitlenmiyim diye. Sağlık olsın sıkma canını diğer ay olur
YapılırPeki bu saatte yapılır mi?
Maalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?Gebelik varsa her türlü cıkıyo. Arkdasım 45 beta değerle akşam üZeri kaset test yapıp öğrendi
Maalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?Yapılır
Maalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?Sen yinede bekle bakalım. Gönlümüzce olsun her şey
Adet olmadan umudunuzu kaybetneyinMaalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?
Moralim bozuldu olsaydı çıkardı mutlaka boşuna umud etmiyim benAdet olmadan umudunuzu kaybetneyin
Adetini bekle bakalım. Önümüzde daha cok zaman var bi gün olur insallahMaalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?
Canım adeta 5 gün varsa cıkardı aslında ama genede umudunu kaybetme tabiMaalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?
Kaybettim valla artık adet olucam gözüyle bakıyorumCanım adeta 5 gün varsa cıkardı aslında ama genede umudunu kaybetme tabi
Canim pek ona güvenme ben ogluma hamileyken ovulasyon testiyle ögrendim haziran ayindaki hamileligimde ovulasyon testi silik gebelik testi pozitifti adetim gectikten sonra ovulasyon pik verdi ve bu ay tekrar denemeye basladim kürtajdan sonraki ilk ovulasyon testimdi adetimi ögrenmek icin yapmistim adete 1 hafta kala pik yapmaya basldi hatta bundan dahada pikti öyle söylim ama sonra regl oldum yani bazen gösteriyo bazen göstermiyo bu testlerMaalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?
Erken gebelik testine mi guvenmiyim yoksa ovulasyona mı gebeliği öğrenmek için?Canim pek ona güvenme ben ogluma hamileyken ovulasyon testiyle ögrendim haziran ayindaki hamileligimde ovulasyon testi silik gebelik testi pozitifti adetim gectikten sonra ovulasyon pik verdi ve bu ay tekrar denemeye basladim kürtajdan sonraki ilk ovulasyon testimdi adetimi ögrenmek icin yapmistim adete 1 hafta kala pik yapmaya basldi hatta bundan dahada pikti öyle söylim ama sonra regl oldum yani bazen gösteriyo bazen göstermiyo bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?