• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete yakın ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testine mi guvenmiyim yoksa ovulasyona mı gebeliği öğrenmek için?
Ovulasyona kuzum pek fazla ümit bagliyo insan kendimden biliyorum o yüzden varsa eger yumurtlamanin 10. gününden itibaren erken gebelik testiyle takip edebilirsin ben öyle yapmistim ama ovulasyon pek güvenilir degil

Ovulasyona kuzum pek fazla ümit bagliyo insan kendimden biliyorum o yüzden varsa eger yumurtlamanin 10. gününden itibaren erken gebelik testiyle takip edebilirsin ben öyle yapmistim ama ovulasyon pek güvenilir degil
Adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔 o yüzden takmıyorum artık demek ki yok bu ayda😔

Adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔 o yüzden takmıyorum artık demek ki yok bu ayda😔
Merhaba adet oldunuz mu acaba belli olmuştur, benim de şuan 5 gün var adete ve ovülasyon testim sizinkine benziyor 😊

Merhaba adet oldunuz mu acaba belli olmuştur, benim de şuan 5 gün var adete ve ovülasyon testim sizinkine benziyor 😊
Merhaba, malesef bugün adet oldum😕 dilerim siz hamilesinizdir fakat ovulasyon değil de erken gebelik testi yapmanizi öneririm o daha kesin oluyor böyle durumlarda ama bana kalırsa öğrenmek için acele etmeyin bekleyin adet gününüz en az 1 hafta geçsin erken öğrenip mutsuz olmakta var🙁

Merhaba, malesef bugün adet oldum😕 dilerim siz hamilesinizdir fakat ovulasyon değil de erken gebelik testi yapmanizi öneririm o daha kesin oluyor böyle durumlarda ama bana kalırsa öğrenmek için acele etmeyin bekleyin adet gününüz en az 1 hafta geçsin erken öğrenip mutsuz olmakta var🙁
Bende değilimdr bence gebelik testi negatif çıkıyor, ovülasyon koyulaşıyor 🤨

Bende değilimdr bence gebelik testi negatif çıkıyor, ovülasyon koyulaşıyor 🤨
Yumurtlama dönemi olabilir. Degerlendir koyuysa gebelik testi yapma unut gitsin üzerinde düşünme biliyorum insan üzülüyor bende üzüldüm bidahaki aya olur sıkma canını veren Allah her şekilde veriyor

Yumurtlama dönemi olabilir. Degerlendir koyuysa gebelik testi yapma unut gitsin üzerinde düşünme biliyorum insan üzülüyor bende üzüldüm bidahaki aya olur sıkma canını veren Allah her şekilde veriyor
Galba yumurtlama döneminmdi ve kaçırdım çünkü 3 gün kala kanda negatif çıktı 🧐🥲

Galba yumurtlama döneminmdi ve kaçırdım çünkü 3 gün kala kanda negatif çıktı 🧐🥲
O zaman bidahaki aya inşallah. Bence kanı da erken vermeyin çünkü net olmuyor evet değer çıkabilir fakat bu seferde değer yükseldi mi ne oldu diye düşünüp onun stresini çekmek var. Bırakın geçsin adet dönemi erken öğrenince de fark eden bişey olmayacak sonuçta:)

Yumurtlamamı kızlar yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 0B609FF9-72FB-4E2F-9B0C-4FD69602B00D.jpeg
    0B609FF9-72FB-4E2F-9B0C-4FD69602B00D.jpeg
    172,2 KB · Görüntüleme: 109
Bat 16 kasım. İlk fotoğraftaki test Perşembe günü ilk idrarla yapıldı, diğeri bugün öğlen saatlerinde sıvı kısıtlaması yaparak yaptım. Kasıklarımda ara ara ağrı var, yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var dokununca ucu ağrıyor. Gebelik testi yapıp negatif görmekten o kadar yoruldum ki 16sına kadar ovulasyonla takip etmek istedim. Sizce koyulaşma devam eder mi sanki bu sefer öyle olacak gibi hissediyorum 🥺

Eklentiler

• C1C9C45B-A9DE-4E45-99DD-5FF7C45F8F99.jpeg
    C1C9C45B-A9DE-4E45-99DD-5FF7C45F8F99.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 116
  • 3278F609-8978-4CA6-A00E-F0925DDE1319.jpeg
    3278F609-8978-4CA6-A00E-F0925DDE1319.jpeg
    145,8 KB · Görüntüleme: 116
Bat 16 kasım. İlk fotoğraftaki test Perşembe günü ilk idrarla yapıldı, diğeri bugün öğlen saatlerinde sıvı kısıtlaması yaparak yaptım. Kasıklarımda ara ara ağrı var, yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var dokununca ucu ağrıyor. Gebelik testi yapıp negatif görmekten o kadar yoruldum ki 16sına kadar ovulasyonla takip etmek istedim. Sizce koyulaşma devam eder mi sanki bu sefer öyle olacak gibi hissediyorum 🥺
Koyulaşıyor gibi canım, sonraki yaptığın testleride at yorumlayalım

Back