- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
- 18
- Konu Sahibi aysays3434
TamamYapınca yaz mutlaka haber bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamYapınca yaz mutlaka haber bekliyorum
Bidaha ki aya artık üzülmeSabah regl oldum :/
Benim için mi dedinizGebelik var gibi duruyor
İki test gördüm ikisi de öyle gibi ama konu sahibi adet olmuşBenim için mi dediniz
Bu benim ovulasyon testim adete 3 4 gün var sizce durum nedir?İki test gördüm ikisi de öyle gibi ama konu sahibi adet olmuş
Bu şekilde görüp gebe olduğunu öğrenen de var regl olan da var bilemiyorum canım erken gebelik testi al doğru sonuç içinBu benim ovulasyon testim adete 3 4 gün var sizce durum nedir?
Bu şekilde görüp gebe olduğunu öğrenen de var regl olan da var bilemiyorum canım erken gebelik testi al doğru sonuç için
Sen bi normal test yapar mısın
Göğüs hassasiyetim vardı ve sık idrara cıkıyordumŞuan çok heyecan yaptım yaaa inşallah inşallah Allahım peki hamilelik belirtin varmiydi?
Ben de belirti yok mide bulantısı çok ama kusma yok ama adetten öncede bulantı oluyor bende bu kadar yoğun olmasada.Göğüs hassasiyetim vardı ve sık idrara cıkıyordum
Adet günü geçmediği için umutlanmak istemiyorumSen bi normal test yapar mısın
Bence bi test yap sımdı varsa vardır yoksa yoktur yakın olduğu için artık zaten yumurtlamadan 12 13 gün sonra idrarda belli oluyoAdet günü geçmediği için umutlanmak istemiyorum
Sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor muBence bi test yap sımdı varsa vardır yoksa yoktur yakın olduğu için artık zaten yumurtlamadan 12 13 gün sonra idrarda belli oluyo
Su almadıysanız fark etmez ama sıvı alımını cok yaptıysanız yapmayın ilk idrar demelerinin sebebi uzun süre yapmamak beklemesi yoksa ikinci de de üçüncüde de cıkıyo her türlüSabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor mu
Tamam şimdi yapiyorum erken gebelik testi aldimSu almadıysanız fark etmez ama sıvı alımını cok yaptıysanız yapmayın ilk idrar demelerinin sebebi uzun süre yapmamak beklemesi yoksa ikinci de de üçüncüde de cıkıyo her türlü
İyi haberlerini bekliyorumTamam şimdi yapiyorum erken gebelik testi aldim
Testi aldım korktum yapamadım hâlâ bekliyorum yapsam mi yapmasam mi diyeİyi haberlerini bekliyorum
Gece pembe akıntı oldu sabahına kan geldi normalde adetim akıntı değil kanla başlardı. Bu aydan fazla bi beklentim yoktu zaten ama pembe kanama ve ovülasyon testini koyu görünce bi konu açayım dedimAkıntıdan kaç gün sonra reglin geldi canım? Kırmızıya mı döndü?
Benım cumartesi pembe geldi pedi biraz dolduruyordu. Pazar kesildi sadece arada sildikce akıntı seklinde geldi. Bugünde 1-2 kere akıntı şeklinde geldi o kadar. Karın ağrım yok bel ağrısı ve kasıklarımda doluluk ağrı var
Varsa var yoksa yok beklemek sonucu degistirmezTesti aldım korktum yapamadım hâlâ bekliyorum yapsam mi yapmasam mi diye