• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete yakın ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede pko vardi. Regliye yakin testim bu şekilde cikmisti simdi kızim 4 aylık. Gebelikte olabilir pko oldugu icin hormonal bir durumda olabilir. Insallah gebelik vardir
Bu ay regl oldum pek bi beklentim yoktu zaten ama önümüzdeki aydan umutluyum ovülasyon testi kullanıp düzenli deneme yapcam😀💪

Gece pembe akıntı oldu sabahına kan geldi normalde adetim akıntı değil kanla başlardı. Bu aydan fazla bi beklentim yoktu zaten ama pembe kanama ve ovülasyon testini koyu görünce bi konu açayım dedim☺️
Anladım canım teşekkür ederim benm sadece akıntı seklinde devam ediyor günde 1-2 kere geliyor aynı mıyız diye merak ettim bosuna ümitlenmiyim diye. Sağlık olsın sıkma canını diğer ay olur🙏🏻

Maalesef çıkmadı bende negatif adete 5 gün var ama erken gebelik testinde varsa yine de çıkmazmiydi?
Canim pek ona güvenme ben ogluma hamileyken ovulasyon testiyle ögrendim haziran ayindaki hamileligimde ovulasyon testi silik gebelik testi pozitifti adetim gectikten sonra ovulasyon pik verdi ve bu ay tekrar denemeye basladim kürtajdan sonraki ilk ovulasyon testimdi adetimi ögrenmek icin yapmistim adete 1 hafta kala pik yapmaya basldi hatta bundan dahada pikti öyle söylim ama sonra regl oldum yani bazen gösteriyo bazen göstermiyo bu testler

Canim pek ona güvenme ben ogluma hamileyken ovulasyon testiyle ögrendim haziran ayindaki hamileligimde ovulasyon testi silik gebelik testi pozitifti adetim gectikten sonra ovulasyon pik verdi ve bu ay tekrar denemeye basladim kürtajdan sonraki ilk ovulasyon testimdi adetimi ögrenmek icin yapmistim adete 1 hafta kala pik yapmaya basldi hatta bundan dahada pikti öyle söylim ama sonra regl oldum yani bazen gösteriyo bazen göstermiyo bu testler
Erken gebelik testine mi guvenmiyim yoksa ovulasyona mı gebeliği öğrenmek için?

Back