Acil yardım kızlar

Ovulasyon pik çıkınca gebelik testi yaptım pozitf bidaha yaptım 1 sat once negatif acaba idrar çok mi seyreklesti bilemyom hangisine inanacam şaştım kaldim kan versem ayrı bir hayal kırıklığı
Yarın sabah ilk idrarla yapın bence 🍀 idrar seyrekleştiği için çıkmamış olabilir belki üstüne görme yaşadınız

Yarın sabah ilk idrarla yapın bence 🍀 idrar seyrekleştiği için çıkmamış olabilir belki üstüne görme yaşadınız
Annem benim üstüme 3 ay regl olmus bildiğin reglim diyor kontrole bile regl haldeyken gittim diyor olabilir belki ara kanama saymassak 4 gün var regl kaşık kramplarim ve bel ağrım var

Olmaz da bana kalsa 13 gün sonra tekrar regl da olunmaz 😂 bazen regle yakın ikinci yumurtlama olanlar da oluyor. pkos mu var canım
Olmami var ama evliglimin 3cu ayında doğal yolla ovulasyon takibi ile kaldım ve 15 senedir pcosum tüylenme kilo şeker hastalığı saç dökülmesi vs hepsi mevcut ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım bende çok şaşırdım

Eklentiler

• 17353692614535565993955473907104.jpg
    17353692614535565993955473907104.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 4
Canım ovulasyonla benimki de pik çıktı ama ben diğer gebelik testlerinden de yaptım sende yap veya kan ver var gibi inşallah vardır
İlk gebeliğim de ovulasyon pikti hatta konu açtım 3 yumurtlamami tavuk oldim herhalde diye 4 farklı marka ile yaptım pozitf di artimed normal kaset negatifti kan pozitifdi şimdi bir erken gebelik testi pozitif biri negatif normal kaset testlerde varla yok arasi görmüştüm negatif olarak değerlendirdim şimdi baktimda çizgi var ama kurumada olabilir aklımı karıştıran o

İlk gebeliğim de ovulasyon pikti hatta konu açtım 3 yumurtlamami tavuk oldim herhalde diye 4 farklı marka ile yaptım pozitf di artimed normal kaset negatifti kan pozitifdi şimdi bir erken gebelik testi pozitif biri negatif normal kaset testlerde varla yok arasi görmüştüm negatif olarak değerlendirdim şimdi baktimda çizgi var ama kurumada olabilir aklımı karıştıran o
Kan ver sağlık ocağında veya en yakın hastanede böyle daha çok stres oluyoruz

X