- 23 Aralık 2024
- 246
- 44
Gebelik mi bu?Hangisine inanıp güvenirim yarında ovu yapalım siliklesme varmı o şekilde takip ededem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik mi bu?Hangisine inanıp güvenirim yarında ovu yapalım siliklesme varmı o şekilde takip ededem
EvetGebelik mi bu?
İlkinde bir çizgi var ama kuruma da olabilir emin olamadım Belirtin varsa bir kan testi ver istiyorsan
Ovulasyon pik çıkınca gebelik testi yaptım pozitf bidaha yaptım 1 sat once negatif acaba idrar çok mi seyreklesti bilemyom hangisine inanacam şaştım kaldim kan versem ayrı bir hayal kırıklığıGebelik mi bu?
İlk 10 k içinde çıktı kuruma değilİlkinde bir çizgi var ama kuruma da olabilir emin olamadım Belirtin varsa bir kan testi ver istiyorsan
Yarın sabah ilk idrarla yapın bence idrar seyrekleştiği için çıkmamış olabilir belki üstüne görme yaşadınızOvulasyon pik çıkınca gebelik testi yaptım pozitf bidaha yaptım 1 sat once negatif acaba idrar çok mi seyreklesti bilemyom hangisine inanacam şaştım kaldim kan versem ayrı bir hayal kırıklığı
Testim yok bizimkine git al desem bekle dicek bakalımYarın sabah ilk idrarla yapın bence
Annem benim üstüme 3 ay regl olmus bildiğin reglim diyor kontrole bile regl haldeyken gittim diyor olabilir belki ara kanama saymassak 4 gün var regl kaşık kramplarim ve bel ağrım varYarın sabah ilk idrarla yapın bence idrar seyrekleştiği için çıkmamış olabilir belki üstüne görme yaşadınız
Bence gebelik yoktur. Çünkü bende çok fazla ilkindeki gibi ikinci çizgiyi gördüm. Hep kanda negatif çıktı.Hangisine inanıp güvenirim yarında ovu yapalım siliklesme varmı o şekilde takip ededem
Bence yumurtlamadir ama yine de kan ver için rahatlasınKırmızı ama pıhtısızdi regl ne Göre daha az yoğundu 4 gün sürdü kasik ve bel ağrım var ama yumurtlama olabilir mi 24 ünde kesildi bugünde pik işte
Olabilir 3 günde yumurtlama olur mu ki bittikten sonraBence yumurtlamadir ama yine de kan ver için rahatlasın
Olmaz da bana kalsa 13 gün sonra tekrar regl da olunmaz bazen regle yakın ikinci yumurtlama olanlar da oluyor. pkos mu var canımOlabilir 3 günde yumurtlama olur mu ki bittikten sonra
Olmami var ama evliglimin 3cu ayında doğal yolla ovulasyon takibi ile kaldım ve 15 senedir pcosum tüylenme kilo şeker hastalığı saç dökülmesi vs hepsi mevcut ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım bende çok şaşırdımOlmaz da bana kalsa 13 gün sonra tekrar regl da olunmaz bazen regle yakın ikinci yumurtlama olanlar da oluyor. pkos mu var canım
Hmm anladım canım sen en iyisi kan testi verOlmami var ama evliglimin 3cu ayında doğal yolla ovulasyon takibi ile kaldım ve 15 senedir pcosum tüylenme kilo şeker hastalığı saç dökülmesi vs hepsi mevcut ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım bende çok şaşırdım
Yok da yumurtlama imiş ben hiç bir şey anlamadım vallaHmm anladım canım sen en iyisi kan testi ver
Bu da mı ovulasyon testi canımYok da yumurtlama imiş ben hiç bir şey anlamadım valla
Gene pik canım ovulasyon anlamadım az silik çıktı 2 saat sonra tekrarladım gene pik ben anlamadım hiç bir şey akışına saldım yaBu da mı ovulasyon testi canım
Canım ovulasyonla benimki de pik çıktı ama ben diğer gebelik testlerinden de yaptım sende yap veya kan ver var gibi inşallah vardırGene pik canım ovulasyon anlamadım az silik çıktı 2 saat sonra tekrarladım gene pik ben anlamadım hiç bir şey akışına saldım ya
İlk gebeliğim de ovulasyon pikti hatta konu açtım 3 yumurtlamami tavuk oldim herhalde diye 4 farklı marka ile yaptım pozitf di artimed normal kaset negatifti kan pozitifdi şimdi bir erken gebelik testi pozitif biri negatif normal kaset testlerde varla yok arasi görmüştüm negatif olarak değerlendirdim şimdi baktimda çizgi var ama kurumada olabilir aklımı karıştıran oCanım ovulasyonla benimki de pik çıktı ama ben diğer gebelik testlerinden de yaptım sende yap veya kan ver var gibi inşallah vardır
Kan ver sağlık ocağında veya en yakın hastanede böyle daha çok stres oluyoruzİlk gebeliğim de ovulasyon pikti hatta konu açtım 3 yumurtlamami tavuk oldim herhalde diye 4 farklı marka ile yaptım pozitf di artimed normal kaset negatifti kan pozitifdi şimdi bir erken gebelik testi pozitif biri negatif normal kaset testlerde varla yok arasi görmüştüm negatif olarak değerlendirdim şimdi baktimda çizgi var ama kurumada olabilir aklımı karıştıran o