- 19 Ekim 2023
- 213
- 89
yaa bakalım bende sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorumBenim de hiç gecikmezdi ben de adet günümde adet olmadığım için yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bakalım bende sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorumBenim de hiç gecikmezdi ben de adet günümde adet olmadığım için yapmıştım
Yaa maşallah rabbim sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen adetime 5 gün kala testte pozitif gördüm aynı gün kan verdim beta çıktı şimdi kalp atışı bekliyorum inşallah duyarım
aa çizgiyi bende gördüm. erken gebelik testi yaptınız mı?Kızlar bugün bat günüm. Ağrım var sanırım regl olacağım. Şu test bugün için bir şey ifade etmez değil mi? Olsa daha belirgin kırmızı bir çizgi olurdu?
Düne kadar hepsi negatif böyle az bi gölgeli filan. Bugün bat olduğu için bi kırmızı belirgin çizgi olurdu olsaydı dedimaa çizgiyi bende gördüm. erken gebelik testi yaptınız mı?
hemen belirginleşmeyebiliyormuş. bende burada okuduğum kadarıyla biliyorum. bence regl olmazsanız yarın tekrar test yapın benceDüne kadar hepsi negatif böyle az bi gölgeli filan. Bugün bat olduğu için bi kırmızı belirgin çizgi olurdu olsaydı dedim
Belirtilerimi yazmayı unutmuşum: 2 ay önceki gebeliğimde halsizlik ve bacak ve kasık ağrısı vardı. Ayrıca göğüslerimde hassasiyet ve ağrı oluşmuştu. Ancak genel anlamda adet yaklaştığındaki belirtiler gibiydi. Bu ay ise eğer inşallah hamileysem belirti olduğunu düşündüğüm şeyler: kasık ağrısı, göğüste damar artışı, yoğun kıvamlı beyaz renkte akıntı, halsizlikmerhaba sorunuza cevap vereyim naçizane deneyimlerimle dedim. benim 2 ay önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu, onda beklenen adet günümden 2 gün önce çok koyu olmasa da bariz çift çizgi görmüştüm. Adet günümden bir gün sonra da kan testim 200lerde pozitif çıkmıştı. Bu ay yine denedik, ancak sabırsızlandığım için beklenen adet günümden çok daha önce test yapmaya başladım. En son bu sabah yaptığım testi ekliyorum.Bu sabah itibarıyle adetime 3 ya da 4 gün var.
İnşallah olmazsında rabbim nasip etmiş olurBugün bende aynısını yaşıyorum. reglime 3 gün kaldı ve regl olacakmışım gibi ağrım var
Aynı belirtiler bende de var ek olarak reglme 6 gün kala çok minik bir lekelenmem oldu ki bu yaşıma kadar battan önce hiç olmazdı. ama bilmiyorum hala negatif çıkıyor o yüzden artık adete yoruyorum bu belirtileriBelirtilerimi yazmayı unutmuşum: 2 ay önceki gebeliğimde halsizlik ve bacak ve kasık ağrısı vardı. Ayrıca göğüslerimde hassasiyet ve ağrı oluşmuştu. Ancak genel anlamda adet yaklaştığındaki belirtiler gibiydi. Bu ay ise eğer inşallah hamileysem belirti olduğunu düşündüğüm şeyler: kasık ağrısı, göğüste damar artışı, yoğun kıvamlı beyaz renkte akıntı, halsizlik
Amin amiiinnİnşallah olmazsında rabbim nasip etmiş olur
Ayy maşallah umarım bu sefer sonuç çok daha güzel olur :)merhaba sorunuza cevap vereyim naçizane deneyimlerimle dedim. benim 2 ay önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu, onda beklenen adet günümden 2 gün önce çok koyu olmasa da bariz çift çizgi görmüştüm. Adet günümden bir gün sonra da kan testim 200lerde pozitif çıkmıştı. Bu ay yine denedik, ancak sabırsızlandığım için beklenen adet günümden çok daha önce test yapmaya başladım. En son bu sabah yaptığım testi ekliyorum.Bu sabah itibarıyle adetime 3 ya da 4 gün var.
Benim o şekilde olmadı hiç fakat geç döllenme olanlarda olabiliyormuş.Peki adet gününe kadar negatif çıkıp, adet gecikince pozitife dönme ihtimali oluyor mu? burada bununla ilgili bir kaç konu gördüm de
Yok birazdan üşenmezsem eczaneye gitcem adetime 3 gün kaldı şuanErken gebelik testi yaptınız mı? of inşallah bu belirtilerimiz psikolojik değildir.
Erken gebelik testi yaptınız mı? of inşallah bu belirtilerimiz psikolojik değildir.
bende de predictor var 1 tane bir de prodoctor var. prodoctor dün negatifti. eğer bir şey varsa yarın predictor yapmalı mıyım yoksa reglimi mi bekleyeyim sizce?Eki Görüntüle 3479829
5 gün kala yapmıştım bunu da bu predictor bakalım elimde test yok almaya gideceğim
Kaç gün kaldıbende de predictor var 1 tane bir de prodoctor var. prodoctor dün negatifti. eğer bir şey varsa yarın predictor yapmalı mıyım yoksa reglimi mi bekleyeyim sizce?
Ben bebetime yaptım yine onda da hafif bi şey belirdi eğer olsaydı bence artık net çıkardı elimde son bir test var başka marka akşam da onu yapacağımbende de predictor var 1 tane bir de prodoctor var. prodoctor dün negatifti. eğer bir şey varsa yarın predictor yapmalı mıyım yoksa reglimi mi bekleyeyim sizce?
2 gün kaldı perşembe batKaç gün kaldı
yaptınız mı? umarım güzel bir sonuç çıkmıştırBen bebetime yaptım yine onda da hafif bi şey belirdi eğer olsaydı bence artık net çıkardı elimde son bir test var başka marka akşam da onu yapacağım