- 19 Ekim 2023
- 213
- 89
ben yapmadım bebeğim 2 gün kaldı bataKızlar selam sonuçlarınız ne çıktı benimde bata 5 gün var kendimi zor tutuyorum test yapmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapmadım bebeğim 2 gün kaldı bataKızlar selam sonuçlarınız ne çıktı benimde bata 5 gün var kendimi zor tutuyorum test yapmak için
Çizgide pembelik var mı ilk 5 dakika içinde mi çıktı.Önemli olan bu.Ve geç döllenme ihtimali var mı?Normalde bat günü baya koyuydu benim 2 gebeligimde deKızlar bugün bat günüm. Ağrım var sanırım regl olacağım. Şu test bugün için bir şey ifade etmez değil mi? Olsa daha belirgin kırmızı bir çizgi olurdu?
Yaptınız mı ne oldu sonuç ?ya benimde 8 günüm var ama tutamıyorum kendimiii
Normal ovülasyon testi gibi. Ne yumurtlama var nede kopkoyu iki çizgi.Kızlar az önce gebelik testi atmıştım buda ovulasyon testi adete 2 gün kala
Gözüküyor dün yapmış mıydınız test. Ovulasyon testiyle mi yumurtlamayı tespit ettiniz ? Bugün benim yumurtlamadan sonra 11. Günüm çatlamadan sonra ise 10. Günüm. Sabah test yaptım tertemiz negatif. Ondan soruyorum.Kızlarrr adetime 2 gün var yumurtlamanında 12.günü bugün test yaptım çok ince bi çizgi çıktı yanlış görmüyorsam tabi yorumlar mısınız
Evet anlayamadım ama sanki koyulaşıyor gibiNormal ovülasyon testi gibi. Ne yumurtlama var nede kopkoyu iki çizgi.
Bununla gebelik öğrenenlerde iki koyu çizgi oluyormuş sanırım.
Ben dün yaptım benimkide tertemiz negatif di bugünde yapmak istedim hafif çizgi gördüm birde 20 sinde yapıcam inşallah hamileyizdir bu arada ovulasyon testiyle takip ettim uygulamaya testlerimi taratıyorum ovulasyon üzerinden 12 gün geçti diyor çok acele ediyorum sabırsızım ya inşallah koyu bir şekilde pozitifi görürüzGözüküyor dün yapmış mıydınız test. Ovulasyon testiyle mi yumurtlamayı tespit ettiniz ? Bugün benim yumurtlamadan sonra 11. Günüm çatlamadan sonra ise 10. Günüm. Sabah test yaptım tertemiz negatif. Ondan soruyorum.
Ay hadi inşallah ya sabah ki ağlama seansımdan sonra bana yeniden umut oldun bugün rüyamda hamilelik testim pozitifti o kadar sevinçle yaptım ki testi sonra yine hüsranBen dün yaptım benimkide tertemiz negatif di bugünde yapmak istedim hafif çizgi gördüm birde 20 sinde yapıcam inşallah hamileyizdir bu arada ovulasyon testiyle takip ettim uygulamaya testlerimi taratıyorum ovulasyon üzerinden 12 gün geçti diyor çok acele ediyorum sabırsızım ya inşallah koyu bir şekilde pozitifi görürüz
Hangi gün yumurtlamıştın 6 Eylül mü ? Ben 7 Eylül yumurtlama 8 Eylül çatlama gördüm testteBen dün yaptım benimkide tertemiz negatif di bugünde yapmak istedim hafif çizgi gördüm birde 20 sinde yapıcam inşallah hamileyizdir bu arada ovulasyon testiyle takip ettim uygulamaya testlerimi taratıyorum ovulasyon üzerinden 12 gün geçti diyor çok acele ediyorum sabırsızım ya inşallah koyu bir şekilde pozitifi görürüz
Hakkımızda hayırlısı olsun adetine kaç gün varAy hadi inşallah ya sabah ki ağlama seansımdan sonra bana yeniden umut oldun bugün rüyamda hamilelik testim pozitifti o kadar sevinçle yaptım ki testi sonra yine hüsran
5 Eylül yumurtlama oldu 6 Eylül çatladıHangi gün yumurtlamıştın 6 Eylül mü ? Ben 7 Eylül yumurtlama 8 Eylül çatlama gördüm testte
Anladım daha benim için erken o zaman.5 Eylül yumurtlama oldu 6 Eylül çatladı
Yani yumurtlamaya göre sayarsak 4 günüm var demek oluyor.Hakkımızda hayırlısı olsun adetine kaç gün var
yok yarın regl günüm bekliyorum. eskiden regl günüm gelmesin isterdim şimdi de gelmek bilmiyorYaptınız mı ne oldu sonuç ?
peki mesela adete kadar negatif olup adet gecikmesi olduğunda pozitife dönme durumu oluyor mu?kızımda 6 gün kala öğrenmiştim. şimdiki oglumda sat yoktu ama şüphelenip 4 gün kala öğrendim. idrar testinde hayalet pembe çizgi olmuştu. Kan verdiğimde kızımı 27 oğlumu 67 ile öğrendim.
Olur tabi geç döllenme isepeki mesela adete kadar negatif olup adet gecikmesi olduğunda pozitife dönme durumu oluyor mu?
Senin daha 10 gün olmuş tatlımAnladım daha benim için erken o zaman.
Yani yumurtlamaya göre sayarsak 4 günüm var demek oluyor.
ay hadi inşallah yaa. kendime hep nokta kadar da olsa umut arıyorum. bugün normalde deli gibi regl sancımın olması gerekirdi. ama sadece çok ara ara kasıklarımda batma oluyor 10 sn falan sonra geçiyor. benim reglden 1-2 gün öncesi hep sancım olurdu ama bugün tık yokOlur tabi geç döllenme ise