Doğru diyorsun aslında yaa. bende mesela pik günümü değerlendiremedim bir kaç gün öncesini değerlendirdim. eşim vardiyalı çalıştığı için pik günümde denk gelemedik ve üzüldüm bayaa. sonra kendi kendime dedim ki annelerimiz anneannelerimiz pik günü mü bilirlerdi sanki16 sene önce bir de düsününo zamanlar kaset dısında yoktu ya da belirli eczanelerde vardı belki de bilemedim simdi
Ayy amiin inşallah teşekkür ederim :) evet sanırım birkaç gün daha bekleyeceğimTeşekkür ederiminşallah size de sağlıkla nasip etsin bir kaç gün bekleyip tekrar test yapmak doğru olan sanırım çünkü geç döllenme de olabiliyormuş
ya bildiğim kadarıyla 1 günde bile pozitife döndüğü oluyormuş o yüzden umutsuzluğa kapılmayınAslında 27. Gün oluyorum da ovalasyonla takip ettim bu ay erken yumurtladim 10. Gün pikti. Bugün 22. Gün. Ovalasyona göre 24. Gün adet günüm
Ay o kadar bensin kievet internette okuduğum kadarıyla 12 gün itibariyle belli olur diyorlar. ben yeni başladım 2 aydır deniyoruz. ama biraz sabırsızım sanırım. Rabbim size tez zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
Günaşırı guzum günaşırıDoğru diyorsun aslında yaa. bende mesela pik günümü değerlendiremedim bir kaç gün öncesini değerlendirdim. eşim vardiyalı çalıştığı için pik günümde denk gelemedik ve üzüldüm bayaa. sonra kendi kendime dedim ki annelerimiz anneannelerimiz pik günü mü bilirlerdi sanki
ayy beni anlayan biri olmasına çook sevindimAy o kadar bensin kibiz de 2 ay denedik ve ben o 2 ay öyle sabırsızdım ki daha reglim gecikmeden sürekli test aldım ve hep negatifi gördüm. Sonra üçüncü ay kesinlikle test almıycam olursa olur dedim. Reglim gecikene kadar test yapmadım. Reglim gecikti sonra bide istifra edince şüphelendim kan testinde pozitifi gördüm. Bence biraz rahat olup akışına bırakmak lazım ama bu dediğimin de çok zor olduğunun farkındayım inşallah en kısa zamanda hamilelik haberini alırız canım
ya ondanda tırstım iş yerinde bir tane abla var o 2 güne bir dene yoksa erkeğin o malum hücrelerinde cıvıklaşma olur dediGünaşırı guzum günaşırı
yok umut kırmak değil tabii ki sizin tecrübelerinize danışmak benim için çok kıymetli çünkü henüz yeni çıktım bu yolculuğa :) aslında çok haklısınız mutlaka regl gecikmesini beklemem lazım ama bazen o kadar alakasız bir zamanda aklıma düşüyor ki. bir şey dürtüyor adeta kalk test yap diyeUmudunuzu kırmak istemiyorum ama psikolojiniz için bence en az adetin 3 4 gün geçmesini bekleyin çünkü her zaman yumurta döngünün 14. Gününde çatlamıyor. Geç döllenme olabilir, normal bile olsa bazen testte hemen çıkmayabilir. Bir de korunmayı bırakınca regl düzensizlikleri olabilir gecikebilir. Bu süreçte yıpranmış biri olarak söylüyorum ne zaman regliniz gecikti o zaman düşünmeye başlayın. Bence bir 5 6 ay rahat olmaya çalışın stres yapmamaya takmamaya. Henüz çok erken.
Ay bilmem mi hiç o duyguları insanın aklında dönüp dolaşır hepyok umut kırmak değil tabii ki sizin tecrübelerinize danışmak benim için çok kıymetli çünkü henüz yeni çıktım bu yolculuğa :) aslında çok haklısınız mutlaka regl gecikmesini beklemem lazım ama bazen o kadar alakasız bir zamanda aklıma düşüyor ki. bir şey dürtüyor adeta kalk test yap diye
valla ya sabah test yapıyorum mesela iş çıkışına doğru içimden bir ses ''belki yükselmiştir değerlerin'' diye aklıma giriyorAy bilmem mi hiç o duyguları insanın aklında dönüp dolaşır hep
Adetten 5 gün önce silik çizgi gördüm adete 3-4 gün kala 2.31 gibi bişey çıktı kan adet günü de kıpkırmızı çizgiyle öğrenmiştim
kasetler daha iyi diyorlar ben sırf meraktan erken alıyorum. kasetleri de gecikmem olursa diye saklıyorum
Kızlar merhaba, bu konu başlığıyla ilgili okuduğum yazılar hep eski tarihliydi bende yenisi üzerinden konuşalım istedim. Regl öncesi gebelik testinde pozitifi gören oldu mu? olduysa adet tarihinize kaç gün vardı? Belirtileriniz nelerdi? Ben yine acele edip erkenden üzülmek istemiyorum. Ama merakıma da yenik düşeceğim gibi hissediyoruum
Ben memleketimde değilim yoksa tutamaz kendimi negatif göreceğimi bile bile şimdiden test yapmaya başlardım ama bence ideal olan 5 gün kala başlamak benim henüz 8 günüm var ayın 14 ünde başlayacağım ama test yapmaya
Sonunda benim kafadan gacılar buldum 15 gün var bdjajaj bugün testlerim geldi sipariş vermiştim dayanamadım yaptımBenimde adete 11 gün var yapmak istiyorum da daha çok erken diye zor dayanıyorum
Ben bugün yaptım 7 gün var ama beyaz çizgi çıktıSonunda benim kafadan gacılar buldum 15 gün var bdjajaj bugün testlerim geldi sipariş vermiştim dayanamadım yaptımnegatif çıkacağını bile bile.
10 aydır deniyoruz
Ben bugün yaptım 7 gün var ama beyaz çizgi çıktınapalım sabrımız gelmiyor sonra