- 19 Ekim 2023
- 213
- 89
Benim 7 gün var reglime erken gebelik testi için erken mi sizce?Açıkçası hatırlamıyorum adını. Erken gebelik denilince hep verilen bi testti. Ancak artı med orjinal testte 4 gün kala silik çizgi vermişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7 gün var reglime erken gebelik testi için erken mi sizce?Açıkçası hatırlamıyorum adını. Erken gebelik denilince hep verilen bi testti. Ancak artı med orjinal testte 4 gün kala silik çizgi vermişti
Bence reglinize kadar beklemeniz en sağlıklısıBenim 7 gün var reglime erken gebelik testi için erken mi sizce?
Predictor yaptım benYaa erken gebelik testi mi yaptınız 5 gün öncesinde? Hangi markaydı
yaaa umarım en kısa sürede görürsünüz pozitifiYillardir negatif göre göre şuan 2 gün gecikmem var yapmıyorum bence yapma boşver
o bayaa iyi sanırım ben prodoctor almıştım. burada bir kaç kişi predictor övünce ondan da sipariş ettimPredictor yaptım ben
kaç gün var adet döngünüzeKızlar bugün yumurtlanin 12. Günü ve negatif pozitife döner mi sizce
Belirti kişiden kişiye değişebiliyor..Gecikme öncesi hangi belirtileriniz vardı?
bende de 1 haftadır devam eden sürekli uyuma isteği, göğüslerde ağrı, ara ara sol kasık da batma oluyor. bir de 3 gündür durmadan ayran ve yoğurt istiyor canım. hayatımda hiç içmediğim kadar da su içtim. psikolojik mi bilmiyorumBelirti kişiden kişiye değişebiliyor..
Koku hassasiyeti
karnım çabuk acıkıyordu
Yorgunluk ve uyku hali vardı.
İdrar sıklığı vardı.
kasetler daha iyi diyorlar ben sırf meraktan erken alıyorum. kasetleri de gecikmem olursa diye saklıyorumBen hiç erken gebelik testi almadım.
Kaset testte çıkmıştı..
denemelerimde nasip
yaa kaset testlerde 3-4 gün öncesinden yapılabilir mi?Kaset testi reglime 3 ya da 4 gün varken yapmıstım silik cizgi vardı.Hamileydim.
Aslında 27. Gün oluyorum da ovalasyonla takip ettim bu ay erken yumurtladim 10. Gün pikti. Bugün 22. Gün. Ovalasyona göre 24. Gün adet günümkaç gün var adet döngünüze
benim 7 gün var reglime ama sürekli test yapmak istiyorum ama erken mi bilemedimTakvime göre 3 Eylüldü yumurtlama dayanamayıp bugün test yaptım negatif 9. gün erken sanırım ve pkos var reglim düzenli regli gününe kaç gün var bilmiyorum inşallah isteyen herkes pozitifi görür
evet internette okuduğum kadarıyla 12 gün itibariyle belli olur diyorlar. ben yeni başladım 2 aydır deniyoruz. ama biraz sabırsızım sanırım. Rabbim size tez zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallahEn erken 12 gün sonra diyorlar ama insan sabırsızlanıyor ne zamandan beri istiyorsunuz benim bir yıl oldu hiç gebelik oluşmadı
16 sene önce bir de düsünün o zamanlar kaset dısında yoktu ya da belirli eczanelerde vardı belki de bilemedim simdiyaa kaset testlerde 3-4 gün öncesinden yapılabilir mi?