Haklısın bu arada beta sonucum çıkmış 530 olmuş iyi mi demek buKorkma iyi düşün iyi olsun, kötü şeyler düşünerek farketmeden gerçekleşmesini sağlıyoruz belki de. İçimde bir canın büyümesine şahit oluyorum her şey güzel olacak diye düşünmeye çalış. Kötü bir şey olacaksa buna kimse engel olamaz. Doğumdan sonra da olur hamileykende
haber ver canım mutlaka sonucun çıkıncaa
Benimki kova olacak sanırım 20 Şubat diye gösteriyorHerkesin bebesi balık burcu olacak bu gidişle
Gayet iyi tebrik ederim.iki katı artmış folikasiti kullanmaya devam etHaklısın bu arada beta sonucum çıkmış 530 olmuş iyi mi demek bu
Amiiin inşallahhGayet iyi tebrik ederim.iki katı artmış folikasiti kullanmaya devam etİnşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza hepimizde
Amiiin inşallahhfolikasit kullanıyorum da kan değerlerime bakmışlardı folat yüksek çıkmış sıkıntı olur mu ki folikasit aldığım için mi çıkıyo acabaEki Görüntüle 3092540
Doktoruna bir sor kuzum sağlık ocağındakine mesela günde 2 kullanıyorsan 1 kez kullan . Ama bu folikasiti vücut her gün tüketiyor diye duymuştum. Ben günde 1 kez kullanıyorum. Yeşil sebzelerden falanda alabiliyoruz. Bi sor bakalım ne diyecek doktorunAmiiin inşallahhfolikasit kullanıyorum da kan değerlerime bakmışlardı folat yüksek çıkmış sıkıntı olur mu ki folikasit aldığım için mi çıkıyo acabaEki Görüntüle 3092540
evet çok yakın değerlerimiz demek ki aynı zamanlarda yaşadık döllenme dolayını :)Eki Görüntüle 3092537 çıktı sonuççç 2 katını geçmişş değerlerimiz yakın baya
Olabilirrrevet çok yakın değerlerimiz demek ki aynı zamanlarda yaşadık döllenme dolayını :)
Yok yok Allah korusun güzel şeyler düşün kendine dikkat et beslenmene dikkat et kansızlık vitamin eksikligi varsa tamamlamaya çalış
Canım benim kendi sonucummus gibi sevindim gözün aydın bundan sonra bı kere daha baktır yeterEki Görüntüle 3092537 çıktı sonuççç 2 katını geçmişş değerlerimiz yakın baya
Doktoruna gidebildin mi ? Yada ne zaman gideceksin. Ben ayın 19 una randevu bulabildim. Bayram tatili var bir de geç mi olur ki? Gittiğimde her şeyi görmek duymak istiyorum. Keseyi kalp atışını ayrı ayrı beklemek stres yapıyorEki Görüntüle 3092537 çıktı sonuççç 2 katını geçmişş değerlerimiz yakın baya
Gitmedim hiç kadın doğuma şuan 4+1 zaten çok erken bence hiçbir şey gözükmez doktor haftaya çarşamba gel dedim ama ben garanti olsun diye perşembe ya da cuma gideyim dedim bayram öncesi sonra da bayram sonrası kalp atışı duymaya gideriz inşallahDoktoruna gidebildin mi ? Yada ne zaman gideceksin. Ben ayın 19 una randevu bulabildim. Bayram tatili var bir de geç mi olur ki? Gittiğimde her şeyi görmek duymak istiyorum. Keseyi kalp atışını ayrı ayrı beklemek stres yapıyor
Teşekkür ederiim canım inşallah sen de güzel yükselişler görürsünCanım benim kendi sonucummus gibi sevindim gözün aydın bundan sonra bı kere daha baktır yeteryarın akşamda benim vermem lazım insAllah benimde iki katı yükselmiştir. 65.5 çıkmıştı ilk yarın 130 çıkması lazım
Benimde 4+0 oluyor. Son adet tarihim 3 haziran senin son adet tarihin 2 haziran miGitmedim hiç kadın doğuma şuan 4+1 zaten çok erken bence hiçbir şey gözükmez doktor haftaya çarşamba gel dedim ama ben garanti olsun diye perşembe ya da cuma gideyim dedim bayram öncesi sonra da bayram sonrası kalp atışı duymaya gideriz inşallah
yumurtlama zamanıyla alakalı kıyas yapmayın bırbırınzle :))Degerin çok güzel masAllah benim de adete beş gün kala 65 çıktı. Senin böyle yüksek olunca bı korktum benimki düşük mü diye
Evet canıımBenimde 4+0 oluyor. Son adet tarihim 3 haziran senin son adet tarihin 2 haziran mi
Ay ne bileyim insan panik yapıyor daha öncede bı kimyasal düşük yaşadım. Ama onda 3 gün gecikmeye rağmen 34 çıkmıştı sonra kanama oldu düştüyumurtlama zamanıyla alakalı kıyas yapmayın bırbırınzle :))
Evet yaaa inşallah öyle olurBirlikte dogurcaz o zaman insAllah
Neden yayumurtlama zamanıyla alakalı kıyas yapmayın bırbırınzle :))