- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
Yarın akşam 10 da vercem artık. Acilde saat 10 da vermiştim yine aynı yerde vereyimEvet yaaa inşallah öyle olur Yeniden kan vercen mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın akşam 10 da vercem artık. Acilde saat 10 da vermiştim yine aynı yerde vereyimEvet yaaa inşallah öyle olur Yeniden kan vercen mi
Acilde ne diye söyleyince kan alıyorlarYarın akşam 10 da vercem artık. Acilde saat 10 da vermiştim yine aynı yerde vereyim
Direk aldılar bir şey demediler en erken randevu ayın 19 uydu. Sağlık ocağında da 1 gün sonra cikiyo düşünmekten kafayı yiyorum sonraAcilde ne diye söyleyince kan alıyorlar
Hamilelik şüphesi var kan vermek istiyorum mu diyosunuzDirek aldılar bir şey demediler en erken randevu ayın 19 uydu. Sağlık ocağında da 1 gün sonra cikiyo düşünmekten kafayı yiyorum sonra
AynenHamilelik şüphesi var kan vermek istiyorum mu diyosunuz
Yok kötü düşünme. Geç döllenme olsa misal adeti 1 hafta geçse 10 la ogrenebilirsin. Önemli olan artış. :)) Korkma hiç :))Ay ne bileyim insan panik yapıyor daha öncede bı kimyasal düşük yaşadım. Ama onda 3 gün gecikmeye rağmen 34 çıkmıştı sonra kanama oldu düştü
Hayırlı olsun canım benim bak eşimden ayrıyım diyordun hiçbişeyi kafana takma herşey olacğına varırKIZLAAR DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BEN DE KONUYA DAHİL OLMUŞTUM HATIRLATMAK İÇİN Bİ KAÇINI ALINTI YAPTIM. SİZDEN CESARET ALIP OVÜLASYON TESTİ ALIP DENEME YAPTIK. SONRA VÜCUDUMUN VERDİĞİ TEPKİLERİ YANLIŞ ANLAYIP ADET OLACAĞIM DİYE KARALAR BAĞLAMIŞTIM. ADET OLMAMA İKİ GÜN VAR BUGÜN İDRAR TESTİMDE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE KAN VERDİM 193 çıktı. Bu konunun kaçıncı hamilelik haberi bilmiyorum ama süreç boyunda herkes bir bir güzel haberi verirken ben de umarım bu ay buraya yazabilirim demiştim. Değerim belki henüz düşük ama umut var diyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Yarın kan vercem çok korkuyorum. Asla kötü dusunceleri aklımdan cikaramiyorum kendime kızıyorumYok kötü düşünme. Geç döllenme olsa misal adeti 1 hafta geçse 10 la ogrenebilirsin. Önemli olan artış. :)) Korkma hiç :))
Güzel düşün güzel olsun canımYarın kan vercem çok korkuyorum. Asla kötü dusunceleri aklımdan cikaramiyorum kendime kızıyorum
Gerçekten öyleymiş bu süreçte bana destek olup moral verdiğiniz için teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim bak eşimden ayrıyım diyordun hiçbişeyi kafana takma herşey olacğına varır
Burada yazanları okuyunca senden örnek almıştım ve gerçekten çok şanslı bir insansınHamileliğin hcg ile netleşince uzun uzun anlatacaktım çünkü internette o kadar çok şey araştırdım ki acaba hamile miyim diye hep düşündüm o yüzden anlatmaya karar verdim. Bebek düşündüğümüz 2.ayda nasip oldu. Ovulasyon testini denemeye karar verdim. İlk ay ovulasyon testiyle gebe kalamadım. İkinci ay tekrar denedim, ama bu kez sadece yumurtlama günü değil yumurtlama gününden 1 gün önce, yumurtlama günü ve yumurtanın catladigi gün olmak üzere 3 gün değerlendirdik garanti olması açısından. Eşim keçiboynuzu pekmezi ve fındık yedi her gün. Bu arada bunu bir sorun olduğu için yapmadı doktora hiç gitmedik strese girmemek için. 6 ay olmazsa gideriz hormonlarimiza vs baktırırız diye düşündük. Ben kür vs yapmadım çünkü adetim saatine kadar düzenliydi, testlerde de yumurtlama görüyordum vücudumun düzenini bozmak istemedim. Yani yaptığımız iki şey vardı, 1.ovulasyon testi 2.esimin yediği fındık ve keçiboynuzu pekmezi.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet ama size bir şey sormak istiyorum özellikle ayakta çok durunca kendimi yorunca adet sancısı gibi sancılar oluyor dinlenince geçiyor. Sizce normal mi, dış gebelik olsa ağrı daha da şiddetli olur mu dinlenince geçer mi
Ben de evde test yaptım regl e 4 gün kala pozitif gördüm bat 3 temmuz, bize de uğur getirir mi demiştim bu topikte arkadaşın birine o hamile, benim test pozitif dua et bizim için sağlıklı gebelik ve hamilelik olsunAaaa bence var tabi görünüyor betahcg şuan ister istemez biraz düşük olduğu için böyle çıkmıştır en garanti yolu kan testiii şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah bu konuyu açtığımda beri 3.gebelik haberi, hepimiz saglikla kavuşuruz umarım yavrularimiza
Burada yazanları okuyunca senden örnek almıştım ve gerçekten çok şanslı bir insansın
O bel ağrısı bende de aşırı var
Ben de evde test yaptım regl e 4 gün kala pozitif gördüm bat 3 temmuz, bize de uğur getirir mi demiştim bu topikte arkadaşın birine o hamile, benim test pozitif dua et bizim için sağlıklı gebelik ve hamilelik olsun
Aaaa gebelik testi mi pozitif çıktı ovulasyon muBurada yazanları okuyunca senden örnek almıştım ve gerçekten çok şanslı bir insansın
O bel ağrısı bende de aşırı var
Ben de evde test yaptım regl e 4 gün kala pozitif gördüm bat 3 temmuz, bize de uğur getirir mi demiştim bu topikte arkadaşın birine o hamile, benim test pozitif dua et bizim için sağlıklı gebelik ve hamilelik olsun
Gebelik testi pozitif çıktı canım, sen benim idolümsün bat yarın bakalımAaaa gebelik testi mi pozitif çıktı ovulasyon mu
Hayırlı olsun şimdiden insallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
Kan vermeye gidiyorum çok korkuyorum 2 kat artmadiysa diyeHamilelik şüphesi var kan vermek istiyorum mu diyosunuz
Yaaa yerimm hayirli olsun simdidennnGebelik testi pozitif çıktı canım, sen benim idolümsün bat yarın bakalım
Yok yok güzel haberlerle döneceksin insallahKan vermeye gidiyorum çok korkuyorum 2 kat artmadiysa diye
Güzel haberlerle dön inşallah canım bekliyoruzKan vermeye gidiyorum çok korkuyorum 2 kat artmadiysa diye
Yarım saate cikcak sonucum verdim kanımıGüzel haberlerle dön inşallah canım bekliyoruz
Yok yok güzel haberlerle döneceksin insallah
172 olmuş kızlara Allah a şükürler olsun çok mutlu oldumGüzel haberlerle dön inşallah canım bekliyoruz