Yoook gayet iyii benim de adete 2 gün kala 218 çıkmıştı hemen hemen yakın. Gözün aydınnn burada herkes erkenden öğrendi hamile olduğunu artık 9 ay geçmezSağol canım 65.5 çıktı çok mutluyum hemen koşarak vermiştik. Değerim düşük değil dimi
Teşekkür ederiz canııım rabbim sana da nasip eder ennn kısa zamandaKizlar topice bayıldım bayıldımmmmm
Ben pazar günü catlatma iğnesi vuruldum bayram arifesine kadar test yapamıyorum iğnenin etkisinden pozitif görme şansım var çünkü yanıltma olur bizim için fakat bu 4 günlük süreçte ilk iki gün aşırı kasık ağrım bu son iki gün ise bel ağrım ve göğüs ucu hassasiyetim var okadar hayranlıkla okudumki erken sonuclu meleklerinizi bukadar erken belirti gören varmı aranızda merak ettim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim Rabbimden şansınız bulaşıcı olsun
Amin inşAllah canım hep birlikte alalım kucağımızaYoook gayet iyii benim de adete 2 gün kala 218 çıkmıştı hemen hemen yakın. Gözün aydınnn burada herkes erkenden öğrendi hamile olduğunu artık 9 ay geçmezinşallah güzel ilerler sonuçlarımız
Değil erken öğrendiğin için bu şekilde daha yeni oluşacak inşallahSağol canım 65.5 çıktı çok mutluyum hemen koşarak vermiştik. Değerim düşük değil dimi
Bugün test yaptım pozitif çıktııı kan testi verdim sonucunu görene kadar inanamıcam sanırımAynen öyle malesef bir an önce cuma olsa da değer yükselmiş mi baksam diyorum şimdi de
Tebrik ederimBugün test yaptım pozitif çıktııı kan testi verdim sonucunu görene kadar inanamıcam sanırım
çok teşekkür ederim canımm :)Tebrik ederim
Yaaa gözün aydııınBugün test yaptım pozitif çıktııı kan testi verdim sonucunu görene kadar inanamıcam sanırım
çok teşekkür ederimm sabah ilk iş kan vermeye gittim sonucunu bekliyorum 4 gün vardı :)Yaaa gözün aydııınçift çizgi baya belirgin koşarak kan testi vermeye git bat ne zaman demiştin
Tebrik ederimBugün test yaptım pozitif çıktııı kan testi verdim sonucunu görene kadar inanamıcam sanırım
Demez demez. Gerek yok olur mu baktır senBen de sağlık ocağına geldim bakalım 2. Kan Testini vermeye çalışıyorum inşallah doktor almayalım gerek yok falan demez
Hayırlı olsun canımBugün test yaptım pozitif çıktııı kan testi verdim sonucunu görene kadar inanamıcam sanırım
Yaaa inanmıyorum bu haberinizi çok sevindimmm hiç umudum yok diyordunuz sağ salim kavusun insallahKIZLAAR DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BEN DE KONUYA DAHİL OLMUŞTUM HATIRLATMAK İÇİN Bİ KAÇINI ALINTI YAPTIM. SİZDEN CESARET ALIP OVÜLASYON TESTİ ALIP DENEME YAPTIK. SONRA VÜCUDUMUN VERDİĞİ TEPKİLERİ YANLIŞ ANLAYIP ADET OLACAĞIM DİYE KARALAR BAĞLAMIŞTIM. ADET OLMAMA İKİ GÜN VAR BUGÜN İDRAR TESTİMDE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE KAN VERDİM 193 çıktı. Bu konunun kaçıncı hamilelik haberi bilmiyorum ama süreç boyunda herkes bir bir güzel haberi verirken ben de umarım bu ay buraya yazabilirim demiştim. Değerim belki henüz düşük ama umut var diyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Kaç çıktı değeriniz? Çok net benceBugün test yaptım pozitif çıktııı kan testi verdim sonucunu görene kadar inanamıcam sanırım
Sat ne zamandııçok teşekkür ederimm sabah ilk iş kan vermeye gittim sonucunu bekliyorum 4 gün vardı :)
Verdim valla sağlık ocağına 2. Kan testini de öğleden sonra çıkar inşallah değerim yükselmiştir korkuyooorumDemez demez. Gerek yok olur mu baktır sen
Yükselmiştir insAllah kaçtı senin ilk değerinVerdim valla sağlık ocağına 2. Kan testini de öğleden sonra çıkar inşallah değerim yükselmiştir korkuyooorum
çıktı sonucumm hanileyimmmmYaaa gözün aydııınçift çizgi baya belirgin koşarak kan testi vermeye git bat ne zaman demiştin