- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Belli olmaz ovulasyon koyuysa umut var demektirKuruma çizgisi sanırım bu 2 saat oldu testi yapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz ovulasyon koyuysa umut var demektirKuruma çizgisi sanırım bu 2 saat oldu testi yapalı
Kamerada belli olmuyo canım silik çizgi 5dk içinde belirmeliTamam canım biraz önce yaptığım teste çok silik açık pembe bı çizgi görüyorum ama eminde olamıyorum. Üstüne bı saatten fazla geçti ama kamerada tam çıkmıyor
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldiiinKIZLAAR DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BEN DE KONUYA DAHİL OLMUŞTUM HATIRLATMAK İÇİN Bİ KAÇINI ALINTI YAPTIM. SİZDEN CESARET ALIP OVÜLASYON TESTİ ALIP DENEME YAPTIK. SONRA VÜCUDUMUN VERDİĞİ TEPKİLERİ YANLIŞ ANLAYIP ADET OLACAĞIM DİYE KARALAR BAĞLAMIŞTIM. ADET OLMAMA İKİ GÜN VAR BUGÜN İDRAR TESTİMDE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE KAN VERDİM 193 çıktı. Bu konunun kaçıncı hamilelik haberi bilmiyorum ama süreç boyunda herkes bir bir güzel haberi verirken ben de umarım bu ay buraya yazabilirim demiştim. Değerim belki henüz düşük ama umut var diyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Cok sevindiim umarim saglikla gecirip evladini kucagina almak nasip olur <3KIZLAAR DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BEN DE KONUYA DAHİL OLMUŞTUM HATIRLATMAK İÇİN Bİ KAÇINI ALINTI YAPTIM. SİZDEN CESARET ALIP OVÜLASYON TESTİ ALIP DENEME YAPTIK. SONRA VÜCUDUMUN VERDİĞİ TEPKİLERİ YANLIŞ ANLAYIP ADET OLACAĞIM DİYE KARALAR BAĞLAMIŞTIM. ADET OLMAMA İKİ GÜN VAR BUGÜN İDRAR TESTİMDE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE KAN VERDİM 193 çıktı. Bu konunun kaçıncı hamilelik haberi bilmiyorum ama süreç boyunda herkes bir bir güzel haberi verirken ben de umarım bu ay buraya yazabilirim demiştim. Değerim belki henüz düşük ama umut var diyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. Darısı tüm bekleyenlerin başına
5 dk sonra çıkan çizgiler olmuyor zaten diye biliyorum sen sabretmeye çalış zaten erken öğrensen de mecbur beklemek zorunda kalıyoruz En azından bat a 1 gün kala falan yapsan belki çıkabilirKuruma çizgisi sanırım bu 2 saat oldu testi yapalı
Ya çok sevindim hayırlı olsun inşallahKIZLAAR DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BEN DE KONUYA DAHİL OLMUŞTUM HATIRLATMAK İÇİN Bİ KAÇINI ALINTI YAPTIM. SİZDEN CESARET ALIP OVÜLASYON TESTİ ALIP DENEME YAPTIK. SONRA VÜCUDUMUN VERDİĞİ TEPKİLERİ YANLIŞ ANLAYIP ADET OLACAĞIM DİYE KARALAR BAĞLAMIŞTIM. ADET OLMAMA İKİ GÜN VAR BUGÜN İDRAR TESTİMDE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE KAN VERDİM 193 çıktı. Bu konunun kaçıncı hamilelik haberi bilmiyorum ama süreç boyunda herkes bir bir güzel haberi verirken ben de umarım bu ay buraya yazabilirim demiştim. Değerim belki henüz düşük ama umut var diyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. Darısı tüm bekleyenlerin başına
Erken gebelik testi yaptım anında çıktı hamilemiyim çok heycan yaptım5 dk sonra çıkan çizgiler olmuyor zaten diye biliyorum sen sabretmeye çalış zaten erken öğrensen de mecbur beklemek zorunda kalıyoruz En azından bat a 1 gün kala falan yapsan belki çıkabilir
Şimdi erken gebelik testi yaptım Direk çıktı 1-2 dk içinde hamile miy im elim ayağım titriyoKamerada belli olmuyo canım silik çizgi 5dk içinde belirmeli
Erken gebelik testi alıp yaptım şimdi anında ikinci çizgi çıktı hamile miyim çok heycanlandimhangı testten yaptın ki:S foto atar mısın
Bu ovulasyon testleri nasil ne icin ve ne zaman kullaniliyo acaba bende gebelik cok istiyorum yardiminolur muBu da bugünkü testim. Birinci test düne ait. Son iki test bugüne ait
Çok sağolun biz haberi aldığımızdan beri sevinçten ağlayıp ağlayıp duruyoruz. Rabbim kimseyi aratmasın inşallah dileyen herkese nasip olsun.Ya çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Eveeeet hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah Bi kan verip takibini yap istersenErken gebelik testi yaptım anında çıktı hamilemiyim çok heycan yaptım
İnşallah inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahÇok sağolun biz haberi aldığımızdan beri sevinçten ağlayıp ağlayıp duruyoruz. Rabbim kimseyi aratmasın inşallah dileyen herkese nasip olsun.
ay o kadaar mutlu oldum kı ılk testı tabıkı cok su ıcerek yaparsan cıkmaz.:) bız ondan sabah ılk ıdrarla yapıyoruz :)) ay bu cok belırgın cızgı ellerım dolastı yazarken ınsallah kanda da pozıtıftırr yarın ver lutfenErken gebelik testi yaptım anında çıktı hamilemiyim çok heycan yaptım
bilgisayarın ısıgını fulleyınce burdakını de gordum ama boyle gozum cıkcaktı :)) sonradan daha ıyı gormeye basladmTamam canım biraz önce yaptığım teste çok silik açık pembe bı çizgi görüyorum ama eminde olamıyorum. Üstüne bı saatten fazla geçti ama kamerada tam çıkmıyor
Gözüüün aydın canımmm yarın kan testi verŞimdi erken gebelik testi yaptım Direk çıktı 1-2 dk içinde hamile miy im elim ayağım titriyo
Sağol canım 65.5 çıktı çok mutluyum hemen koşarak vermiştik. Değerim düşük değil dimiGözüüün aydın canımmm yarın kan testi ver
Kan verdim hemen 65.5 çıktı. Çok teşekkür ederim canım bugün beni umutlandirmasaniz ikinci testi almazdım. Değerim nasıl sence adetime 5 gün varay o kadaar mutlu oldum kı ılk testı tabıkı cok su ıcerek yaparsan cıkmaz.:) bız ondan sabah ılk ıdrarla yapıyoruz :)) ay bu cok belırgın cızgı ellerım dolastı yazarken ınsallah kanda da pozıtıftırr yarın ver lutfen
ehehe cok cok cok mutluyum adına :)) hayırlı olsun . ınsallah guzel guzel artsın da :)) kucagına almak nasıp olsun amiinnnnn:)) 10 da cıksa normal 100 de onemlı olan artıs :)Kan verdim hemen 65.5 çıktı. Çok teşekkür ederim canım bugün beni umutlandirmasaniz ikinci testi almazdım. Değerim nasıl sence adetime 5 gün var
Allah im isteyen herkese nasip etsin. 2 gün sonra tekrar vercem insAllah güzel artar :)ehehe cok cok cok mutluyum adına :)) hayırlı olsun . ınsallah guzel guzel artsın da :)) kucagına almak nasıp olsun amiinnnnn:)) 10 da cıksa normal 100 de onemlı olan artıs :)