- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 26
Yaaa inan hamile sayısını sayamiyoruz artık koca bir maşallah herkes sağlıkla kucagina alsın bebegini inşallah tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inan hamile sayısını sayamiyoruz artık koca bir maşallah herkes sağlıkla kucagina alsın bebegini inşallah tebrikler
Ben anladım ki çok umut olmayınca tutuyor bu bebek işi ben de geçen ay olmayınca bu ay da olmaz nasılsa diye çatlama gününü bile değerlendirmedim hopladım zıpladım konsere gittim bowling oynadım umursamadım taa ki öylesine yaptığım testte çift çizgiyi görene dekKIZLAAR DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA BEN DE KONUYA DAHİL OLMUŞTUM HATIRLATMAK İÇİN Bİ KAÇINI ALINTI YAPTIM. SİZDEN CESARET ALIP OVÜLASYON TESTİ ALIP DENEME YAPTIK. SONRA VÜCUDUMUN VERDİĞİ TEPKİLERİ YANLIŞ ANLAYIP ADET OLACAĞIM DİYE KARALAR BAĞLAMIŞTIM. ADET OLMAMA İKİ GÜN VAR BUGÜN İDRAR TESTİMDE İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE KAN VERDİM 193 çıktı. Bu konunun kaçıncı hamilelik haberi bilmiyorum ama süreç boyunda herkes bir bir güzel haberi verirken ben de umarım bu ay buraya yazabilirim demiştim. Değerim belki henüz düşük ama umut var diyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. Darısı tüm bekleyenlerin başına
218,6 ydııYükselmiştir insAllah kaçtı senin ilk değerin
adetime 4 gün vardı kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim çok fazlaydı ovülasyon testsi yaptım 3 gündür pozitifti sabah gebelik testsi yaptım oda pozitif çıktı kan verdim ordada değerim 544 çıktııı :)Tebrik ederimSağlıklı geçsin hamileliyiniz inşallahBelirtileriniz nelerdir, adet gecikince mi yapdınız?
Gruba yazan hamile kalıyo resmen ben de bu yüzden yazmıştımYaaa inan hamile sayısını sayamiyoruz artık koca bir maşallah herkes sağlıkla kucagina alsın bebegini inşallah tebrikler
Gecikmenin kaçıncı gününde böyle çıkmıştı yükselir bence insallah çok düşük bir değer de değil hem218,6 ydıı
Ben de şok içinde okuyorum yok ya asla hamile değilimdir adet olucam ben diye düşünenler bile hamileGruba yazan hamile kalıyo resmen ben de bu yüzden yazmıştım
Çooook sevindim canım ilk ne zaman adet olmuştuuun. Bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsinnadetime 4 gün vardı kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim çok fazlaydı ovülasyon testsi yaptım 3 gündür pozitifti sabah gebelik testsi yaptım oda pozitif çıktı kan verdim ordada değerim 544 çıktııı :)
Hahaha ilk sen kalmıştın hamile ama sanırımBen de şok içinde okuyorum yok ya asla hamile değilimdir adet olucam ben diye düşünenler bile hamile
Bu şekilde bazen yanıltıcı olabiliyor. Lh hormonu vücutta her daim bulunduğu için silik çıkabiliyor ama adete kadar koyulaşıyor ve bir türlü silikleşmiyorsa o zaman gebelik olabiliyor diye biliyorum. Yani mutlaka koyulaşmasi lazım zamanlaMerhaba , reglden 3 gün önce böyle çıktı hiç bir fikrim olmadığı için sizlere sormak istedim ovülasyon testlerinde hep böyle silik mi çıkar yumurtlama döneminde koyu çift çizgilerde gördüm sonra tek çizgi de gördüm diye hatırlıyorum ama emin olamadım Eki Görüntüle 3092414
amin canımm isteyen herkesin olurr inşşallah son adet tarihim 2 hazirandıÇooook sevindim canım ilk ne zaman adet olmuştuuun. Bu arada rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Gecikmemişti kan tahlilini çarşamba günü verdim bat perşembeydi en erken ihtimalle ama insan tedirgin oluyor yine deGecikmenin kaçıncı gününde böyle çıkmıştı yükselir bence insallah çok düşük bir değer de değil hem
Degerin çok güzel masAllah benim de adete beş gün kala 65 çıktı. Senin böyle yüksek olunca bı korktum benimki düşük mü diyeadetime 4 gün vardı kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim çok fazlaydı ovülasyon testsi yaptım 3 gündür pozitifti sabah gebelik testsi yaptım oda pozitif çıktı kan verdim ordada değerim 544 çıktııı :)
Benim ovulasyon testleri hep koyu çıkıyordu ben de adet olucam yada yumurtlama var sanıyordum çünkü adet belirtileri yaşıyordum onu soracaktım ama çooook güzel haberler aldım kendiminkiyle beraberHahaha ilk sen kalmıştın hamile ama sanırım
Yaaa ikimizin de aynı sat tarihi ben de bugün kan verdim bakalım değerim seninkine göre nasıl çıkacakamin canımm isteyen herkesin olurr inşşallah son adet tarihim 2 hazirandı
Gecikmediği halde böyleyse süper o zamanGecikmemişti kan tahlilini çarşamba günü verdim bat perşembeydi en erken ihtimalle ama insan tedirgin oluyor yine de
Ama adete 5 gün varmış çok normal böyle çıkması güzel bile hattaDegerin çok güzel masAllah benim de adete beş gün kala 65 çıktı. Senin böyle yüksek olunca bı korktum benimki düşük mü diye
öyle düşünme canım geç döllenme falan olmuştur yada benimki erken olmuştur olumlu düşünelimm :)Degerin çok güzel masAllah benim de adete beş gün kala 65 çıktı. Senin böyle yüksek olunca bı korktum benimki düşük mü diye
Evet ama herkes tüm ilgiyle senin sonuçları takip ediyordu ben de merakla okumuştum yazılanları sonra bir baktım aynı şeyler benim de başımdan geçmeye başladı ovulasyonda koyulaşma gören buraya gelmiş anlaşılanBenim ovulasyon testleri hep koyu çıkıyordu ben de adet olucam yada yumurtlama var sanıyordum çünkü adet belirtileri yaşıyordum onu soracaktım ama çooook güzel haberler aldım kendiminkiyle beraber