Ah ah... doktora gittim hcg takibine gerek yok 4 günde güzel artmış düşük görseydim takip isterdim dedi. Folik asit vitamin vs yazdı 1 hafta sonra doktora kese ve kalp atışı duymaya gidersiniz dedi. Başıma bir şey gelmez inşallahKan vermekten delik deşik oldumsen de bi sor bakalım
Ah ah... doktora gittim hcg takibine gerek yok 4 günde güzel artmış düşük görseydim takip isterdim dedi. Folik asit vitamin vs yazdı 1 hafta sonra doktora kese ve kalp atışı duymaya gidersiniz dedi. Başıma bir şey gelmez inşallah
Benim bildiğim t ve c çizgisi ayni koyulukta olması gerekiyor çünkü t çizgisi silik olsa bile çıkıyor. Adet günü koyu olursa gebelik olabilir çünkü çok silik de değilKızlar merhaba banada bakar mısınız ovulasyon testime yarın adet tarihim iki gün arayla yaptım en sondakini az önce yaptım
Çok şükür sonucumda 1712 olarak çıktı canımBaşlayabilir ama kanama vs belirtin yoksa bekleyelim de diyebilir. Yine de sağlıklı ilerleme var mı en garantisi beta hcg takibi tabi
Ohh çok şükür saglikla kucagina almakta nasip olsunÇok şükür sonucumda 1712 olarak çıktı canım
İnşallah hepimize de nasip olsunOhh çok şükür saglikla kucagina almakta nasip olsun
Çok seçimdim canımÇok şükür sonucumda 1712 olarak çıktı canım
Kan verebildin mi bugün canım yanlış hatırlamıyorsam artışı gözlemleyecektinizOhh çok şükür saglikla kucagina almakta nasip olsun
Teşekkür ederimÇok seçimdim canım
Hayırlı olsun
Belirtin var mıydı :)
Anladım canım . Hayırlı olsun sağlıkla kucağıma alırsın inşallahTeşekkür ederimBelirti olarak adetten önce göğüs şişkinliği vardı bat 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün de kan verdim canım bir kaç gündür kaşık batmaları yaşıyorum ama en erken göğüs şişkinliğiydi
İnşallah canım darısı tüm isteyenlere nasip olsun inşallahAnladım canım . Hayırlı olsun sağlıkla kucağıma alırsın inşallah
Maalesef. Aile hekimi değer güzel artmış düşük değil takip etmeye gerek yok ama bir sorun olursa gel dediKan verebildin mi bugün canım yanlış hatırlamıyorsam artışı gözlemleyecektiniz
Oznur hanım sizin yorumunuzdan sonra gidip ovülasyon testi aldım. Programa göre adetin 15. Günü yumurtlamam gereken tarihti. 18. Gün ovülasyona başlamıştım ne olur nr olmaz diye bugün 21. Gün ve çift çizgi gördüm ovülasyonda. Programa göre hareket etmemek gerekiyormuş. Dünü değerlendirdim bugün ve yarını da değerlendirirsek inşallah biz de hayırlı haber alırız. Sizin yorumunuz beni testi almaya/ bulmaya teşvik etmişti. Bu sayede size teşekkür etmek istedim.Amazon veya aliexpress gibi sitelerden belki bulabilirsiniz. Ovulasyon testi kullanırsanız çok daha rahat edersiniz bence. (Özellikle düzensiz adetiniz varsa) çünkü aydan aya değişebiliyor yumurtlama. Aslında ayda bir şansımız var hemen hemen . Ve bence yumurtlamadan bir gün önce, yumurtlama günü, çatlama günü değerlendirmek en garanti yolu
Yaaaa çok sevindim t çizgisi c çizgisinden koyuydu değil miOznur hanım sizin yorumunuzdan sonra gidip ovülasyon testi aldım. Programa göre adetin 15. Günü yumurtlamam gereken tarihti. 18. Gün ovülasyona başlamıştım ne olur nr olmaz diye bugün 21. Gün ve çift çizgi gördüm ovülasyonda. Programa göre hareket etmemek gerekiyormuş. Dünü değerlendirdim bugün ve yarını da değerlendirirsek inşallah biz de hayırlı haber alırız. Sizin yorumunuz beni testi almaya/ bulmaya teşvik etmişti. Bu sayede size teşekkür etmek istedim.
Test silikleşene kadar deneyin bu arada bazen Yumurta bir veya iki gün catlamiyor olabilir. O yüzden çatlayana kadar takip edip çatlayınca da değerlendirmek en garantisi. Bu arada bir sorununuz yoksa bile eşiniz keçiboynuzu pekmezi yiyebilir, sperm hareketini arttırıyor . Bir de afedersiniz ama ilişkiden hemen sonra geri cekilmesin bir iki dakika beklesin siz de hemen kalkmayın tuvalete gitmeyin banyo yapmayın 15 20 dakika uzanmaya çalışınOznur hanım sizin yorumunuzdan sonra gidip ovülasyon testi aldım. Programa göre adetin 15. Günü yumurtlamam gereken tarihti. 18. Gün ovülasyona başlamıştım ne olur nr olmaz diye bugün 21. Gün ve çift çizgi gördüm ovülasyonda. Programa göre hareket etmemek gerekiyormuş. Dünü değerlendirdim bugün ve yarını da değerlendirirsek inşallah biz de hayırlı haber alırız. Sizin yorumunuz beni testi almaya/ bulmaya teşvik etmişti. Bu sayede size teşekkür etmek istedim.
Psikolojik olarak da günüm iyi geçti bu sefer. Hamilelik testinde tek çizgiyi görmekten o kadar sıkılmıştım ki ovülasyon çizgisindeki çift çizgi mutlu etti sebepsizce. Artık yumurtlamamda sıkıntı var diye düşünüyordum akıntı ile takip edince. İnşallah güzel sonuçlar alırızYaaaa çok sevindim t çizgisi c çizgisinden koyuydu değil mibenim de her zaman uygulamanın gösterdiği tarihten 1 Gün önce yumurtlamam oluyordu. Bir de bazen ayda iki kez yumurtlama da oluyor sizin adınıza çok sevindim inşallah güzel haberlerinizi alırız . Bu ay olmasa bile denemiş oldunuz diğer ay daha garantici yaklaşırsınız
Aynen ben de öyleydim. Ovulasyon testinden yumurtlamayı görünce seviniyordum en azından her şey yolunda şimdilik diyordum ama testin silikleşmesini çatlamayı da takip etmek gerek tabiPsikolojik olarak da günüm iyi geçti bu sefer. Hamilelik testinde tek çizgiyi görmekten o kadar sıkılmıştım ki ovülasyon çizgisindeki çift çizgi mutlu etti sebepsizce. Artık yumurtlamamda sıkıntı var diye düşünüyordum akıntı ile takip edince. İnşallah güzel sonuçlar alırızben ve tüm bekleyenler
Hepsini hepsini uygulayacağım, çok sağolunTest silikleşene kadar deneyin bu arada bazen Yumurta bir veya iki gün catlamiyor olabilir. O yüzden çatlayana kadar takip edip çatlayınca da değerlendirmek en garantisi. Bu arada bir sorununuz yoksa bile eşiniz keçiboynuzu pekmezi yiyebilir, sperm hareketini arttırıyor . Bir de afedersiniz ama ilişkiden hemen sonra geri cekilmesin bir iki dakika beklesin siz de hemen kalkmayın tuvalete gitmeyin banyo yapmayın 15 20 dakika uzanmaya çalışın
Ne demekHepsini hepsini uygulayacağım, çok sağolun