- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
Olabilir ya da erken döllenme olmuş olabilirKızlar normalde yumurtlama tarihine ve son adete göre bebeğin 4 hafta 2 günlük olması lazım. 4 haftada beta hcgnin 1690 olması normal mi ikiz falan olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ya da erken döllenme olmuş olabilirKızlar normalde yumurtlama tarihine ve son adete göre bebeğin 4 hafta 2 günlük olması lazım. 4 haftada beta hcgnin 1690 olması normal mi ikiz falan olmasın
İyi bari zaten baktım illa şu değerde olması gerekiyor diye bir şey yok normal aralıkta çıkması yeterli. 185 ile 3200 arasi çıkması normalmiş benim ikisinin arasında bir değer çıkmışOlabilir ya da erken döllenme olmuş olabilir
Yaa maşallah çok ama çok sevindimBugün sonunda beta hcg çıktı 1690 çıkmış inşallah yarın da iki katı olur
Aynen değerlerinde düşüş olmadığı sürece korkacak bir şey yok pazartesi vs gidersen doktora keseyi görür belki de içinde de bebeği görebilirİyi bari zaten baktım illa şu değerde olması gerekiyor diye bir şey yok normal aralıkta çıkması yeterli. 185 ile 3200 arasi çıkması normalmiş benim ikisinin arasında bir değer çıkmış
Bide dün kaçta kanı verdiysen o saate göre yarın da kan ver artışının takibini yaparsınİyi bari zaten baktım illa şu değerde olması gerekiyor diye bir şey yok normal aralıkta çıkması yeterli. 185 ile 3200 arasi çıkması normalmiş benim ikisinin arasında bir değer çıkmış
Yok bugün vermeyeceğim, yarın vericem pazartesi verdim bir de çarşamba vericem 2 günde bir.Yaa maşallah çok ama çok sevindim
Bugün tekrar kan verdiniz mi ? Çünkü siz çok beklediniz o arada tekrar artmıştır .
Keseyi ve kalp atışını en kısa sürede duyarsınız inşallah. Bizleri duanızda eksik etmeyin
Aynen yarın 9 da kan vericem dün saat 9 gibi kan vermiştimBide dün kaçta kanı verdiysen o saate göre yarın da kan ver artışının takibini yaparsın
Bende daha kan vermedim cuma vereyim diye düşünüyordum adet olsaydım o gün bitecekti diye fazla mı beklemiş oluyorum en azından bi kan versemiydim kiAynen yarın 9 da kan vericem dün saat 9 gibi kan vermiştim
Şuan gecikmenin 3.gunu değil mi bence ver zaten 2 günde bir takip edilecek bir süre sonra da takibi bırakırsın normal ilerliyorsa. En azından kacla başladın normal yükseliyor mu ona bakarsınBende daha kan vermedim cuma vereyim diye düşünüyordum adet olsaydım o gün bitecekti diye fazla mı beklemiş oluyorum en azından bi kan versemiydim ki
Evet doğru olmadı yarın gidip bi vereyim sonra birde cuma veririm sonra hafta içi bi ara daha veririm öyle beklerim artık. İlk gebeliğim düşük olduğu için korkuyorum erken de gitmek istemiyorum ama önlem için progestan a başlar mı onu da düşünüyorum bilemedimŞuan gecikmenin 3.gunu değil mi bence ver zaten 2 günde bir takip edilecek bir süre sonra da takibi bırakırsın normal ilerliyorsa. En azından kacla başladın normal yükseliyor mu ona bakarsın
Hayırlı olsun . Benim de batım 18 i . Hamile olmadığımı düşünüyorum ama bir yandan da ua öyleysem diyorum .Yok bugün vermeyeceğim, yarın vericem pazartesi verdim bir de çarşamba vericem 2 günde bir.
6 ve 7 hafta arasında gitmeyi düşünüyorum hepsini birlikte görelim diye. Kese bebek kalp atışı. Ayrı ayrı gidip stres olmayalım diye.
Etmem mi, ben de çok stres yapardım. Stres yaptığım için bebek olmuyordu bebek olmadığı için stres yapıyordum kısır döngü..
Her zaman dua edicem sağlıklı ilerlerse bütün gebelik dönemimde anne olmak isteyen herkese dua edicem
Hiç öyle düşünme ben önceki aylar ne rüyalar görüyordum hamile sanıyordum kendimi. Bu ay da tam tersi hiç umudum yoktu 0 his vardı içimde ama oldu o yüzden hiiiiiç belli olmaz biz de senin haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun . Benim de batım 18 i . Hamile olmadığımı düşünüyorum ama bir yandan da ua öyleysem diyorum .
Güzel haberlerini bekliyorum :)
TeşekkürlerTebrikler
Başlayabilir ama kanama vs belirtin yoksa bekleyelim de diyebilir. Yine de sağlıklı ilerleme var mı en garantisi beta hcg takibi tabiEvet doğru olmadı yarın gidip bi vereyim sonra birde cuma veririm sonra hafta içi bi ara daha veririm öyle beklerim artık. İlk gebeliğim düşük olduğu için korkuyorum erken de gitmek istemiyorum ama önlem için progestan a başlar mı onu da düşünüyorum bilemedim
Evet evet oluyor hala, bugun kadin doktoruna gittim daha bisey göremedi, haftaya tekrar randevu verdi.. kan testinin de sonucu 1 haftaya anca cikiyo burdaHala hissediyor musun pekii, ben bazen özellikle çok ayakta durursam vs cidden ağrım oluyor öyle dayanılmayacak gibi değil de hafif adet ağrısı gibi
Aaa 1 hafta ne 1 haftada zaten çocuk büyür.. Ben aile hekimliğine kızıyordum 2 günde sonuç mu çıkar diye bu daha kötüymüş en iyisi haftayı takip edip öyle doktora gitmek sanırım. Şuan 4+2 haftalık benim. 2 hafta sonra falan doktora gidicem hepsi birlikte görünsün diyeEvet evet oluyor hala, bugun kadin doktoruna gittim daha bisey göremedi, haftaya tekrar randevu verdi.. kan testinin de sonucu 1 haftaya anca cikiyo burda
Başka testler de mi varÇok sevindim tebrik ederimmm Doktordan randevu al istersen, herkese yapıyor mu bilmiyorum ama beta harici bir sürü testte verdim ben onlara da baktırmış olursun.
Kan vermekten delik deşik oldum sen de bi sor bakalımBaşka testler de mi var