- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
Yok bi daha test yapmadım beklemedeyimYeniden test yaptınızmı merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bi daha test yapmadım beklemedeyimYeniden test yaptınızmı merak ettim
bende silik cikmadi tamamen cikmisti cizgi bi kez de mide krampi gecirmistim kirunmuyirdum rintgen oncesi dedim beta hcg bakildi olmadigi anlasilinca rontgen cekilmistiSizde sonuç neydi
Pek umudum yok herkes albi testin kötü olduğunu söylüyor o yüzden bence yanlış çıkıyorİnşallah hamilesindir.
Albi marka testlere güvenmiyorum. Keşke satışı yasaklansa genel olarak hatalı çıkıyor. Bende yaşadım aynı durumu 2 kez çizgi cıktı bende de ama kan da yoktu![]()
bu test iyi bakPek umudum yok herkes albi testin kötü olduğunu söylüyor o yüzden bence yanlış çıkıyor
ins vardir Allah bebislerinizi karniniza kucaginiza konduruversin hayirlisi ile tez zamandaMerhaba iyi geceler. Sonucu bende merak ettim. Benimde iki gün geçti yarın test alacağım. 8 yıldır bekliyoruz biz, aşılamalar iğneler ilaçlar ameliyatlar artık yorulduk, korkuyorum aslında test yapmaya ama yapmam gerek çünkü varsa bir de pıhtılaşma iğnesine başlamam gerekecek
Amin amin cümlemize inşallahins vardir Allah bebislerinizi karniniza kucaginiza konduruversin hayirlisi ile tez zamanda![]()
Pek umudum yok herkes albi testin kötü olduğunu söylüyor o yüzden bence yanlış çıkıyolİnşallah hamilesindir.
Albi marka testlere güvenmiyorum. Keşke satışı yasaklansa genel olarak hatalı çıkıyor. Bende yaşadım aynı durumu 2 kez çizgi cıktı bende de ama kan da yoktu![]()
daha da yapmayacağım adetimin gecikmesini bekliyorum geçerse kan vereceğim teşekkür ederim tavsiyen içinbu test iyi bak
İnşallah bakalım adet olacakmışım gibi görünüyoAyy sonucu öğrenince haber ver kız merak ettiminşallah hamilesindir
![]()
İnşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallahMerhaba iyi geceler. Sonucu bende merak ettim. Benimde iki gün geçti yarın test alacağım. 8 yıldır bekliyoruz biz, aşılamalar iğneler ilaçlar ameliyatlar artık yorulduk, korkuyorum aslında test yapmaya ama yapmam gerek çünkü varsa bir de pıhtılaşma iğnesine başlamam gerekecek
Adet olacakmış gibi hissedip adet olmuyorsan hamilesindirİnşallah bakalım adet olacakmışım gibi görünüyo
Gelmiyorsa hamilesindşrİnşallah bakalım adet olacakmışım gibi görünüyo
Yumurtlamadan en az 1 hafta geçmesi gerekiyo sanırım 1 hafta 10 gün sonra bebek rahime yerleşiyor ve o da genelde adet tarihinize yakın bir zamana denk geliyor artık araştırmaktan ezberledimArkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim![]()
Bugün regl oldumGelmiyorsa hamilesindşr![]()
Bugün oldum malesefAdet olacakmış gibi hissedip adet olmuyorsan hamilesindir![]()