• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 8 gün kala...Neden bayıldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesindir.
Albi marka testlere güvenmiyorum. Keşke satışı yasaklansa genel olarak hatalı çıkıyor. Bende yaşadım aynı durumu 2 kez çizgi cıktı bende de ama kan da yoktu :(

İnşallah hamilesindir.
Albi marka testlere güvenmiyorum. Keşke satışı yasaklansa genel olarak hatalı çıkıyor. Bende yaşadım aynı durumu 2 kez çizgi cıktı bende de ama kan da yoktu :KK43:
Pek umudum yok herkes albi testin kötü olduğunu söylüyor o yüzden bence yanlış çıkıyor

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba iyi geceler. Sonucu bende merak ettim. Benimde iki gün geçti yarın test alacağım. 8 yıldır bekliyoruz biz, aşılamalar iğneler ilaçlar ameliyatlar artık yorulduk, korkuyorum aslında test yapmaya ama yapmam gerek çünkü varsa bir de pıhtılaşma iğnesine başlamam gerekecek

Merhaba iyi geceler. Sonucu bende merak ettim. Benimde iki gün geçti yarın test alacağım. 8 yıldır bekliyoruz biz, aşılamalar iğneler ilaçlar ameliyatlar artık yorulduk, korkuyorum aslında test yapmaya ama yapmam gerek çünkü varsa bir de pıhtılaşma iğnesine başlamam gerekecek
ins vardir Allah bebislerinizi karniniza kucaginiza konduruversin hayirlisi ile tez zamanda😊

Ayy sonucu öğrenince haber ver kız merak ettim 🙈 inşallah hamilesindir💖

İnşallah hamilesindir.
Albi marka testlere güvenmiyorum. Keşke satışı yasaklansa genel olarak hatalı çıkıyor. Bende yaşadım aynı durumu 2 kez çizgi cıktı bende de ama kan da yoktu :KK43:
Pek umudum yok herkes albi testin kötü olduğunu söylüyor o yüzden bence yanlış çıkıyol
daha da yapmayacağım adetimin gecikmesini bekliyorum geçerse kan vereceğim teşekkür ederim tavsiyen için 😘♥️😍

İnşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ♥️🤲

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Yumurtlamadan en az 1 hafta geçmesi gerekiyo sanırım 1 hafta 10 gün sonra bebek rahime yerleşiyor ve o da genelde adet tarihinize yakın bir zamana denk geliyor artık araştırmaktan ezberledim 😁 adet geçmedende hamilelik anlaşılmıyor yani en azından ben anlayamam çünkü göğüslerde aşırı şişlik ağrı kasıklarda batma belde ağrı dize vuran ağrılar vs vs hepsi adet önceside yaşadığım belirtiler benim ve ben ne zamanki adetim 10 gün gecikir ancak o zaman şüphelenirim hamile olduğumdan çünkü çok başıma geldi bu ayda silik çizgi vs çıktı adet oldum bugün 😔

Back
X