- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
İnşallah canımnasil icin rahat ediyor ise cnmhadi bklm minik kuş anneye kesin ne zaman ceee diyecek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımnasil icin rahat ediyor ise cnmhadi bklm minik kuş anneye kesin ne zaman ceee diyecek
![]()
Bugün erken çıkarsam gidicem yada yarın sabah valla artık gücüm kalmadı bu seferde olmadıysa bırakıcam.Kan ver kesin sonuç al...
Merhaba sizi üzmek istemem ama hayal kırıklığı yaşamamanız adına söylemek istedim; test yaptıktan sonraki 5-10 dk dan sonrasına itibar etmenizi önermem. Bir çok markanın hamilelik testinde kuruma çizgisi oluyor yani idrar 2-3 saat sonra kururken hamilelik çizgisi gibi ikinci çizgi bırakıyor. Doğrusu prospektüste yazar ama genel olarak ortalama 10 dk sonra çıkan sonuçlar sizi yanıltmasın. Umarım hamilesnizdirKızlar dün akşam dayanamadım testi aldım yaptım yine çizgi uoktu ve sabah kalktığımda gördüğüm şey bu
Sanırım değilim bu kaçıncı hayal kırıklığı alıştım artıkMerhaba sizi üzmek istemem ama hayal kırıklığı yaşamamanız adına söylemek istedim; test yaptıktan sonraki 5-10 dk dan sonrasına itibar etmenizi önermem. Bir çok markanın hamilelik testinde kuruma çizgisi oluyor yani idrar 2-3 saat sonra kururken hamilelik çizgisi gibi ikinci çizgi bırakıyor. Doğrusu prospektüste yazar ama genel olarak ortalama 10 dk sonra çıkan sonuçlar sizi yanıltmasın. Umarım hamilesnizdir
cnm nötr ol bende cok yasadim düsük de oldu iki tane kizimda 1 sene olmadi gittik asilama ile olmadi sonraki ay dogal yoldan oldu kanamali gecti ikinci kolay oldu ama o da kanamali hamilelik donemiyle yatarak gecti aralarda 2 düsügüm oldu insan nötrleşiyor ama cok da yiprandim Allah im isteyen herkese nasip etsin bi kana baktid o kesin sonuc verir muhtemelen yeni bir sey varsa da Allahim en kisa zamanda güldürsün isteyenleri ben yasadigim icin hep dua ederim isteyenlereSanırım değilim bu kaçıncı hayal kırıklığı alıştım artık
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yani aslında kana baktırsam bi negatifi görsem kafamdan atacağım şunu kaç gündür başım ağrıdı düşünmekten elde de değil susmuyo beynimcnm nötr ol bende cok yasadim düsük de oldu iki tane kizimda 1 sene olmadi gittik asilama ile olmadi sonraki ay dogal yoldan oldu kanamali gecti ikinci kolay oldu ama o da kanamali hamilelik donemiyle yatarak gecti aralarda 2 düsügüm oldu insan nötrleşiyor ama cok da yiprandim Allah im isteyen herkese nasip etsin bi kana baktid o kesin sonuc verir muhtemelen yeni bir sey varsa da Allahim en kisa zamanda güldürsün isteyenleri ben yasadigim icin hep dua ederim isteyenlere![]()
Kaç yıllık evlisinzSanırım değilim bu kaçıncı hayal kırıklığı alıştım artık
E niye o zaman testte ilk çıkmıyo saatler sonra çıkıyo Yani belkide bekleyince ikinci çizgi çıkıyodur gerçi daha öncede testleri çok denedim 1 tanesini kaç gün atmayı unutmuştım yinede bi değişiklik yoktu bilmiyorum ben hastalanmayı bekleyeceğim inşallah sizin dediğiniz gibi olur hamileyimdir hiç umudum kalmadı bu ay olmaz gibiHamilesiniz. Bendede ilk gebeliğimde öyle olmustu. Adetime 1.5 hafta kala düstüm bayıldım şak diye. Agzım burnum dagıldı bide üstüns
2 yıllıkKaç yıllık evlisinz
E niye o zaman testte ilk çıkmıyo saatler sonra çıkıyo Yani belkide bekleyince ikinci çizgi çıkıyodur gerçi daha öncede testleri çok denedim 1 tanesini kaç gün atmayı unutmuştım yinede bi değişiklik yoktu bilmiyorum ben hastalanmayı bekleyeceğim inşallah sizin dediğiniz gibi olur hamileyimdir hiç umudum kalmadı bu ay olmaz gibi
amin cnm ins . bence de cnm ben de kana baktirirdim gecikince bi de testte boyle cikincaAllah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yani aslında kana baktırsam bi negatifi görsem kafamdan atacağım şunu kaç gündür başım ağrıdı düşünmekten elde de değil susmuyo beynim
En geç 4 üne olmam gerekiyor ayın 10 una kadar beklemeyi planlıyorum gecikmez olursam zaten bişe yok demektirregl gününüz ne zaman şimdi kaç gün kaldı tam?
Sizde sonuç neydiamin cnm ins . bence de cnm ben de kana baktirirdim gecikince bi de testte boyle cikinca