- 16 Kasım 2019
- 209
- 81
- 48
- 30
- Konu Sahibi yasyasemin
Sağol inşallahBence de çizgi var inşAllah gönlündeki olur canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol inşallahBence de çizgi var inşAllah gönlündeki olur canım![]()
Amin sizinde bakalım yatın tekrar test yapıcamCanım var gibi duruyor ama bu testin daha önce yanılttığına çok şahit oldum. O yüzden başka bir markayla da dene ve kan testi yaptırher şey gönlünce olsun
![]()
İnşallah dualarınızı eksik etmeyinFotoyu açmadan gördüm hayırlı olsun gebelik var.
Dün sabah test yaptım şimdi yarın sabahda testi tekrarlayayım mı acaba yarın sabah 48 saat geçmiş oluyo nette 48 saatte iki katına çıkıyo beta hcg yazıyoduÇizgiyi ben de gördüm hayırlı olsun , inşallah bizim zannettiğimiz gibidir . Sizin adınıza sevindim. Ağır işler yapmayın bu ara.
Kendinizi strese sokmayın. Bence yüksek ihtimal hamilesiniz. Iciniz rahatlayacaksa testo tekrarlayın. O da olmadı bir uzmana gidin.Dün sabah test yaptım şimdi yarın sabahda testi tekrarlayayım mı acaba yarın sabah 48 saat geçmiş oluyo nette 48 saatte iki katına çıkıyo beta hcg yazıyodu
3 saat diyosunuz ozmn gecersiz bu test yeniden deneyin dha cok erken benimde adetim gecikti kac defa yaptim negatif 1 hafta daha olmazsam test ypicam2 gün sonra yine idrar testi yapacağım belirginleşirse kan vereceğim dua edin bu test 3 saat beklediği için böyle biraz bozuldu gibi de oldu bilmiyorum inşallah kimyasal değildir
Şimdi bi test daha yapsam mı acaba yapayım bakayımKendinizi strese sokmayın. Bence yüksek ihtimal hamilesiniz. Iciniz rahatlayacaksa testo tekrarlayın. O da olmadı bir uzmana gidin.
İlk yaptığımda gölge gibi vardı ama 3 saat bekleyince azıcık daha belirdi zaten hafif var gibi diye atmadım testi hemen hayırlısı sizin içinde hayırlısı olsun benim içinde3 saat diyosunuz ozmn gecersiz bu test yeniden deneyin dha cok erken benimde adetim gecikti kac defa yaptim negatif 1 hafta daha olmazsam test ypicam
Benim reglime 4-5 gün var3 saat diyosunuz ozmn gecersiz bu test yeniden deneyin dha cok erken benimde adetim gecikti kac defa yaptim negatif 1 hafta daha olmazsam test ypicam
Elindeki erken gebelik testi mı? Şu pahalı olanlardan üstüne işeyeceğin cinsten? Adetine daha varsa onlardan alsaydın sonuç kesin olurdu.Şimdi bi test daha yapsam mı acaba yapayım bakayım
Yok 4₺ olanlardanElindeki erken gebelik testi mı? Şu pahalı olanlardan üstüne işeyeceğin cinsten? Adetine daha varsa onlardan alsaydın sonuç kesin olurdu.
Yok 4₺ olanlardan![]()
Büyük ihtimalle çünkü bu ucuzlar 1 hafta geçmeden pek göstermiyo heralde.Kız sen beni güldürdün Allah da seni güldürdündemek benim dediğimden alsan daha net göreceksin 4 tl lik boyleyse
nasil icin rahat ediyor ise cnmEvde testim var sandım yokmuş yarında işte olacağım test alamam adetimin geçmesini bekleyeyim en iyisi yoksa böyle silik çıkıyo vs bende yoruldum düşünmekten![]()