• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 8 gün kala...Neden bayıldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Merhaba arkadaşlar iş yerinde çalışırken biranda başım döndü ve bayılmışım acil sağlıkçıları geldi anında çalıştığım yerde tansiyon ve şeker iyiydi hamile olabilir misin dedi aklıma takıldı bu ayda agnucaston hap kullandım yumurtlamaya kadar daha sonra iyi hissedincede gitmedim dr a yorgunluktandır diye düşündüm yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti böyle bişe olamaz değil i hamile felan değildirim yani

Merhaba arkadaşlar iş yerinde çalışırken biranda başım döndü ve bayılmışım acil sağlıkçıları geldi anında çalıştığım yerde tansiyon ve şeker iyiydi hamile olabilir misin dedi aklıma takıldı bu ayda agnucaston hap kullandım yumurtlamaya kadar daha sonra iyi hissedincede gitmedim dr a yorgunluktandır diye düşündüm yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti böyle bişe olamaz değil i hamile felan değildirim yani
Kanda baktirsaydin. Keşke de tansiyon Şandır yada çok yorgunluktan dir stres yaptıysan birşeyi ondan da olabilir geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun olabilir yumurtlamanın uzerinden 10 gun gectiyse adete 8 değil 4 gun var demek bebek yerleşmiş oluyor bu durumda olabilir yani.

Cok geçmiş olsun olabilir yumurtlamanın uzerinden 10 gun gectiyse adete 8 değil 4 gun var demek bebek yerleşmiş oluyor bu durumda olabilir yani.
İdrar testi yaptım sabah bi çizgi görüyo gibiyim ama varla yok arası emin olamadım sonra hayaldir diyorum kendi kendime 2 gün geçsin yine yapayım

Bunun pek çok sebebi olabilir. Doktora görünmeniz daha yerinde olacaktır. Doktor bey her ne kadar böyle bir şey olamaz dese de, yine de bir kan testi yaptırmanda fayda var.

Eklentiler

• E54549DF-8C22-45B4-B946-9AF3EA32FCDD.webp
    E54549DF-8C22-45B4-B946-9AF3EA32FCDD.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 223
  • C019175A-5739-48D4-BB57-7D37FF1F4CF9.webp
    C019175A-5739-48D4-BB57-7D37FF1F4CF9.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 204
Çizgi var gibi. Umarım gebesinizdir hayırlısı olsun inşallah kan verin derim.
2 gün sonra yine idrar testi yapacağım belirginleşirse kan vereceğim dua edin bu test 3 saat beklediği için böyle biraz bozuldu gibi de oldu bilmiyorum inşallah kimyasal değildir

gebesiniz sanırım hayırlı olsun şimdiden. darısı bize benim de bata 6 gün var. bakalım test yapmaya çekiniyorum 18 yumurtlama idi bugün tam 10 gün oldu yumurtlama üzerinden. bakalım hayırlısı bekleyeceğimmbir kaç gün daha

gebesiniz sanırım hayırlı olsun şimdiden. darısı bize benim de bata 6 gün var. bakalım test yapmaya çekiniyorum 18 yumurtlama idi bugün tam 10 gün oldu yumurtlama üzerinden. bakalım hayırlısı bekleyeceğimmbir kaç gün daha
Benimde yumurtlamadan 11 gün geçti bugün itibariyle nasip inşallah pozitiftir bekleyeceğim

korkma pozitiftir zaten silik çizgi belirmiş ucuz testlerde kolay kolay çıkmaz yoksa bazısı reglisi geçtiği halde çıkmıyor siz tekrarlayın testi yeniden biraz daha belirgin olacaktır. hatta erken gebelik testi alırsanız baya net çıkar.

korkma pozitiftir zaten silik çizgi belirmiş ucuz testlerde kolay kolay çıkmaz yoksa bazısı reglisi geçtiği halde çıkmıyor siz tekrarlayın testi yeniden biraz daha belirgin olacaktır. hatta erken gebelik testi alırsanız baya net çıkar.
İnşallah o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki korkuyorum çok

Çizgiyi ben de gördüm hayırlı olsun , inşallah bizim zannettiğimiz gibidir . Sizin adınıza sevindim. Ağır işler yapmayın bu ara.

Back
X