Adet öncesi belli olmaz değil mi?Yerleşme kanaması olabilir. Adet günün geçince bir test yap.
Lekeden 4-5 gün sonra kan verin diyorlar idrarda 10 gün sonra çıkıyormuş. Bende de bir kaç saat önce üç damla kahve leke gelmiş iç çanaşırımda gördüm bekliyorumAdet öncesi belli olmaz değil mi?
O zaman şimdi yapılan test her türlü negatif çıkar değil mi?Lekeden 4-5 gün sonra kan verin diyorlar idrarda 10 gün sonra çıkıyormuş. Bende de bir kaç saat önce üç damla kahve leke gelmiş iç çanaşırımda gördüm bekliyorum
Haklısınız. İlk defa böyle bir şey yaşayınca şaşırdım baya kendimi bildim bileli olmaz çünküOlabilir ama genellikle hayal kırıklığı oluyor niye çıkmadı vs diye, ya da çıksada çok erken çok yeni olacağı için sağlıklı olup olmadığını bilmek zor olacak kimyasal ile sonuçlanırsa bu sefer de hayal kırıklığı olur. En güzeli gecikmeyi beklemek.
Benden de geldi adete 7 gün kala çok az miktarda bende şaşırdım diğer gün test yaptım silik çıktı bebetime markaydı. Bugün başka marka yaptım hayalet bişey çıktı ama yok gibiydi ümidim gittiKızlar merhaba. Regl dönemime 6 gün kala (dün) minik bi kahverengi lekelenmem oldu. Ama çok az miktarda. Çok hafif de kasıklarımda ağrı oldu. Bugünde yine aynı şekilde çok ama çok az leke geldi. Ama reglme henüz 5 gün var ve bu yaşıma kadar hiçbir zaman günümden önce leke gelmemiştir. Gününü geçin neredeyse saatini bilirim. Herhangi bir kist problemim de yok. Gebelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan oldu mu aranızda?
Kaç gün var reglnize veya oldunuz mu?Benden de geldi adete 7 gün kala çok az miktarda bende şaşırdım diğer gün test yaptım silik çıktı bebetime markaydı. Bugün başka marka yaptım hayalet bişey çıktı ama yok gibiydi ümidim gitti
Benim 19 beklenen adet tarihi bu yüzden o güne kadar bekleyeceğim. Olmazsam test yaparım olursam Allah kerimO zaman şimdi yapılan test her türlü negatif çıkar değil mi?
Benimde 17’si. Bana da haber ver olur mu? Umarım beklediğin sonucu alırsınBenim 19 beklenen adet tarihi bu yüzden o güne kadar bekleyeceğim. Olmazsam test yaparım olursam Allah kerim
Amin inşallah rabbim hepimize yaşatsın bu güzellikleri tez zamandaBenimde 17’si. Bana da haber ver olur mu? Umarım beklediğin sonucu alırsın
Amin aminnnAmin inşallah rabbim hepimize yaşatsın bu güzellikleri tez zamanda
Ya birlikte bekleyelim ben bel ağrım var çok fazla . Beklemek zor geliyor. Şimdi nöbetteyim en azından işte kafam dağılıyorAmin aminnnbu arada takvimime baktım 19 u benim bat. Aynı günmüş. İnşallah beraber güzel haberi alırız
Yaaa benimde tam tersi iş yerindeyken araştırma yapmaktan işlerimi son dakika yetiştirmeye çalışıyorumYa birlikte bekleyelim ben bel ağrım var çok fazla . Beklemek zor geliyor. Şimdi nöbetteyim en azından işte kafam dağılıyor
Yok beş gün varKaç gün var reglnize veya oldunuz mu?
merhaba bugün bat. normalde sabah uyandığımda işe gitmeden önce direkt olurdum. düzenli olarak bat günümün sabahı olurum hep. ama hala olmadım. olmayı bekliyorumNaptınız sonuç nrdir
Test yaptınız mımerhaba bugün bat. normalde sabah uyandığımda işe gitmeden önce direkt olurdum. düzenli olarak bat günümün sabahı olurum hep. ama hala olmadım. olmayı bekliyorum
yok henüz yapmadım yarına kadar bekleyeyim dedim. şu an kasıklarımda hafif ağrı var. normal regl ağrıma göre daha az şiddetli amaTest yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?